Danijela Написано Август 22, 2017 Пријави Подели Написано Август 22, 2017 Fejat Sejdić, jedan od najpoznatijih muzičara sa ovih prostora i "kralj trube", preminuo je noćas u svom domu. Sejdić je preminuo u 76. godini posle kratke i teške bolesti u svom domu, u rodnom Bojniku. Foto: M. Ivanović / RAS Srbija Fejat SejdiĆ ispred porodične kuće Osvojio je nebrojeno nagrada i višestruki je pobednik Sabora trubača u Guči. - Truba traži dušu, neće bez duše da se svira, ne pomažu note ako je nemaš - govorio je kralj trube koji je i svog unuka Nebojšu uveo u muziku. Nebojša je na putu da dosigne slavu svog dede. Foto: M. Ivanović / RAS Srbija Fejat ima brojnu porodicu, sina Zorana, kćerke Milu i Suzanu, snaju Zlatu, unuke Nebojšu i Sandru i praunke. Biće sahranjen sutra na seoskom groblju u Bojniku. http://www.blic.rs/kultura/vesti/odlazak-trubacke-legende-preminuo-fejat-sejdic/04c2w2y AnaLaz је реаговао/ла на ово 1 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Август 22, 2017 Пријави Подели Написано Август 22, 2017 rest in peace... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
AnaLaz Написано Август 22, 2017 Пријави Подели Написано Август 22, 2017 Бог да му душу прости. Благовесник је реаговао/ла на ово 1 Не одбаци ме од лица Твога и Духа Твога Светога не одузми од мене. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука