Jump to content

(Пс)ихтус VS Отац Иван (ЖРУ)

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 173
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Имам дојам утисака да су неки људи вечито тужни.

А кад су тако тужни миследу да сви треба да буду тужни , па онда покушавају свима да наметну ту своју тугу.

А и ови други што мисле да су весели а исто тако зломислећи па им весеље само у неком вређању нису ништа бољи, то су ти брале две стране исте медаље.

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest свештеник Иван

Имам дојам утисака да су неки људи вечито тужни.

А кад су тако тужни миследу да сви треба да буду тужни , па онда покушавају свима да наметну ту своју тугу.

А и ови други што мисле да су весели а исто тако зломислећи па им весеље само у неком вређању нису ништа бољи, то су ти брале две стране исте медаље.

Све је такО сине Жељко.
Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

@rukumijac

Алефшин вам је уредник или администратор са сајта видовдан.Члан је двери српске и живи у околини Београда.Метак му је прошао поред самог срца,па се зарекао да ће ако преживи бити свештеник.Толико сам сазнао раније преко приватних порука на форуму видовдан,а када сам га питао јел уопште завршио за свештеника није ми више одговарао...

Ovo je znak žešće otuđenosti.

Mislim ovo prepucavanje dva foruma .

Ima toga i drugde, ali nekako najčešće na pravoslavnim forumima.

Što se tiče ovog komentara od gospodina Rukumijca ne vidim ništa loše u celoj priči.

Čak šta više ovo je za pohvalu svešteniku Goranu -alefšinu.

Znači čovek je bio na ratištu.Preživeo ratište i obrnuo list, okrenuo se duhovnom životu.Jedna tako tipično srpska sudbina.

Nije li i monah Kalist išao sličnim stopama...?

Подели на овим сајтовима

Ne znam.... ja na ovo sve (ŽRU vs Ixtus) gledam kao na jednu veliku i večitu srpsku sramotu.... Pa ljudi moji ( i njima bih isto pitanje postavio ) postoji li ikakav način da se nađe zajednički jezik, da se strasti smire, da se nastavi dalje.....?

као што је код нас ''дођи и види'', тако ти ја кажем, иди и пробај.

некима од нас није успело, а отишли су да се конектују а на да баце злу 'ђију.

имаш моју пуну подршку да у име ЖРУ започнеш конекцију која би нас спојила. joooj

искрено, мислим да ћеш се разболети, али ипак пробај, ништа није боље него сопствено искуство  joooj

Подели на овим сајтовима

@rukumijac

Алефшин вам је уредник или администратор са сајта видовдан.Члан је двери српске и живи у околини Београда.Метак му је прошао поред самог срца,па се зарекао да ће ако преживи бити свештеник.Толико сам сазнао раније преко приватних порука на форуму видовдан,а када сам га питао јел уопште завршио за свештеника није ми више одговарао...

Ovo je znak žešće otuđenosti.

Mislim ovo prepucavanje dva foruma .

Ima toga i drugde, ali nekako najčešće na pravoslavnim forumima.

Što se tiče ovog komentara od gospodina Rukumijca ne vidim ništa loše u celoj priči.

Čak šta više ovo je za pohvalu svešteniku Goranu -alefšinu.

Znači čovek je bio na ratištu.Preživeo ratište i obrnuo list, okrenuo se duhovnom životu.Jedna tako tipično srpska sudbina.

Nije li i monah Kalist išao sličnim stopama...?

него и перфидности и параноје, да не ређам даље.

отац Горан је доста урадио за све православље као и за овај форум, бије се човек већ годинама по форумима, поготово међу невернима ...

Подели на овим сајтовима

Ne znam.... ja na ovo sve (ŽRU vs Ixtus) gledam kao na jednu veliku i večitu srpsku sramotu.... Pa ljudi moji ( i njima bih isto pitanje postavio ) postoji li ikakav način da se nađe zajednički jezik, da se strasti smire, da se nastavi dalje.....?

као што је код нас ''дођи и види'', тако ти ја кажем, иди и пробај.

некима од нас није успело, а отишли су да се конектују а на да баце злу 'ђију.

имаш моју пуну подршку да у име ЖРУ започнеш конекцију која би нас спојила. 0202_238

искрено, мислим да ћеш се разболети, али ипак пробај, ништа није боље него сопствено искуство  4chsmu1

A ko i kako je to uradio? Mislim, ako možeš ovde to da napišeš, reci.... Više me iskreno interesuje kako .... ?

Подели на овим сајтовима

па, жељко је рецимо отишао, са истим именом и сличицом као овде. dada

трећег дана више нису могли да га издрже, а није им ни гурао прст у око, па су га лепо бановали заувек. joooj

како је ушао, дочекали су га на нож, само због његовог, тада, модераторства овде  confused

толико о спремности на дијалог, јелте  joooj

видиш, сад би они протумачили то као ''екуменизам'', ту спремност на дијалог  4chsmu1

Подели на овим сајтовима

Slika koju sam napravio je istrgnuta iz konteksta, što se može vidjeti po originalnoj poruci u koju je slika umjetnuta.

Kako u propertiesu slike stoje moja copyright ovlaštenja, ovakva hajdučija će imati svakako utjecaja i biće ako je vlasti u ovoj zemlji, sankcionisana.

Ja kao osvjedočeni umjetnik sa svojim imenom, sam već angažirao svoje branitelje u Srbiji, gospodina Zdenka Tomanovića, i gospodina Borivoja Borovića, glede kršenja autorstva, i nadam se da se ovakve stvari i istrgavanja iz konteksta moga rada i moga imena neće više dješavati.

Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, 

καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος...

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...