w.a.mozart Написано Септембар 13, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2010 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пантелејмон Нови Написано Септембар 13, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2010 Свака част! 0110_hahaha 4chsmu1 пс. позната ми је мелодија у позадини....little help1 http://www.svetigora.com/node/5903 Радуј се мучениче и Цјелевниче, Пантелејмоне! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Септембар 14, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2010 брејвхарт? 89898989898989 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Септембар 14, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2010 prelude, sa albuma Unveiled Hope,1997. Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Октобар 5, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2010 Naša draga sestra Anastasija je poželjela da čuje pjesmu Sud Božiji, elem ovog takav klip nije postojao na youtube, pa sam napravila klip za nju. Naravno moglo je bolje, ali imam malih problemčića sa računarom (čitaj spor kao puž), pa nedostaje dorada (čitaj prva strana barem sa natpisom pouke), ali nadam se da mi nećete zamjeriti. Enjoy! Sud Božiji - Pouke.org Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Октобар 5, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2010 Naša draga sestra Anastasija je poželjela da čuje pjesmu Sud Božiji, elem ovog takav klip nije postojao na youtube, pa sam napravila klip za nju. Naravno moglo je bolje, ali imam malih problemčića sa računarom (čitaj spor kao puž), pa nedostaje dorada (čitaj prva strana barem sa natpisom pouke), ali nadam se da mi nećete zamjeriti. Enjoy! Sud Božiji - Pouke.org Драга сестро Милева,сузе су ми кренуле и због песме а и због труда,који си уложила мене ради. 0205_whistlingАли,радосне сузе.Спот је прелеп,и потпуно се уклапа уз речи и песму!Најискреније,од срца ти захваљујем,Бог ти свако добро дао 4chsmu1.Много волим ову песму а ево захваљујући теби сад је први пут чујем одпевану.ПРЕДИВНО! “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Октобар 5, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2010 Zadovoljstvo je moje - velika je radost kad nekome uljepšaš dan, pa makar i nečim ovako sitnim. Žao mi je što nisam mogla malo bolje da odradim posao, ali zaista komp. mi se raspada. Hvala na ovim toplim riječima sestro. 1405_love Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Октобар 5, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2010 баш је леп спот, свака ти част Милева 1405_love klapklap ekstra клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Октобар 5, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2010 Zadovoljstvo je moje - velika je radost kad nekome uljepšaš dan, pa makar i nečim ovako sitnim. Žao mi je što nisam mogla malo bolje da odradim posao, ali zaista komp. mi se raspada. Hvala na ovim toplim riječima sestro. 1405_loveНе знам да ли је могло боље,али за мене савршено.Заиста слике су изванредне а и песма...свака част! “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Октобар 5, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2010 баш је леп спот, свака ти част Милева klapklap ekstra greengrin 1405_loveHvala Medeni! Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PACTKO Написано Октобар 5, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2010 klapklap 1405_love Леп спот! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mиљан Танић Написано Октобар 6, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 6, 2010 Ео једна нова песма... "излете" ми на ијекавском... Овдје, а не тамо, овдје је плач и шгргут зуба, странче. Тамо је свјетлост, а овдје је мрак, овдје је смрад, гној и сузе. Овдје је лицемјерје, овдје је поган, овдје су осмијеси распаднутих зуба. Овдје је крв, овдје је страх, овдје се демони коте, и оде пјевају оцу свом, који их прождире једног по једног, и бљује репове њихове да их поједу пацови. Овдје су прозори затворени, замандаљени, да свјетлост не уђе, овдје је сумпор, а не ваздух, овдје је болест, овдје је смрт. Овдје духом лепрозни бљују на здраве, овдје је зараза, и патња и бол. А свјетлост кад дође, кад дође суд, у сили љепоте, љубави и Духа, оздравиће све. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Октобар 6, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 6, 2010 и биће то болно и прелепо у исто време :cheesy: свака част, натерао си ме да наставим мисао клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mиљан Танић Написано Октобар 6, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 6, 2010 Bolno kako za koga. Prelepo kako za koga. :cheesy: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Октобар 6, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 6, 2010 Каква експлозија! Свака част брадер Дејвид, иде ти то са речима... ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука