kordun Написано Октобар 30, 2017 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2017 eto isti nas milan rakic tu sa foruma je bio svjedok kako su recimo svi srpski oficiri sa ratnim stazom penzionisani milom ili silom po nalogu sa zapada, milan sam je penzionisan, jel to nije cin tihe okupacije, samo ta stvar, a dje je ostalo Sofija_ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Октобар 30, 2017 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2017 пре 1 минут, Sofija_ рече ocigledno da nema pa ogranicen covijek, nemam drugog objasnjenja Sofija_ and Војвода7 је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Октобар 30, 2017 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2017 nije li komad republike srbije pod silom nato pakta predat na milost i nemilost zapadu i siptarskim vlastima, to isto nije okupacija, vama je okupacija tek kad bi vas neko iscero iz stana, tek onda bi vam sinulo u malom mozgu Sofija_ and Војвода7 је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Iulianus Написано Октобар 30, 2017 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2017 пре 3 минута, kordun рече eto isti nas milan rakic tu sa foruma je bio svjedok kako su recimo svi srpski oficiri sa ratnim stazom penzionisani milom ili silom po nalogu sa zapada, milan sam je penzionisan, jel to nije cin tihe okupacije, samo ta stvar, a dje je ostalo Imaš li ti ikakvih dokaza za ovo što pišeš, "neograničeni čovječe"? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sofija_ Написано Октобар 30, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 30, 2017 пре 44 минута, Милан Ракић рече Kad smo vec kod neokupacije i slobode govora,misljenja i pravde....sta bi sa onim vojnim helikopterom koji se srusio? Ko je kriv? Pojeo vuk magarca? Gde je pravda? Zasto cute tvoje kolege generali? cccccccccccccccccccccccccccccccc Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Октобар 30, 2017 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2017 Управо сада, Iulianus рече Imaš li ti ikakvih dokaza za ovo što pišeš, "neograničeni čovječe"? nisi ti meni niko i nista da ti ja pribavljam dokaze, ja samo iznosim svoje zakljucke koji su protivni tvojim, ti sebi pribavljaj sam dokaze, ja imam pametnija posla od toga. Војвода7 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Октобар 30, 2017 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2017 пре 6 минута, kordun рече eto isti nas milan rakic tu sa foruma je bio svjedok kako su recimo svi srpski oficiri sa ratnim stazom penzionisani milom ili silom po nalogu sa zapada, milan sam je penzionisan, jel to nije cin tihe okupacije, samo ta stvar, a dje je ostalo пре 2 минута, Iulianus рече Imaš li ti ikakvih dokaza za ovo što pišeš, "neograničeni čovječe"? Јесте тако нажалост. Не знам за остале видове, у РВ ко год је имао некаково ратно искуство, у највећем броју је умировљен и то превремено. "Преко ноћи" измењени законски акти који су "то" омогућили. Нису сви наравно, многи су остали, али већина није kordun, Iulianus and "Tamo daleko" је реаговао/ла на ово 1 2 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Октобар 30, 2017 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2017 пре 1 минут, Sofija_ рече Kad smo vec kod neokupacije i slobode govora,misljenja i pravde....sta bi sa onim vojnim helikopterom koji se srusio? Ko je kriv? Pojeo vuk magarca? Gde je pravda? Zasto cute tvoje kolege generali? cccccccccccccccccccccccccccccccc Моје колеге генерали не ћуте. Пензинисани. Ови активни, неки да неки не. Али свакако не одређују генрали судове нити воде поступке. kordun and Iulianus је реаговао/ла на ово 2 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Октобар 30, 2017 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2017 И не разуме, шта сад ако се не слажм са тобом или Николом Кордуном по питању окупације, сад ћете ви да ме подјебавате до сутра. мсм ставрно Iulianus је реаговао/ла на ово 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Октобар 30, 2017 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2017 пре 1 минут, Милан Ракић рече И не разуме, шта сад ако се не слажм са тобом или Николом Кордуном по питању окупације, сад ћете ви да ме подјебавате до сутра. мсм ставрно pa to je tvoje misljenje i ja ti nikada nisam rekao da lupetas zbog njega, jednostavno vidis stvari na svoj nacin, onako umjeren ja bi rekao, ja gledam svijet ponekad sa malo vise kontrasta oko sebe, to nijeni bitno, ono sto je poenta ovdje da nije red da se rasprava vodi sprdnjom i nipodastavanjem, to je onosto iritira i sto me natjeralo da se i ja prikljucim ovdje,, premda nemam pojma ko je nikola aleksic Sofija_, Phoebe, "Tamo daleko" and 1 члан је реаговао/ла на ово 1 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Октобар 30, 2017 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2017 пре 17 минута, Iulianus рече (Nis` normalan, brt ) Па јел` ти кажем да сам разговарао са Живаком о томе То је на основу некаквог саопштења покрета овог несрећника где је рекао следеће, цитирам: "Нажалост, скоро смо сигурни да тим авионима управљају пензионсани пилоти ратног и цивилног ваздухопловства за дебелу надокнаду, по нашим информацијама, уљуљканих оценом да ако држава то дозвољава, онда нема опасности ни по кога." /http://www.vaseljenska.com/vesti/saopstenje-za-javnost-o-vestacki-izazvanoj-promeni-vremena-i-trovanju-stanovnistva// крај цитата. Iulianus је реаговао/ла на ово 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sofija_ Написано Октобар 30, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 30, 2017 пре 7 минута, Милан Ракић рече шта сад ако се не слажм са тобом или Николом Кордуном по питању окупације nista, zao mi je sto narod u Srbiji spava dubokim snom i svako gleda samo sebe, misleci da se stanje u drzavi nece njega dotaci dok prima platu/penziju a sve ostalo nije vazno Phoebe and "Tamo daleko" је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Iulianus Написано Октобар 30, 2017 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2017 пре 2 минута, Милан Ракић рече Па јел` ти кажем да сам разговарао са Живаком о томе То је на основу некаквог саопштења покрета овог несрећника где је рекао следеће, цитирам: "Нажалост, скоро смо сигурни да тим авионима управљају пензионсани пилоти ратног и цивилног ваздухопловства за дебелу надокнаду, по нашим информацијама, уљуљканих оценом да ако држава то дозвољава, онда нема опасности ни по кога." /http://www.vaseljenska.com/vesti/saopstenje-za-javnost-o-vestacki-izazvanoj-promeni-vremena-i-trovanju-stanovnistva// крај цитата. I onda još nam samo fale "okupatori"! Šta će nam kada sami sebe "zaprašujemo", aman! Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Октобар 30, 2017 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2017 пре 11 минута, Sofija_ рече Kad smo vec kod neokupacije i slobode govora,misljenja i pravde....sta bi sa onim vojnim helikopterom koji se srusio? Ko je kriv? Pojeo vuk magarca? Gde je pravda? Zasto cute tvoje kolege generali? cccccccccccccccccccccccccccccccc Један сте од ретких људи из струке који је бескомпромисно указао на све недостатке који су довели до ванредног догађаја са смртним последицама и пада хеликоптера. Шта о томе можете рећи након ево више од 600 дана, јер за велики део јавности, та „прича“ још увек није завршена, иако је Суд „рекао своје“? Да ли мислите да је то део политичке ујудурме и злоупотребе војске у сврху пропаганде политичке врхушке? – Дешавања око ангажовања хеликоптера показала су колико поступање супротно овлашћењима и одступање од професионалних правила, прописа и процедура, може имати тешке последице. А однос високих државних функционера према догађају остаће запамћен као несхватљиво дезавуисање јавности и урушавање система. Захтеви за утврђивање одговорности превођени су као политички напади и покушај рушења Владе?! Та бескрупулозна замена теза потпуно је обесмислила жртвовање настрадалих за спас бебе и дубоко повредила породице настрадалих! И најзад, волео бих да чујем имена и ставове ваздухопловних стручњака на које се Тужилаштво позивало у саопштењу које напросто вређа памет. Правда не станује овде, она је само небеска! Ова трагедија остаће у историји записана као велика мрља на савести људи из система одбране, али и целог друштва. Извод из интервјуа који сам ономад урадио са Сретом... Срето Малиновић за „Патриот“: Отаџбини све дугујемо и она памти, а држава је хладна и заборавља! Iulianus and "Tamo daleko" је реаговао/ла на ово 2 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sofija_ Написано Октобар 30, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 30, 2017 пре 17 минута, Милан Ракић рече Захтеви за утврђивање одговорности превођени су као политички напади и покушај рушења Владе?! Та бескрупулозна замена теза потпуно је обесмислила жртвовање настрадалих за спас бебе и дубоко повредила породице настрадалих! Zao mi je zrtava,ali ne verujem da je to bila obicna tragedija...no nebitno sad.. ali ocigledno je da Srbi ipak spavaju dubokim snom, i pitam se kao i Konuzin kordun, "Tamo daleko" and Phoebe је реаговао/ла на ово 2 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука