Isusovo magare Написано Новембар 29, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2017 пре 2 минута, Снежана рече јајара није могао ни 25 година да издржи но се убио Nije to ni 25 jer je vec 11 godina odlezao i jos uz dobro ponasanje bi dobio i lose zdravstveno stanje mogao bi dosta ranije izaći kao i Šešelj.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Новембар 29, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2017 пре 18 минута, Isusovo magare рече Očigledno da je pravedan Лако ти је сунце овде са нама, него немој твоји да те чују Iulianus, Neša_ and Ivan Marković је реаговао/ла на ово 1 2 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Новембар 29, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2017 пре 6 минута, Isusovo magare рече Nije to ni 25 jer je vec 11 godina odlezao i jos uz dobro ponasanje bi dobio i lose zdravstveno stanje mogao bi dosta ranije izaći kao i Šešelj.. још горе, немој више да га браниш,мајке ти Neša_ and Iulianus је реаговао/ла на ово 1 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Isusovo magare Написано Новембар 29, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2017 пре 3 минута, Данче* рече Хрвати су најхрабрији народ на свету, не зато што се никога не боје, већ зато што се ничега не стиде. Рек`о једном давно Јован Дучић Pa ne očekuješ valjda da ja znam tko ti je tamo neki Jovan Dučić.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Iulianus Написано Новембар 29, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2017 пре 4 минута, Isusovo magare рече Pa ne očekuješ valjda da ja znam tko ti je tamo neki Jovan Dučić.. General-književnik u mirovini. (Tvoje nepoznavanje opće kulture je zapanjujuće, ne samo na ovom topiku) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Isusovo magare Написано Новембар 29, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2017 пре 1 минут, Снежана рече још горе, немој више да га браниш,мајке ти Pa ko reče da ga branim??Ja samo skrećem pažnju na sprdnju sa samoubojstvom jer to nije kršćanski. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Isusovo magare Написано Новембар 29, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2017 Управо сада, Iulianus рече General-književnik u mirovini. (Tvoje nepoznavanje opće kulture je zapanjujuće, ne samo na ovom topiku) Pa bolje imati manje opće kulture sa više ljubavi nego biti kukavica.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Isusovo magare Написано Новембар 29, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2017 пре 8 минута, Снежана рече Лако ти је сунце овде са нама, него немој твоји да те чују Da sud u Hagu je pravedan jer da ga nema mnogi bi zločinci hodali slobodni. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Новембар 29, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2017 пре 5 минута, Isusovo magare рече Pa bolje imati manje opće kulture sa više ljubavi nego biti kukavica.. па оно јесте боље, али ви Хрвати сте баш талентовани да спојите и једно и друго Iulianus је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Новембар 29, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2017 пре 4 минута, Isusovo magare рече Da sud u Hagu je pravedan jer da ga nema mnogi bi zločinci hodali slobodni. немој срце више и мене почиње да буде блам од твојих коментара. Danijela је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Iulianus Написано Новембар 29, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2017 пре 1 минут, Isusovo magare рече Pa bolje imati manje opće kulture sa više ljubavi nego biti kukavica.. "Manje opće kulture" si pokazala tako da "više ljubavi" ne možeš imati ak` ne poznaš makar svoje susjede. Ne htjeti upoznavati više je očit primjer straha od drugoga. To što si ovdje na ovome forumu je velik napredak za tebe osobno. Samo nastavi tako. NinaD је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Новембар 29, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2017 @Isusovo magare пријатно вече http://www.prelepapoezija.com/srpski-pesnici-2/jovan-ducic/ Чунга Лунга је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Isusovo magare Написано Новембар 29, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2017 пре 1 минут, Iulianus рече "Manje opće kulture" si pokazala tako da "više ljubavi" ne možeš imati ak` ne poznaš makar svoje susjede. Ne htjeti upoznavati više je očit primjer straha od drugoga. To što si ovdje na ovome forumu je velik napredak za tebe osobno. Samo nastavi tako. Poznam ja svoje susjede i vise nego mozes zamisliti.. A za tebe bi bio napredak da imas malo vise časti i izgaranja za svoj narod..pa ipak si ti jedan srbin. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Isusovo magare Написано Новембар 29, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2017 пре 1 минут, Снежана рече @Isusovo magare пријатно вече http://www.prelepapoezija.com/srpski-pesnici-2/jovan-ducic/ Ja sam samo čula za Čika Jovu Zmaja.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Новембар 29, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2017 пре 4 минута, Isusovo magare рече A za tebe bi bio napredak da imas malo vise časti i izgaranja za svoj narod који часни чин му предлажеш, да се отрује директно на "Тема јасна из прве поруке" NinaD, RYLAH, Iulianus and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука