Jump to content

Креативни покушаји чланова форума ЖРУ

Оцени ову тему

Препоручена порука

Надам се да ће вам се допасти  smej.gif

When you believe - Поуке.орг

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

Професионално Милева урађен клип честитам  bliss jeeee bliss jeeee 0503_music 0503_music hvala

Радост Христова је у овоме:

да останеш веран Њему у љубави и да не посустанеш,

макако тешка била искушења.

Подели на овим сајтовима

Надам се да ће вам се допасти  bliss jeeee

When you believe - Поуке.орг

Супер!

Е, можеш ли ми поставити да скинем неки програм за монтажу (лак за руковање, да решава посао).

Треба ми за веронауку...  Приредим емисијице по двадесетак минута, у вези тема из школског плана и програма, па пустим на часу.

,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина  као што  поштују 

Оца!"   Јеванђеље, Јн 5:23

Подели на овим сајтовима

Poslala sam ti na pp.

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

obavezno gledati fullscreen i odvrnite ton

u slučaju da me youtube zezne i skine mi muziku iz klipa zbog autorskih prava... klip sa muzikom možete preuzeti ovde,jer bez muzike i nije nešto...

http://www.4shared.com/video/5-CQA0ub/HVALA.html

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

obavezno gledati fullscreen

u slučaju da me youtube zezne i skine mi muziku iz klipa zbog autorskih prava... klip sa muzikom možete preuzeti ovde,jer bez muzike i nije nešto...

Убаво Волфгане... него ја би уместо ћу изађем на телевизор турио ћу искочим на телевизор

mense0198626478946378946 slava3

ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА

Подели на овим сајтовима

mense0198626478946378946 bez fullscreena i  odvrniti ton do daske...

mala sala...jako lepo i impresivno, narocito muzika....  hvala  :(

''Имај времена за РАД - то је цена УСПЕХА ... Имај времена за РАЗМИШЉАЊЕ - то је извор МОЋИ ... Имај времена за ИГРУ - то је тајна МЛАДОСТИ ... Имај времена за ЧИТАЊЕ - то је основа МУДРОСТИ ... Имај времена за ПРИЈАТЕЉСТВА - то је пут СРЕЋЕ ... Имај времена за САЊАРЕЊЕ - то је пут ка ЗВЕЗДАМА ... Имај времена да ВОЛИШ и да те ВОЛЕ - то је привилегија богова ... Имај времена да гледаш ОКО СЕБЕ - сувише је кратак дан за себичност ... Имај времена за СМЕХ - то је МУЗИКА ДУШЕ ...''.

Подели на овим сајтовима

obavezno gledati fullscreen i odvrnite ton

Izvinte, jel mogu ja da koristim ovaj tribute (kada vodim veronauku na kanalu Team speak) kao špicu???

Подели на овим сајтовима

питање је сувишно.... наравски... то ти је поклон за рођус од мене  4chsmu1

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...