Страле Написано Новембар 1, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2017 Обликујем тугу немоћи своје Јадикујем што није било нас двоје Ућуткујем себе што помишњам на другче Снујем да од овог неће бити горче Рапсоди and АлександраВ је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Djapa Написано Новембар 1, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2017 Pomisljam na neku srecu koja negde ceka mene ali ne znam kud da podjem, gde da krenem. Dok je cekam idem tamo kuda mene zivot vodi srecu tiho osluskujem, mastam o slobodi. Godine se brzo nizu i donose misli neke da sam srecan bio nekad kad sam bio dete. A to nisam znao tada cekao sam ko i sad mislio sam da ce doci kad promenim sebe, grad. Ne umire nikad nada da ce doci bolje sutra svi cekamo nesto novo, neka lepsa nova jutra. Samo jedno moras znati, ljubav srecu stvara i da sreca ne dolazi, ona je u nama. Рапсоди, Sanja Т., Страле and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Новембар 3, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2017 (Нема задате речи, па ћу узети последње .) Она је у нама , не жели да спава ни када смо мирни, ни када ходамо она увек жели, вечно да славимо да се погледамо, да се радујемо! Минутом ћутања себе пожалимо затим наставимо, друге да волимо да их разумемо, да их помогнемо сваком својом моћи...љубав да пружимо! Djapa, Страле, Рапсоди and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Страле Написано Новембар 9, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 9, 2017 Ходамо путем и срамежљиво се надамо да води куда нема усуда ни страха од блуда него је посвуда само песма блага што јој сада не видимо трага. Вилер Текс, Рапсоди, Djapa and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Djapa Написано Новембар 13, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 13, 2017 Ne vidimo traga, ne cujemo glasa, sto nam tiho sapce, nudi slamku spasa. Iste greske pravimo, iste grehe kajemo, sve to svesno radimo, nikako da stanemo. Put na gore bas je uzan, pun je krvi, suza, znoja, a na dole obori te samo jedna greska tvoja. Padamo i ustajemo i hodamo napred hrabro, svaki dan je nova bitka a i nova radost. Sanja Т. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука