Ulični Muzičar Написано Новембар 10, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 10, 2010 Titler = Hito . www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ] . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
дибидусрус Написано Новембар 10, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 10, 2010 Ја сам тада био у колима на путу за Славонски Брод. И тек што смо изашли из шумарка....зазвонио ми је мобилни телефон. А на телефони Мика Шпиљак плаче. Каже: Умро је друг Стари. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Новембар 10, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 10, 2010 Ја сам тада био у колима на путу за Славонски Брод. И тек што смо изашли из шумарка....зазвонио ми је мобилни телефон. А на телефони Мика Шпиљак плаче. Каже: Умро је друг Стари. Jel i tada Nokia imala najbolje modele? facenew22222222 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zawisza Написано Новембар 10, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 10, 2010 Bezveze pričate, Jugoslavija je bila specifičan eksperiment i ne može se upoređivati tamo 47 godina i 74 godina. Svi isto pričaju i ustaše i srpski nacionalisti. U Jugoslaviji se istina je samo zatiralo sve ekstremno nacionalističko. Stav je samo sa koje strane posmatrate, odnosno ugao posmatranja što bi rekao moj pokojni prijatelj Radovan Bjelogrlić koga ubi Dodikova ruka zločinačka. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Благовесник Написано Новембар 10, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 10, 2010 Na TV-u su prekinuli film ... Bilo mi je jako žao ,film je bio stvarno dobar. whackado ,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина као што поштују Оца!" Јеванђеље, Јн 5:23 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
дибидусрус Написано Новембар 10, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 10, 2010 Наравно да за чланове партије је било нокије у то време. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aristotel Написано Новембар 10, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 10, 2010 Bezveze pričate, Jugoslavija je bila specifičan eksperiment i ne može se upoređivati tamo 47 godina i 74 godina. Svi isto pričaju i ustaše i srpski nacionalisti. U Jugoslaviji se istina je samo zatiralo sve ekstremno nacionalističko. confused1 confused1 confused1 confused1 confused1 confused1 confused1 confused1 confused1 confused Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
volga Написано Новембар 10, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 10, 2010 ja sam se tada tek rodila nista ne znam...mogu samo da pisem sto sam cula,a to su vec ispred mene napisali... "Vera je moja jedino ozbiljno zanimanje zivota moga,zaista sve je drugo komedija cula". Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Новембар 10, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 10, 2010 ja sam se tada tek rodila nista ne znam...mogu samo da pisem sto sam cula,a to su vec ispred mene napisali... E, hajde da menjamo licne karte.... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
volga Написано Новембар 10, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 10, 2010 ja sam se tada tek rodila nista ne znam...mogu samo da pisem sto sam cula,a to su vec ispred mene napisali... E, hajde da menjamo licne karte.... Imas sa cipom? "Vera je moja jedino ozbiljno zanimanje zivota moga,zaista sve je drugo komedija cula". Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Новембар 10, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 10, 2010 Imas sa cipom? confused1 confused1Nem' al' ce ga nabavim ako 'oces da se frljamo s'licnjaci. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
volga Написано Новембар 10, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 10, 2010 Imas sa cipom? confused1 confused1Nem' al' ce ga nabavim ako 'oces da se frljamo s'licnjaci. Nabavi gu kako cu u EU? "Vera je moja jedino ozbiljno zanimanje zivota moga,zaista sve je drugo komedija cula". Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zawisza Написано Новембар 10, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 10, 2010 Tito je u međunarodnoj politici zapamćen kao pozitivac. Danas da odete i na Zapad i na istok isto će te čuti. On nije bio Staljin koji je na Goli otok slao ljude zato što mu se ćefnulo niti je tamo završilo mnogo nevinih ljudi, zatvarani su jer su pretili režimu a ne lično Titu. Da nije bilo tako tvrdog stava prema nacionalizmu kod njega, ono što se desilo devedesetih desilo bi se mnogo ranije, evo neka vam Ivan potvrdi. Devedesetih godina su se Hrvati nadmudrivali sa krajiškim Srbima. Bio sam u Splitu i onda sam otišao prema Kninu. Molio sam ih da porade na smanjenju tenzija, mislim na hrvatske političare, a oni su me provocirali, mislim nas iz tadašnje JNA. Onda je Šušak počeo da divlja po Slavoniji, u mom sektoru su počeli da plaše Srbe sa ustašama. Jasno mi je bilo da tadašnjim političarima naročito okupljenih oko Šušaka odgovara rat i da će ga isprovocirati. Uostalom pogledajte šta se danas dešava srpskim turistima u Hrvatskoj, pa dovoljno je Ivane šta kaže tvoj gradonačelnik za to ako bi mu se dete ne daj Bože zaljubilo u Srbina. A da ne pričam već o odnosu prema Ciganima kojima nije ništa lakše neko Srbima. E sad klapklap 0409_feel greengrin 0705_read 0110_hahaha 0102_laugh joooj joooj joooj joooj ako hoćeš da nastavimo jer ja sam odrastao u okolini Splita i smatram sebe najviše dalmatincem. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Неша Написано Новембар 10, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 10, 2010 Докле бре више о том антихристу ? Слажем се.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Јашић Написано Новембар 10, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 10, 2010 algabacaju :( 0120_angryy 0120_angryy 0120_angryy 0120_angryy 0120_angryy 0120_angryy ДОКЛЕ БРЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука