Ulični Muzičar Написано Април 28, 2010 Пријави Подели Написано Април 28, 2010 izmerite sami brzinu ... http://www.speedtest.net/ . www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ] . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран Лепир Написано Април 28, 2010 Пријави Подели Написано Април 28, 2010 Хроничар свакодневнице Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gospodin Jakov Написано Април 28, 2010 Пријави Подели Написано Април 28, 2010 Gde je Evropa, a gde smo mi 0104_cheesy .... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Игрутин Написано Април 28, 2010 Пријави Подели Написано Април 28, 2010 slavabogu Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Април 28, 2010 Пријави Подели Написано Април 28, 2010 Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Април 28, 2010 Гости Пријави Подели Написано Април 28, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Април 28, 2010 Пријави Подели Написано Април 28, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Април 28, 2010 Гости Пријави Подели Написано Април 28, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Април 28, 2010 Пријави Подели Написано Април 28, 2010 Gde je Evropa, a gde smo mi 0104_cheesy .... Има тога и код нас, ако адекватно платиш. Не брини. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bluesman Написано Април 28, 2010 Пријави Подели Написано Април 28, 2010 a zasto vam je svima download mnogo veci nego upload? jel vam net preko Telekoma? a ispade da ovaj svaba ima manji upload a i veci ping neg ja... eee, evropo Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран Лепир Написано Април 28, 2010 Пријави Подели Написано Април 28, 2010 Gde je Evropa, a gde smo mi 0104_cheesy .... Има тога и код нас, ако адекватно платиш. Не брини. Овако, имам своју "приватну" мрежу, па комшијама продајем нет Иначе живим на "западу", ако се земља Босна може назвати "западом" И трећа ствар, то је била нека грешка на серверу, погледајте датум када је то мјерење извршено. Како имам статичку ИП, онда ми спидтест "памти" сва моја мјерења 0442_feel Па сам ја то своје мјерење "мало злоупотребио" 0409_feel Хроничар свакодневнице Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zoxy Написано Април 28, 2010 Пријави Подели Написано Април 28, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Април 28, 2010 Пријави Подели Написано Април 28, 2010 СББ је кева, 4мегабита за 1400 динџи ... клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Април 28, 2010 Пријави Подели Написано Април 28, 2010 a zasto vam je svima download mnogo veci nego upload? jel vam net preko Telekoma? a ispade da ovaj svaba ima manji upload a i veci ping neg ja... eee, evropo ако имаш ADSL конекцију, лаже те та сличица ... клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јован Чакарески Написано Април 28, 2010 Пријави Подели Написано Април 28, 2010 meni kaze 14mb/s a spustam sa 110 kb/s tako da laze 0442_feel http://www.facebook....jovan.cakareski Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley... Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука