w.a.mozart Написано Август 5, 2010 Пријави Подели Написано Август 5, 2010 t4431 mense0198626478946378946 dada Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Август 5, 2010 Пријави Подели Написано Август 5, 2010 greengrin :cheesy2: :cheesy2: mense0198626478946378946 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Август 6, 2010 Гости Пријави Подели Написано Август 6, 2010 Графит: хахахах баш смо крвави ! greengrin Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Август 6, 2010 Пријави Подели Написано Август 6, 2010 možda za 100 godina bude kanon da se pored sv.Jovana - ovo je on ako se ne varam-slika ŽRU znak Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mиљан Танић Написано Август 6, 2010 Пријави Подели Написано Август 6, 2010 Графит: qq stadaradim 0110_hahaha 0102_laugh Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Август 9, 2010 Пријави Подели Написано Август 9, 2010 Надам се да ће вам се допасти smej.gif When you believe - Поуке.орг Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sekastarča Написано Август 9, 2010 Пријави Подели Написано Август 9, 2010 slava3 ко се нада у десетостручи се радост наде његове! 0442_feel t4431 t4431 t4431 t4431 t4431 t4431 t4431 t4431 t4431 t4431 t4431 t4431 hvala :group111: 1406_love Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зоран Написано Август 9, 2010 Пријави Подели Написано Август 9, 2010 Професионално Милева урађен клип честитам bliss jeeee bliss jeeee 0503_music hvala Радост Христова је у овоме: да останеш веран Њему у љубави и да не посустанеш, макако тешка била искушења. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Благовесник Написано Август 9, 2010 Пријави Подели Написано Август 9, 2010 Надам се да ће вам се допасти bliss jeeee When you believe - Поуке.орг Супер!Е, можеш ли ми поставити да скинем неки програм за монтажу (лак за руковање, да решава посао). Треба ми за веронауку... Приредим емисијице по двадесетак минута, у вези тема из школског плана и програма, па пустим на часу. ,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина као што поштују Оца!" Јеванђеље, Јн 5:23 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Август 10, 2010 Пријави Подели Написано Август 10, 2010 Poslala sam ti na pp. Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Август 11, 2010 Пријави Подели Написано Август 11, 2010 obavezno gledati fullscreen i odvrnite ton u slučaju da me youtube zezne i skine mi muziku iz klipa zbog autorskih prava... klip sa muzikom možete preuzeti ovde,jer bez muzike i nije nešto... http://www.4shared.com/video/5-CQA0ub/HVALA.html Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
šangaj Написано Август 11, 2010 Пријави Подели Написано Август 11, 2010 obavezno gledati fullscreen u slučaju da me youtube zezne i skine mi muziku iz klipa zbog autorskih prava... klip sa muzikom možete preuzeti ovde,jer bez muzike i nije nešto... http://www.4shared.com/video/5-CQA0ub/HVALA.html Убаво Волфгане... него ја би уместо ћу изађем на телевизор турио ћу искочим на телевизор mense0198626478946378946 slava3 ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vesna V. Lalovic Написано Август 11, 2010 Пријави Подели Написано Август 11, 2010 mense0198626478946378946 bez fullscreena i odvrniti ton do daske... mala sala...jako lepo i impresivno, narocito muzika.... hvala ''Имај времена за РАД - то је цена УСПЕХА ... Имај времена за РАЗМИШЉАЊЕ - то је извор МОЋИ ... Имај времена за ИГРУ - то је тајна МЛАДОСТИ ... Имај времена за ЧИТАЊЕ - то је основа МУДРОСТИ ... Имај времена за ПРИЈАТЕЉСТВА - то је пут СРЕЋЕ ... Имај времена за САЊАРЕЊЕ - то је пут ка ЗВЕЗДАМА ... Имај времена да ВОЛИШ и да те ВОЛЕ - то је привилегија богова ... Имај времена да гледаш ОКО СЕБЕ - сувише је кратак дан за себичност ... Имај времена за СМЕХ - то је МУЗИКА ДУШЕ ...''. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mara Написано Август 11, 2010 Пријави Подели Написано Август 11, 2010 obavezno gledati fullscreen i odvrnite ton u slučaju da me youtube zezne i skine mi muziku iz klipa zbog autorskih prava... klip sa muzikom možete preuzeti ovde,jer bez muzike i nije nešto... http://www.4shared.com/video/5-CQA0ub/HVALA.html Izvinte, jel mogu ja da koristim ovaj tribute (kada vodim veronauku na kanalu Team speak) kao špicu??? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Август 11, 2010 Пријави Подели Написано Август 11, 2010 питање је сувишно.... наравски... то ти је поклон за рођус од мене 4chsmu1 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука