Драшко Написано Јун 30, 2017 Пријави Подели Написано Јун 30, 2017 Da li je neko ovde preslušao dotičnu grupu i kakvi su utisci? Znam da je glupo pitanje, o grupi i njenoj muzici znam vrlo malo ali me je jedan tekst u novinama motivisao da preslušam njihove pesme виноградар, Kafanski amater, RYLAH and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јун 30, 2017 Пријави Подели Написано Јун 30, 2017 On 30. 6. 2017. at 19:13, Драшко рече Da li je neko ovde preslušao dotičnu grupu i kakvi su utisci? Expand Слушао сам доста као младић, имају веома добре ствари. Почев од више-мање стандардних песама као "Wish you were here", "Money" и сл. па до тоталне психоделије попут Echoes, Shine on you crazy diamond итд. Веома занимљиво, мож да осетиш како LSD делује на људски мозак, без да пробаш. Данас их мање слушам, али и даље волим. Ове "певљиве" и свирам по некад, посебно WYWH, она је баш онако "гитарска" песмица. Драган Јашић, Paradoksologija, Драшко and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
goranger Написано Јун 30, 2017 Пријави Подели Написано Јун 30, 2017 meni lično je David Gilmour, gitarista, jedan od najboljih. zvuk, improvizacije, osećaj za filing, ma sve... najviše slušam live album PULSE sa odličnim back vokalistkama i opet da kažem, najboljim gitarama ever Драган Јашић, АлександраВ, Phoebe and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Јун 30, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Јун 30, 2017 On 30. 6. 2017. at 19:19, Grizzly Adams рече Слушао сам доста као младић, имају веома добре ствари. Почев од више-мање стандардних песама као "Wish you were here", "Money" и сл. па до тоталне психоделије попут Echoes, Shine on you crazy diamond итд. Веома занимљиво, мож да осетиш како LSD делује на људски мозак, без да пробаш. Данас их мање слушам, али и даље волим. Ове "певљиве" и свирам по некад, посебно WYWH, она је баш онако "гитарска" песмица. Expand Hvala Setwoko Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
goranger Написано Јун 30, 2017 Пријави Подели Написано Јун 30, 2017 On 30. 6. 2017. at 19:13, Драшко рече ali me je jedan tekst u novinama motivisao da preslušam njihove pesme Expand link? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јун 30, 2017 Пријави Подели Написано Јун 30, 2017 On 30. 6. 2017. at 19:21, Драшко рече Hvala Setwoko Expand Јур велкам Драко! Драшко је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Јун 30, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Јун 30, 2017 On 30. 6. 2017. at 19:22, gor.anger рече link? Expand Članak "fenomen pink flojd" u nedeljniku "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Јун 30, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Јун 30, 2017 On 30. 6. 2017. at 19:21, gor.anger рече meni lično je David Gilmour, gitarista, jedan od najboljih. zvuk, improvizacije, osećaj za filing, ma sve... najviše slušam live album PULSE sa odličnim back vokalistkama i opet da kažem, najboljim gitarama ever Expand Hvala Gorangeru brate goranger је реаговао/ла на ово 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
goranger Написано Јун 30, 2017 Пријави Подели Написано Јун 30, 2017 Phoebe, Драган Јашић and АлександраВ је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
goranger Написано Јун 30, 2017 Пријави Подели Написано Јун 30, 2017 Phoebe, Драган Јашић, gavrosaurus and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gavrosaurus Написано Јун 30, 2017 Пријави Подели Написано Јун 30, 2017 Најзначајнији бенд за мене, као тинејџера, да се определим шта у музици волим и тражим. Вероватно је клише казати али истински сам путовао уз њихову музику, заиста су ме инспирисали да маштам и слушам музику читавим бићем а не само ушима. Велики, велики бенд који је многе променио, укључујући и моју маленкост. Paradoksologija, Grizzly Adams, Phoebe and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 Ако си пао, немој да се каљаш; ако си се укаљао, немој да се ваљаш! —Св. Јустин Ћелијски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Јун 30, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Јун 30, 2017 Hvala najlepše Sad preslušah pjesme koje je Goranger postavio Istraživaću još ovu grupu АлександраВ, Grizzly Adams and goranger је реаговао/ла на ово 3 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Давор73 Написано Јун 30, 2017 Пријави Подели Написано Јун 30, 2017 Оци музике... АлександраВ and Драшко је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Давор73 Написано Јун 30, 2017 Пријави Подели Написано Јун 30, 2017 Понешто о карактерима: gavrosaurus, Драшко and виноградар је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
АлександраВ Написано Јун 30, 2017 Пријави Подели Написано Јун 30, 2017 On 30. 6. 2017. at 19:19, Grizzly Adams рече Веома занимљиво, мож да осетиш како LSD делује на људски мозак, без да пробаш. Expand Још ако слушаш у два ноћу на вокмену, замал си пробао Grizzly Adams, Давор73, Paradoksologija and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука