Jump to content

Zbogom Fejate

Оцени ову тему

Danijela

Препоручена порука

rep-fejat1.jpg

Fejat Sejdić, jedan od najpoznatijih muzičara sa ovih prostora i "kralj trube", preminuo je noćas u svom domu. Sejdić je preminuo u 76. godini posle kratke i teške bolesti u svom domu, u rodnom Bojniku.

Fejat SejdiĆ ispred porodične kuće
Foto: M. Ivanović / RAS Srbija Fejat SejdiĆ ispred porodične kuće
share_v1_pintrest_gray_ico.pngshare_v1_facebook_gray_ico.png

Osvojio je nebrojeno nagrada i višestruki je pobednik Sabora trubača u Guči.

- Truba traži dušu, neće bez duše da se svira, ne pomažu note ako je nemaš - govorio je kralj trube koji je i svog unuka Nebojšu uveo u muziku. Nebojša je na putu da dosigne slavu svog dede.

VBrktkqTURBXy82MGJjZWY0MGYwYTI3ZWQ4Zjg4Y
Foto: M. Ivanović / RAS Srbija
share_v1_pintrest_gray_ico.pngshare_v1_facebook_gray_ico.png

Fejat ima brojnu porodicu, sina Zorana, kćerke Milu i Suzanu, snaju Zlatu, unuke Nebojšu i Sandru i praunke.

Biće sahranjen sutra na seoskom groblju u Bojniku.

http://www.blic.rs/kultura/vesti/odlazak-trubacke-legende-preminuo-fejat-sejdic/04c2w2y

• Тужан 1

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

sv. Ignjatije Brjančanjinov

Подели на овим сајтовима

rest in peace...

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...