Jump to content

Умро је друг Тито !

Баба

Препоручена порука

Ја сам тада био у колима на путу за Славонски Брод. И тек што смо изашли из шумарка....зазвонио ми је мобилни телефон. А на телефони Мика Шпиљак плаче. Каже: Умро је друг Стари.

Подели на овим сајтовима

Ја сам тада био у колима на путу за Славонски Брод. И тек што смо изашли из шумарка....зазвонио ми је мобилни телефон. А на телефони Мика Шпиљак плаче. Каже: Умро је друг Стари.

Jel i tada Nokia imala najbolje modele? facenew22222222

Подели на овим сајтовима

Bezveze pričate, Jugoslavija je bila specifičan eksperiment i ne može se upoređivati tamo 47 godina i 74 godina. Svi isto pričaju i ustaše i srpski nacionalisti. U Jugoslaviji se istina je samo zatiralo sve ekstremno nacionalističko.

Stav je samo sa koje strane posmatrate, odnosno ugao posmatranja što bi rekao moj pokojni prijatelj Radovan Bjelogrlić koga ubi Dodikova ruka zločinačka.

Подели на овим сајтовима

Na TV-u  su prekinuli film ...

Bilo mi je jako žao ,film je bio stvarno dobar.

whackado

,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина  као што  поштују 

Оца!"   Јеванђеље, Јн 5:23

Подели на овим сајтовима

Bezveze pričate, Jugoslavija je bila specifičan eksperiment i ne može se upoređivati tamo 47 godina i 74 godina. Svi isto pričaju i ustaše i srpski nacionalisti. U Jugoslaviji se istina je samo zatiralo sve ekstremno nacionalističko.

confused1 confused1 confused1 confused1 confused1 confused1 confused1 confused1 confused1 confused1 confused1 confused1 confused1 confused1 confused1 confused1 confused1 confused1 confused
Подели на овим сајтовима

Tito je u međunarodnoj politici zapamćen kao pozitivac. Danas da odete i na Zapad i na istok isto će te čuti. On nije bio Staljin koji je na Goli otok slao ljude zato što mu se ćefnulo niti je tamo završilo mnogo nevinih ljudi, zatvarani su jer su pretili režimu a ne lično Titu.

Da nije bilo tako tvrdog stava prema nacionalizmu kod njega, ono što se desilo devedesetih desilo bi se mnogo ranije, evo neka vam Ivan potvrdi.

Devedesetih godina su se Hrvati nadmudrivali sa krajiškim Srbima. Bio sam u Splitu i onda sam otišao prema Kninu. Molio sam ih da porade na smanjenju tenzija, mislim na hrvatske političare, a oni su me provocirali, mislim nas iz tadašnje JNA. Onda je Šušak počeo da divlja po Slavoniji, u mom sektoru su počeli da plaše Srbe sa ustašama. Jasno mi je bilo da tadašnjim političarima naročito okupljenih oko Šušaka odgovara rat i da će ga isprovocirati.

Uostalom pogledajte šta se danas dešava srpskim turistima u Hrvatskoj, pa dovoljno je  Ivane šta kaže tvoj gradonačelnik za to ako bi mu se dete ne daj Bože zaljubilo u Srbina. A da ne pričam već o odnosu prema Ciganima kojima nije ništa lakše neko Srbima.

E sad  klapklap 0409_feel greengrin 0705_read 0110_hahaha 0102_laugh joooj joooj joooj joooj joooj joooj joooj joooj joooj

ako hoćeš da nastavimo jer ja sam odrastao u okolini Splita i smatram sebe najviše dalmatincem.

Подели на овим сајтовима

algabacaju :( :( 0120_angryy 0120_angryy 0120_angryy 0120_angryy 0120_angryy 0120_angryy ДОКЛЕ БРЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ

``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити"

Свети Николај Српски

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...