Jump to content

(Пс)ихтус VS Отац Иван (ЖРУ)

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 173
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Iza ihtusa stoji gej lobi !

A iza tebe, tj iznad Glogov kolac 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha sFun_bat sHa_sarcasticlol sHa_sarcasticlol

sFun_bat 0110_hahaha 0110_hahaha

sFun_bat 4chsmu1 0110_hahaha

Постављена слика

Подели на овим сајтовима

Ah da, zaboravih, za uživo dijalog.... Pa jednostavno mislim da je plodotvornije pričati oči u oči i sa argumentacijom.... Npr. mogle bi se organizovati neke trebine gde bi ljudi bili pozvani da dođu i čuju šta ima da se kaže, a ne ono neki Vladika drži predavanje, onda neko nešto dobaci, Vladika mu odgovori i svi aplauz, bravo majstore, dobro si mu rekao.... Mislim da to nije način.... Kad su slabog duha i nejaki da su već malo sišli sa koloseka, to će ih samo gurnuti još više.... Tako bar mislim....

па он ако владику не слуша, како ће мене да послуша?

само молитва, пост, свето причешће и то дође на место већ, Господ више делује него и један човек или реч.

ал шта да ти кажем, кад ти људи први неће да прочитају овакву књигу која је у мом потпису и да схвате ЕСЕНЦИЈАЛНУ важност честог и непрестаног причешћивања светим Тајнама Христовим.

гордељивост је тужна ствар и човека одлучује од све творевине, самим тим и људи, дакле нема утицаја више НИШТА јер се тежи управо томе - у ништа, смрт. то је врста спороделујућег духовног самоубиства, ако мене питаш, свесно одлучивање од Живота и тежња зомбификацији једне личности - жив, а мртав.

Подели на овим сајтовима

Ovo će zvučati malo paradoksalno, ali mislim da je ljudima koji iz neke druge religije otkriju Pravoslavlje, kao i npr. ateistima koji poveruju mnogo lakše nego, da tako kažem, "običnim" vernicima. Ti obični, kao da hodaju po nekom začaranom krugu, čas gore, čas dole, napred nazad, sve isto, a opet sve novo.... Hoću da kažem da je najteže ostati postojan u veri i samo raditi na tome da se razvijaš i duhovno jačaš.... Uvek treba nalaziti nove načine, da ne kažem razloge, svoje vere i opravdavati ih.... Uh, baš sam zapetljao malo.... Ma samo napred uz  0110_hahaha .....

Да, видиш  нисам размишљала на тај начин...

Све се мислим, баш лепо кад је неко од рођења окренут цркви и у том духу васпитаван...

јер ако се касније уђе у веру , остају "трагови прошлости" који се тешко исправљају.

Али ето, са друге стране, уђеш зрео у веру, буде ти све ново, уђеш са посебним жаром.

После неког времена буде и код једних и код других, "зачарани круг", горе и доле... 0110_hahaha

Без Господа смо ништа...

Подели на овим сајтовима

Možda si me pogrešno shvatio...? Ja sam samo iz radoznalosti išao da vidim kako se druge konfesije mole Bogu, da vidim te rituale, da saznam više.... Ništa drugo.... A Kabala me je baš interesovala jedno vreme ....

Шта ти је занимљиво у кабали?

Hteo sam da otkrijem formulu za večni život i da napravim kamen mudrosti, i kontao sam ka Basara da napravim jednog Golema koji bi zamenio Slobodana Miloševića, ali instruiranog sa naše strrane  0104_cheesy .... Šalim se..... Interesantan mi je bio njihov pristup tumačenjima postanka sveta i kraja istorije.... U tom kontekstu su me zanimali, a i smatram da Jevreje tako najbolje možeš, kao i većinu religija, tj. naroda, upoznati kroz njihovu mistiku..... To je bit jednog naroda, jedne vere - mistika ....

Подели на овим сајтовима

Opet ću sad zvučati kao neko zvocalo, ali to pederski klubovi i Eltoni Dzonovi ne vodi nikuda. Ipak sagledajte veću sliku.... Svi smo mi Srbi i valjda smo braća.... Sad ja tebi da kažem da si peder, je li to dobra osnova za neki budući dijalog? Naravno mislim obostrano, jer verovatno i oni tako nešto govore.......

Koliko god ofucano zvučalo, krajnje je vreme da se počne razmišljati o SLOZI Srpskoj..... Ne zamerite....

Подели на овим сајтовима

Ovo će zvučati malo paradoksalno, ali mislim da je ljudima koji iz neke druge religije otkriju Pravoslavlje, kao i npr. ateistima koji poveruju mnogo lakše nego, da tako kažem, "običnim" vernicima. Ti obični, kao da hodaju po nekom začaranom krugu, čas gore, čas dole, napred nazad, sve isto, a opet sve novo.... Hoću da kažem da je najteže ostati postojan u veri i samo raditi na tome da se razvijaš i duhovno jačaš.... Uvek treba nalaziti nove načine, da ne kažem razloge, svoje vere i opravdavati ih.... Uh, baš sam zapetljao malo.... Ma samo napred uz  amin-nas .....

Да, видиш  нисам размишљала на тај начин...

Све се мислим, баш лепо кад је неко од рођења окренут цркви и у том духу васпитаван...

јер ако се касније уђе у веру , остају "трагови прошлости" који се тешко исправљају.

Али ето, са друге стране, уђеш зрео у веру, буде ти све ново, уђеш са посебним жаром.

После неког времена буде и код једних и код других, "зачарани круг", горе и доле... 0110_hahaha

хм, мало сам размишљао у међувремену и о другој страни медаље - изранављен си ко Христос док се допелаш у веру, АКО се икад допелаш.

шта мислите зашто је тако мало литургијских верника?

праведнике не рачунам ...

Подели на овим сајтовима

Opet ću sad zvučati kao neko zvocalo, ali to pederski klubovi i Eltoni Dzonovi ne vodi nikuda. Ipak sagledajte veću sliku.... Svi smo mi Srbi i valjda smo braća.... Sad ja tebi da kažem da si peder, je li to dobra osnova za neki budući dijalog? Naravno mislim obostrano, jer verovatno i oni tako nešto govore.......

Koliko god ofucano zvučalo, krajnje je vreme da se počne razmišljati o SLOZI Srpskoj..... Ne zamerite....

није проблем у братству, него ко га жели и да ли, и какво да бива.

да не кажем са каквом суштином.

Подели на овим сајтовима

Mislim da i oni žele slogu, samo na malo radikalnijim osnovama.... Evo ove neke teme na kojima mi učestvujemo na ovom forumu, njima su previše liberalne. I to jeste tako.... Ali smisao ovoga foruma jeste pre svega misionarska delatnost i zato ovako koncipiran kako jeste dobro radi i ima ovoliko zainteresovanih koji svakodnevno posećuju ove stranice.... I to je tako.... E da li je u krajnjoj svrsi to dobro ili loše...? To je pitanje? Verovatno će biti ljudi koje će ovakva ideja i forma privući pravoslavlju, a ima i onih koje će da odbije.... Možda nema stvarno univerzalnog rešenja za ove probleme .....

Подели на овим сајтовима

брате, они да желе слогу, не би дирали Цркву.

то за под један, а за под два не мора да гледа или коментарише, а исто тако нису они мерило духовности или јереси, а тек анатемисања.

за под три, пола њих се ни не причешћује а другима бране исто, а да имају мало разума, погледали би у мој потпис, прочитали и баталили те озбиљне глупости које извиру из њихових срца ...

као што су и неки од нас  4chsmu1

Подели на овим сајтовима

To su proverene informacije, iza ihtusa i svih raskolničkih pokreta stoji gej lobi, to nije nikakva šala, stvar je ozbiljna vrlo !

Подели на овим сајтовима

To su proverene informacije, iza ihtusa i svih raskolničkih pokreta stoji gej lobi, to nije nikakva šala, stvar je ozbiljna vrlo !

cekaj bre kako??? pa zar nisu oni protiv njih????
цео трип није да су против хомосексуалаца, него против Цркве.  8086.gif
Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...