Ћириличар Написано Август 2, 2017 Пријави Подели Написано Август 2, 2017 1 hour ago, Juanito рече Ајде вас двоје изнајмите собу или, још боље, отворите приватни ЖРУ клуб. Шта би Питерсон реко о оваквим јавним изливима нежности? Њежност!? Ви, сењор, немате појма о каквим грубостима се овдје ради и уништавањима карактера. kopitar је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Август 2, 2017 Пријави Подели Написано Август 2, 2017 пре 18 минута, Ћириличар рече Њежност!? Ви, сењор, немате појма о каквим грубостима се овдје ради и уништавањима карактера. ('ajde, bolan, unesi se i daj mu razloga da se vraca na temu, vidis da je voajer ) Ћириличар and kopitar је реаговао/ла на ово 1 1 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Август 2, 2017 Пријави Подели Написано Август 2, 2017 1 hour ago, Џуманџи рече ('ajde, bolan, unesi se i daj mu razloga da se vraca na temu, vidis da je voajer ) Значи да износим мало више интиме у постовима? Дооообро, само да се чоик не зацрвени, јер ти и ја кад запалимо ватру то изгори све. Углавном јер волиш да се инатиш, јер осјетиш да ми мало свируцкаш по живцима тиме. Кратко и јасно "Не слааажееем сееее" и теби супер. Шта ти је женско... Џуманџи је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Август 2, 2017 Пријави Подели Написано Август 2, 2017 пре 2 минута, Ћириличар рече Значи да износим мало више интиме у постовима? Дооообро, само да се чоик не зацрвени Dje smo do sad bili ti i ja tu je bio i on, caro mia; sam' se opusti. "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Август 2, 2017 Пријави Подели Написано Август 2, 2017 1 hour ago, Џуманџи рече Dje smo do sad bili ti i ja tu je bio i on, caro mia; sam' se opusti. А признајем, мало је бољих држача свијеће од њега Додуше, знам да би уживао када би нас слушао како се бијемо око теологије. Знам да ја уживам Џуманџи and kopitar је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Август 2, 2017 Пријави Подели Написано Август 2, 2017 As long as we get those fans! Btw, vise nije zanimljivo, previse si se opravoslavio. :/ Nedostaje mi Muramasa. "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Август 2, 2017 Пријави Подели Написано Август 2, 2017 1 hour ago, Џуманџи рече As long as we get those fans! Btw, vise nije zanimljivo, previse si se opravoslavio. :/ Nedostaje mi Muramasa. Јер више не говорим како само вјерујете у виле и бајке као основе своје средњевјековне идеологије којој данас тражите оправдање гдје год га можете наћи, и то опет трапаво радите да је и за противнике фрустрирајуће? Мрзи ме указивати стално на очигледно kopitar је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Август 2, 2017 Пријави Подели Написано Август 2, 2017 Ма, јок, него имаш неку озбиљнију спику, а то је баш почело да смара. Уживиш се баш к'о овај Питерсон и онда ти криво кад те искулирам. <3 Ћириличар and kopitar је реаговао/ла на ово 1 1 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Август 2, 2017 Пријави Подели Написано Август 2, 2017 1 hour ago, Џуманџи рече Ма, јок, него имаш неку озбиљнију спику, а то је баш почело да смара. Уживиш се баш к'о овај Питерсон и онда ти криво кад те искулирам. <3 Није ми криво, само ти тихо, у себи, све по списку И спреми се, бићу још гори ускоро Гутам Питерсона овог љета к'о Кронос своју дјецу, што је митолошка представа тиранског аспекта културе ( која је увијек представљена као очинска фигура ) која прождире своју дјецу услијед своје слијепости и тоталитарности, па је потомство мора убити и подјармити као што је то Зевс урадио Кроносу. kopitar and Џуманџи је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Август 2, 2017 Пријави Подели Написано Август 2, 2017 Preokrenucemo mi to u Brut-Cezar varijantu. "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Август 2, 2017 Пријави Подели Написано Август 2, 2017 1 hour ago, Џуманџи рече Preokrenucemo mi to u Brut-Cezar varijantu. Па то је управо то Само што је у том случају младост била превише ревносна у свом идеализму, па није препознала да је отац заправо у праву. kopitar је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Август 2, 2017 Пријави Подели Написано Август 2, 2017 (измењено) пре 1 минут, Ћириличар рече Па то је управо то Само што је у том случају младост била превише ревносна у свом идеализму, па није препознала да је отац заправо у праву. To ti pricam, zato sam ja daddy u ovom slucaju. wink-wink Измењено Август 2, 2017 од Џуманџи "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Август 2, 2017 Пријави Подели Написано Август 2, 2017 1 hour ago, Џуманџи рече To ti pricam, zato sam ja daddy u ovom slucaju. wink-wink Али Брут је избо Цезара... Аааааааа, океј, контам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Август 2, 2017 Пријави Подели Написано Август 2, 2017 Da jednom i ti okusis pobedu. "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Август 3, 2017 Пријави Подели Написано Август 3, 2017 1 hour ago, Џуманџи рече Da jednom i ti okusis pobedu. MAMA MIA! :o Џуманџи је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука