horatio Написано Јануар 22, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2012 Ух, од овог се човјек може расплакати... Слава Богу! w.a.mozart је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Фебруар 6, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 6, 2012 само да поставим тему на прву страну, можда ће још некоме бити интересантно w.a.mozart је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Фебруар 6, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 6, 2012 girl_jumping slavabogu slavabogu slavabogu http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anette Написано Фебруар 6, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 6, 2012 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Децембар 15, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 15, 2012 DankaM је реаговао/ла на ово 1 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DankaM Написано Децембар 16, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2012 @@w.a.mozart, Lepo što je ova tema iskočila Sve vreme razmišljam o onoj dečici iz Konektikata... "We are such stuffAs dreams are made on; and our little lifeIs rounded with a sleep." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Децембар 16, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2012 http://urbanlegends.about.com/library/bl-handofhope3.htm Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DankaM Написано Децембар 16, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2012 @@drvce, Užasan si Ja u weltschmertz-u, a ti me zezaš... Znam da je čovek izvukao njegovu ruku, ali mene ne interesuje to sa gledišta debate o abortusu, već mi je nekako dirljivo kako su pomogli maleckom... drvce, sqny and Јадранка-Дервента је реаговао/ла на ово 3 "We are such stuffAs dreams are made on; and our little lifeIs rounded with a sleep." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Децембар 17, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2012 @@DankaM, hvala lepo! Nisam ni ja konstatovao temu dok nije tamo iskocila i odmah me je zainteresovalo u nasovu "decaka operisali u majcinom stomaku"! I dok idem kursorom ka linku, vec mi prolazi kroz glavu: OMG, koji je to damn skill da se izvede, ko da popravljas brod u boci, samo sto je zivo i sto puta teze, kako se neko uopste iskoluje i istrenira za tako nesto, ne mogu ni da zamislim koji sve tu problemi treba da se rese, koliko generacijskih lejera dobre volje, prakse i institucija treba da se slegne da bi se stvorila okolina u kojoj moze prvo da se detektuje deformitet, a potom i ispravi..." i kad otvorim imam sta da vidim: http://www.youtube.com/watch?v=S9pECM2sb1E Lejdi ov d lejk pruza ruku iz vode! :O I nekoliko strana nabijenih emocijama punim zahvalnosti misticnim silama!? Ko je, bre, ovde lud, daj gugl da vidim o cemu se radi... I stvarno, nacifrana prica samo tako... Jeste da kasnim citavu deceniju i kusur, ali rekoh, hajde da postavim link koji dodatno osvetljava temu, mozda neko i procita... DankaM and sqny је реаговао/ла на ово 2 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DankaM Написано Децембар 17, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2012 @DankaM, hvala lepo! Ajde, ajde, šalim se, nisi užasan kako neko može da ne voli brkato drvo? bighugbighug i ja sam prvo izguglala o celoj priči, pošto uvek proverim bekgraund pre nego što nešto prihvatim... drvce је реаговао/ла на ово 1 "We are such stuffAs dreams are made on; and our little lifeIs rounded with a sleep." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ljubičasta Написано Јануар 24, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2013 Slava i hvala Gospodu za sva cuda.Divno i predivno...cudesno. isus-sinai Драшко је реаговао/ла на ово 1 I lupi mi šamar onaj najjači, kad počnem da kukam nad životom i kad počnem da žalim sebe. Pokaži mi ono što imam,pokaži mi one koji to nemaju.Ne tražim ništa ,samo me podsjeti da dišem, i podsjeti me da ima i onih, ,koji ne dišu više.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ines Написано Децембар 15, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2013 Veliki je Bog! Ove fotografije počinju cirkulisati u decembru 2002.i smatrane su kao "fotografije godine".Jedna od njih objavljena je na naslovnoj stranici New York Times-a kao posebni dogadjajTekst članka sažima ovu priču u jedan prelep omaž životu.To je slika jedne bebe u 21. nedelji, Semjuel Arnas,kome je bila dijagnoza – razdvojenost kičme, jedna malforacija, koja ne daje nadu u preživljavanje a i nešto bolje preko neke unutarmaterične intervencije.Dr. Bruner, posle brojnih ispitivanja u Vanderbilt Univerzitetskom medicinskom centru u Nešvilu, Tenesi, izjavio je da je trebao izvršiti takvu intervenciju na bebi još dok se ona nalazila u materici.Za vreme intervencije hirurg je napravio normalan carski rez, izvukao je matericu i učinio jejedan rez kroz koga je operisao malenoga Semjuela.Dr. Bruner je završavao intervenciju, koja se odvijala dobro, kad je Semjuel, još kroz otvoreni rez,pružio ručicu i uhvatio prst zapanjenog doktora.Čuveni hirurg je rekao da je tada doživeo najemocionalniji trenutak u svom životu, kad je Semjuelova rukica uzela njegov prst kao da mu je htela zahvaliti za pomoć koju mu je dao.On je ostao skamenjen nekoliko sekundi za vreme kojih je Semjuel nastavio držati njegov prst,dajući tako mogućnost ekipi to fotografisati.New York Times je nazvao ovu fotografiju "Ruka nade"Semjuelova majka je posle rekla da je danima plakala kada je videla ove neverovatne fotografije.Ovo je Semjuel... živi normalan život 100%i još se neki pitaju da li Bog postoji... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Децембар 15, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2013 Nemojte me kamenovati sada, jer se pitam da ako je takvo dete u opasnosti i postoji verovatnoća da umre posle ovakve intervencije da li ga možemo i Krstiti u toku operacije formulom na koju svaki Hrišćanin ima pravo? Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Децембар 15, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2013 Хвала Господу да се све добро завршило . Нека Да Бог да је живо и здраво на многа лета Господњег. Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука