Jump to content

Јереј Угрин Поповић

Оцени ову тему

Guest Alefshin

DA LI SE NAKON LITURGIJE ZADRZITE U PAROHIJSKOM DOMU RAZGOVARAJUCI MEDJUSOBNO   

13 члановâ је гласало

1. 1. DA LI SE NAKON LITURGIJE ZADRZITE U PAROHIJSKOM DOMU RAZGOVARAJUCI MEDJUSOBNO

• DA, pet minuta
      0
    • DA, deset minuta
      2
    • DA, sat i vise
      5
    • Kako kada
      2
    • NE, nikada
      4

Препоручена порука

• Одговори 637
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Nemojte se truditio ko onoga sto zelite da kazete  to je vid sujete, jednostavno recite. Vase sustinske nedoumice i misaona stremljenja. Tu smo upravo radi toga, da se ispovedamo jedni drugima sto birrekao ap. Jakov, jer rana koja se krije tesko i sporo zarasta/Andric. U nadi neusiljenog dijaloga, pozdravljam vas pozivom Radosti - Mir Vam - Ugrin

???? ??? ????????? ? ???????,?? ?? ???????? ??? ?? ??????? ????? ??????? ??? ?????? ????????...

Без Господа смо ништа...

Подели на овим сајтовима

• Гости

Nije tako delovalo. Na to je meni zalicilo, sto ne znaci da je univerzalna kategorija, odreagovao sam u skladu sa svojom ulogom predavaca i vi ste razjasnili stvari, razresili nedoumice. Pa, to su osnovni principi dijaloga; zar ne? Da budemo jasni jedni drugima - pitanjem; da budemo blizi jedni drugima - odgovorom. Tu sam, ne da vas naucim sta da mislite, nego - kako da mislite! Ocekujem samo to od vas a nadam se i vi od sebe. Na potezu ste...

Mir Vam - Ugrin

Подели на овим сајтовима

Играмо даље  ;)

У нади да ћу научити КАКО да мислим,

а понекад и наћи одговор на нека питања и знати ШТА да мислим  8)

Хвала, оче, на овим накнадним часовима веронауке

за нас којима је то било ускраћено.

Без Господа смо ништа...

Подели на овим сајтовима

• Гости

Kada covek sopstvenim silama i u odnosu na sopstveno iskustvo nesto shvati to tesko da moze biti osporeno. To iskustvo jednostavno postaje deo vas. Zato je veoma bitno da, kada govorimo o stvarima duhovnim, potrazimo odgovor u vlastitom iskustvu, osvestivsi to, ono postaje neraskidivi deo nas. Mi sami, zapravo.

Mir Vam - Ugrin

Подели на овим сајтовима

dali je  govor bio u bibliji  ,dalije  moguce to daje mozda misleno o drugim vrstama zigova  kako reci pa inicijacije u nevidljivom  smislu  ,oprostite  vi meni ja tako uvek bubam ko maksim po diviziji ,nemojte zameriti

evo jedno interesantno pitanje o.Ugrinesuza ne?e zameriti što sam ga kopirala ovde, pitanje je kako sam ja shvatila Žig Zveri ?

Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći.

Подели на овим сајтовима

mene lično ne...iskreno mislim da sam videla žig zveri uživo...i osetila...ne želim ni da se sećam...neka samo Gospod pomogne meni malovernoj i mome maloverju

Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći.

Подели на овим сајтовима

znam da oni misle na taj u Otkrovenju, i znam da ovaj nije taj, hvala Bogu da nije, ali sam naučila kako ništa nije kao što izgleda na prvi pogled, kako tama može biti uvijena u prividno svetlo..naučila sam da stražim nad sobom..trenutno me žig zveri zaista ne interesuje..ali imam drugih pitanja i dopada mi se što vi to lepo razložite u odgovorima, čitanje pouka Svetih ponekad može biti vrlo zbunjujuće za nekoga ko ne poznaje dobro teologiju

Подели на овим сајтовима

Cini mi se da taj zig o oojem govorite nije onaj o kom se intereusju. Logicno da je greh zig zveri ali oni es interesuju za onaj o kojem se govori u Otkrovenju.Mir Vam - Ugrin

nije samo greh o?e, verujte mi takvu zlobu, pakost, potrebu da se vre?a i ponižava jedno ljudsko bi?e nisam još srela za svojih 45 godina, zlo a sve pod plaštem "ljubavi" i pravoslavljano to je druga tema, morala sam upoznati zlo da bih videla svoju sopstvenu tamu, da bih se suo?ila sa njom i izašla iz nje, da bih više cenila svetlo :cheesy2:

Подели на овим сајтовима

• Гости

Najgore je kada se ocaj, usamnjenost, iskompleksiranost... pokusaju prevazici odlukom da tako treba i da to nije tako sto oni ne mogu drugacije nego zato sto nece drugacije. Taj fenomen se u psihologiji naziva - kiselo grozdje i sladak limun. Medjutim, sama svest takvog coveka, koji sebe ne moze prevariti ma koliko pokusavao, reflektuje nezadovoljstvo na okolinu i samo ceka cas da pokaze sopstvenu pravednost, ispravnost, opravdanost... te mu drugi dolaze kao poligon za to. Nezadovoljstvo radja fanatizam a stalno trazenje truncice u tudjem oku se dozivljava kao privatni krstaski pohod, koji im daje smisao delovanja. Uskoro neuroza prelazi u granicnu psihozu i to je vec izgubljen slucaj... revoltirana, suplja i rezignirana osoba koja u fanatizmu nalazi utehu a u drugima pretnju... Strasna realnost.

Mir Vam - Ugrin

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...