Драгана Милошевић Написано Октобар 14, 2017 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2017 Imam prost mobilni uređaj. Zbog radnih obaveza installirah viber verziju za PC. Svoju karticu sam stavila u tatin android i završila potrebnu registraciju. Sinoć uđoh na viber, međutim kažu istekla mi sesija za registraciju. Imadoh viber nepunih nedelju dana. Zna li neko kako je to moguće i šta uraditi dalje? Da li na svakih nedelju dana treba da stavvljam karticu u pametne telefone? Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Октобар 14, 2017 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2017 Гаго, то ти се вероватно дешава зато што телефон није регистрован на тебе, не знам шта би друго могло да буде, вероватно мораш да убацујеш сваке недеље картицу своју у смарт и да се региструјеш поново. Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Октобар 14, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 14, 2017 ћорава посла, ајд сад докажи мојим индијанцима да ми треба вибер. Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Октобар 14, 2017 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2017 (измењено) Taj viber je golo s...e. Meni je i na telefonu resetovao account par puta i gubio sam sve prepiske i slike. I kad ti stigne na jedan uredjaj, na drugom neces moci da vidis to isto. Ne znam sto ga ljudi uopste koriste, ja ga izbegavam maksimalno sto mogu. Измењено Октобар 14, 2017 од Поуке.орг инфо без непотребних вулгарних речи...стављене тачкице уместо целе речи. Админ тим Млађони је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Djapa Написано Октобар 17, 2017 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2017 https://www.microsoft.com/en-us/store/p/viber/9wzdncrfj46z skini sa windows store-a ako imas windows 10 , kad se jednom ulogujes ostajes trajno ulogovana i sve slike i fajlovi koje budes razmenjivala bice sacuvani u C:\Users\IMERACUNARA\Downloads\Viber\ . svi razgovori se cuvaju na tvom nalogu i moci ces da ih vidis na bilo kom uredjaju na kom si ulogovana sa tvojim nalogom. Млађони, Данче* and Драгана Милошевић је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Октобар 17, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 17, 2017 ех, кад била десетка то би могло. За сад ћемо се стрпети, ниђе не гори. Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Djapa Написано Октобар 17, 2017 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2017 hoces da ti objasnim kako da skines i instaliras win10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука