Баба Написано Април 29, 2010 Пријави Подели Написано Април 29, 2010 Slika koju sam napravio je istrgnuta iz konteksta, što se može vidjeti po originalnoj poruci u koju je slika umjetnuta. Kako u propertiesu slike stoje moja copyright ovlaštenja, ovakva hajdučija će imati svakako utjecaja i biće ako je vlasti u ovoj zemlji, sankcionisana. Ja kao osvjedočeni umjetnik sa svojim imenom, sam već angažirao svoje branitelje u Srbiji, gospodina Zdenka Tomanovića, i gospodina Borivoja Borovića, glede kršenja autorstva, i nadam se da se ovakve stvari i istrgavanja iz konteksta moga rada i moga imena neće više dješavati. Не постоји овај вид ијекавице, чак ни код Тита. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gospodin Jakov Написано Април 29, 2010 Пријави Подели Написано Април 29, 2010 па, жељко је рецимо отишао, са истим именом и сличицом као овде. dada трећег дана више нису могли да га издрже, а није им ни гурао прст у око, па су га лепо бановали заувек. како је ушао, дочекали су га на нож, само због његовог, тада, модераторства овде confused толико о спремности на дијалог, јелте видиш, сад би они протумачили то као ''екуменизам'', ту спремност на дијалог 4chsmu1 Verujem ti sve to, ali ne mogu više da podnesem tu neslogu među srbima. Strašno mi to smeta.... I to još oko čega.... Oko najvažnije stvari na svetu.... Kad tu nismo složni, gde drugo da budemo ....? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Април 29, 2010 Пријави Подели Написано Април 29, 2010 па, жељко је рецимо отишао, са истим именом и сличицом као овде. dada трећег дана више нису могли да га издрже, а није им ни гурао прст у око, па су га лепо бановали заувек. како је ушао, дочекали су га на нож, само због његовог, тада, модераторства овде confused толико о спремности на дијалог, јелте видиш, сад би они протумачили то као ''екуменизам'', ту спремност на дијалог 4chsmu1 Да с тим што се моје мишљење у односу на већину уредништва овога овде сајата дијаметрално разликује. Тако да неко ко са стране гледа и да немам овијех чварака , може помислити како сам са Ихтуса. Е сад смешно је утолико што ме баш они бановаше. :smiley: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Април 29, 2010 Пријави Подели Написано Април 29, 2010 па, жељко је рецимо отишао, са истим именом и сличицом као овде. dada трећег дана више нису могли да га издрже, а није им ни гурао прст у око, па су га лепо бановали заувек. како је ушао, дочекали су га на нож, само због његовог, тада, модераторства овде confused толико о спремности на дијалог, јелте видиш, сад би они протумачили то као ''екуменизам'', ту спремност на дијалог 4chsmu1 Да с тим што се моје мишљење у односу на већину уредништва овога овде сајата дијаметрално разликује. Тако да неко ко са стране гледа и да немам овијех чварака , може помислити како сам са Ихтуса. Е сад смешно је утолико што ме баш они бановаше. :smiley: управо ... клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Април 29, 2010 Пријави Подели Написано Април 29, 2010 па, жељко је рецимо отишао, са истим именом и сличицом као овде. dada трећег дана више нису могли да га издрже, а није им ни гурао прст у око, па су га лепо бановали заувек. како је ушао, дочекали су га на нож, само због његовог, тада, модераторства овде confused толико о спремности на дијалог, јелте видиш, сад би они протумачили то као ''екуменизам'', ту спремност на дијалог 4chsmu1 Verujem ti sve to, ali ne mogu više da podnesem tu neslogu među srbima. Strašno mi to smeta.... I to još oko čega.... Oko najvažnije stvari na svetu.... Kad tu nismo složni, gde drugo da budemo ....? шта да ти кажем, помири се на време, слободна воља је чудо. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Април 29, 2010 Пријави Подели Написано Април 29, 2010 Slika koju sam napravio je istrgnuta iz konteksta, što se može vidjeti po originalnoj poruci u koju je slika umjetnuta. Kako u propertiesu slike stoje moja copyright ovlaštenja, ovakva hajdučija će imati svakako utjecaja i biće ako je vlasti u ovoj zemlji, sankcionisana. Ja kao osvjedočeni umjetnik sa svojim imenom, sam već angažirao svoje branitelje u Srbiji, gospodina Zdenka Tomanovića, i gospodina Borivoja Borovića, glede kršenja autorstva, i nadam se da se ovakve stvari i istrgavanja iz konteksta moga rada i moga imena neće više dješavati. извини, о чему се ради? клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Април 29, 2010 Пријави Подели Написано Април 29, 2010 па, жељко је рецимо отишао, са истим именом и сличицом као овде. dada трећег дана више нису могли да га издрже, а није им ни гурао прст у око, па су га лепо бановали заувек. како је ушао, дочекали су га на нож, само због његовог, тада, модераторства овде confused толико о спремности на дијалог, јелте видиш, сад би они протумачили то као ''екуменизам'', ту спремност на дијалог 4chsmu1 Да с тим што се моје мишљење у односу на већину уредништва овога овде сајата дијаметрално разликује. Тако да неко ко са стране гледа и да немам овијех чварака , може помислити како сам са Ихтуса. Е сад смешно је утолико што ме баш они бановаше. :smiley: Приде сам добио тамо епиктет змијолог. С обзиром да они тај епитет дају људима који вешто баратају теологијом Зизијевом као Брус Ли нун чакама, мени то још смешније , пошто ја ту теолозију слабо знајем, мање више старе књиге сам чито , од Зизиуласа прочитах неку десетину чланака ,и у суштини слабо шта разумех... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Април 29, 2010 Пријави Подели Написано Април 29, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gospodin Jakov Написано Април 29, 2010 Пријави Подели Написано Април 29, 2010 Ja sam čitao Talmud i tonu kabalističkih knjiga.... I Kuran, ali ne čitav.... Išao sam na službe i u Sinagogu i u Dzamiju, i kod katolika. Nisam nikad bio kod protestnata, to mi je krivo.... Išao sam na predavanja u Zemunu kod Rozenkrojcera tj. Udruženje Ruže i Krsta - sekta neka... Izbacili me kada sam ih pitao da li mogu da im vidim biblioteku.... Kažu to samo posvećeni mogu.... I tako, radoznala duša 0104_cheesy .... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Април 30, 2010 Пријави Подели Написано Април 30, 2010 Ja sam čitao Talmud i tonu kabalističkih knjiga.... I Kuran, ali ne čitav.... Išao sam na službe i u Sinagogu i u Dzamiju, i kod katolika. Nisam nikad bio kod protestnata, to mi je krivo.... Išao sam na predavanja u Zemunu kod Rozenkrojcera tj. Udruženje Ruže i Krsta - sekta neka... Izbacili me kada sam ih pitao da li mogu da im vidim biblioteku.... Kažu to samo posvećeni mogu.... I tako, radoznala duša 0104_cheesy ....надам се да си то све радио пре крштења или си исповедио, да не патиш од последица ... клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Андрееј Написано Април 30, 2010 Пријави Подели Написано Април 30, 2010 Неозбиљно и детињаство...надасве просто,вулгарно,мржњом одишуће и талентовано неинтелигентно. Ипак,волео бих када би се назив топика преименовао.Не свиђа ми се оно "психопате",било то истина или не,јер то не доликује нама...моје мишљење. http://upodobljavanje.wordpress.com/ "Актом оваплоћења Богочовека Христа, човек је постао биће шансе, али то се увек односи на целог психофизичког човека, јер се православним учењем о васкрсењу, анулира свака примисао стављања тела, тј. целине у друкчије планове веровања..." ђакон М. Лазић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gospodin Jakov Написано Април 30, 2010 Пријави Подели Написано Април 30, 2010 Ja sam čitao Talmud i tonu kabalističkih knjiga.... I Kuran, ali ne čitav.... Išao sam na službe i u Sinagogu i u Dzamiju, i kod katolika. Nisam nikad bio kod protestnata, to mi je krivo.... Išao sam na predavanja u Zemunu kod Rozenkrojcera tj. Udruženje Ruže i Krsta - sekta neka... Izbacili me kada sam ih pitao da li mogu da im vidim biblioteku.... Kažu to samo posvećeni mogu.... I tako, radoznala duša 0104_cheesy ....надам се да си то све радио пре крштења или си исповедио, да не патиш од последица ... Pa imam sigurno nekih posledica, ali ne od ovoga 0104_cheesy .... Sve sam ovo obišao posle krštenja jerbo me mlađana krstiše..... Ma interesuju mene ove stvari, pa sam hteo da vidim. Bez brige, ni pedlja nisam, niti ću ikada skrenuti sa pravog puta, samo sam hteo da upoznam druge religije i učenja .... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Април 30, 2010 Пријави Подели Написано Април 30, 2010 Ja sam čitao Talmud i tonu kabalističkih knjiga.... I Kuran, ali ne čitav.... Išao sam na službe i u Sinagogu i u Dzamiju, i kod katolika. Nisam nikad bio kod protestnata, to mi je krivo.... Išao sam na predavanja u Zemunu kod Rozenkrojcera tj. Udruženje Ruže i Krsta - sekta neka... Izbacili me kada sam ih pitao da li mogu da im vidim biblioteku.... Kažu to samo posvećeni mogu.... I tako, radoznala duša 0104_cheesy ....надам се да си то све радио пре крштења или си исповедио, да не патиш од последица ... Pa imam sigurno nekih posledica, ali ne od ovoga 0104_cheesy .... Sve sam ovo obišao posle krštenja jerbo me mlađana krstiše..... Ma interesuju mene ove stvari, pa sam hteo da vidim. Bez brige, ni pedlja nisam, niti ću ikada skrenuti sa pravog puta, samo sam hteo da upoznam druge religije i učenja .... брате, не жлим да звучим конспиративно или параноично, али молим те да ме послушаш и да то исповедиш, ако већ до сад ниси.то вуче озбиљне духовне последице, веруј ми на реч, и ја сам то све радио, али пре крштења. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gospodin Jakov Написано Април 30, 2010 Пријави Подели Написано Април 30, 2010 Ja sam čitao Talmud i tonu kabalističkih knjiga.... I Kuran, ali ne čitav.... Išao sam na službe i u Sinagogu i u Dzamiju, i kod katolika. Nisam nikad bio kod protestnata, to mi je krivo.... Išao sam na predavanja u Zemunu kod Rozenkrojcera tj. Udruženje Ruže i Krsta - sekta neka... Izbacili me kada sam ih pitao da li mogu da im vidim biblioteku.... Kažu to samo posvećeni mogu.... I tako, radoznala duša 0104_cheesy ....надам се да си то све радио пре крштења или си исповедио, да не патиш од последица ... Pa imam sigurno nekih posledica, ali ne od ovoga 0104_cheesy .... Sve sam ovo obišao posle krštenja jerbo me mlađana krstiše..... Ma interesuju mene ove stvari, pa sam hteo da vidim. Bez brige, ni pedlja nisam, niti ću ikada skrenuti sa pravog puta, samo sam hteo da upoznam druge religije i učenja .... брате, не жлим да звучим конспиративно или параноично, али молим те да ме послушаш и да то исповедиш, ако већ до сад ниси.то вуче озбиљне духовне последице, веруј ми на реч, и ја сам то све радио, али пре крштења. Ma ispoveđeno odavno. Opušteno Medo :smiley:. I hvala što se brineš .... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gospodin Jakov Написано Април 30, 2010 Пријави Подели Написано Април 30, 2010 Možda si me pogrešno shvatio...? Ja sam samo iz radoznalosti išao da vidim kako se druge konfesije mole Bogu, da vidim te rituale, da saznam više.... Ništa drugo.... A Kabala me je baš interesovala jedno vreme .... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука