Jump to content

Јереј Угрин Поповић

Оцени ову тему

Guest Alefshin

DA LI SE NAKON LITURGIJE ZADRZITE U PAROHIJSKOM DOMU RAZGOVARAJUCI MEDJUSOBNO   

13 члановâ је гласало

1. 1. DA LI SE NAKON LITURGIJE ZADRZITE U PAROHIJSKOM DOMU RAZGOVARAJUCI MEDJUSOBNO

• DA, pet minuta
      0
    • DA, deset minuta
      2
    • DA, sat i vise
      5
    • Kako kada
      2
    • NE, nikada
      4

Препоручена порука

• Одговори 637
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

?? ?????,????? ?? ?? ?? ???? ????? ??????? ?????? ?????? ? ?? ????? ?? ?? ???? ???? ??????? ??? ??.

??? ??? ????????? ??????? ?? ?? ?? ??????? ? ????? ?? ?????? ????? ?? ??????, ?? ?? ??? ??????.

ЗЕМАЉСКО ЈЕ ЗА МАЛЕНА ЦАРСТВО, А НЕБЕСКО УВЕК И ДОВЕКА!

1sms1.jpg

Подели на овим сајтовима

• Гости

Bosko,upravo sam to mislila.Danas je iskrenost raritet.Karadjordje,svaka ti cast!

Bosko,ne budi prost.To sto me neko u Hristu voli,sto me postuje kao coveka,sto je kao svaki pravi muskarac,sto je takodje danas raritet,zastitio,

postujuci Njegosev amanet,ne znaci da me posmatra nekim drugim ocima.Sem toga i nisam neka lepotica.

Подели на овим сајтовима

jel ovo sala? 0205_whistling

Kad se kaze da je neko retko iskren, retko dobar, retko bilo sta, znaci da je retko pronaci nekog tako dobrog, iskrenog ili kakvog vec.

Doduse, sigurno je i lepota u ocima posmatraca srcee za Izidu bleh

PS vidim da me je Izida preduhitrila...

Ne, ti si Srna, to je posebna kategorija! srcee

Stalno posmatram kolika je neosetljivost osetljivih ljudi prema osetljivosti njihovih bližnjih.

Подели на овим сајтовима

Bosko,upravo sam to mislila.Danas je iskrenost raritet.Karadjordje,svaka ti cast!

Bosko,ne budi prost.To sto me neko u Hristu voli,sto me postuje kao coveka,sto je kao svaki pravi muskarac,sto je takodje danas raritet,zastitio,

postujuci Njegosev amanet,ne znaci da me posmatra nekim drugim ocima.Sem toga i nisam neka lepotica.

????? ?????, ?? ?? ?? ?????? ?? ??????, ?? ?? ??????????? ????? ????? ??????? ?? ??? ??? ??????

ЗЕМАЉСКО ЈЕ ЗА МАЛЕНА ЦАРСТВО, А НЕБЕСКО УВЕК И ДОВЕКА!

1sms1.jpg

Подели на овим сајтовима

Dragi Bosko,ja se uvek smejem u crkvama i portama i dugo po povratku iz istih.Otac Ugrin je drzao originalnu besedu na Liturgiju.Sem toga,rekao je

nesto,sto moze samo retko iskren covek.

??? ?? ???? ????? ????????...?

?????????...

???? ?????.

Без Господа смо ништа...

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...