Jump to content

(Пс)ихтус VS Отац Иван (ЖРУ)

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 173
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Неозбиљно и детињаство...надасве просто,вулгарно,мржњом одишуће и талентовано неинтелигентно.

Ипак,волео бих када би се назив топика преименовао.Не свиђа ми се оно "психопате",било то истина или не,јер то не доликује нама...моје мишљење.

Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni!

Подели на овим сајтовима

Неозбиљно и детињаство...надасве просто,вулгарно,мржњом одишуће и талентовано неинтелигентно.

Ово реч која све говори  4chsmu1
Подели на овим сајтовима

Ово реч која све говори  4chsmu1
На жалост,брате Дејане,али стварно је тако.Не могу да схватим некога ко се декларише као Хришћаним и то православне вере а да из себе просипа толику количину одијума на све и свакога ко се случајно усуди да има супротно мишљење...то су заиста посебна стања и могу само да жалим због тога.

Подели на овим сајтовима

Ипак,волео бих када би се назив топика преименовао.Не свиђа ми се оно "психопате",било то истина или не,јер то не доликује нама...моје мишљење.

Промењен наслов теме. 4chsmu1

Подели на овим сајтовима

Промењен наслов теме. 4chsmu1

Жив ми био,брате! :smiley:

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest свештеник Иван

Али нису они ово направили, само су прекопирали klapklap

Ма нека, и то је реклама.

Иначе, волео бих да нам објасне шта им значи ово ихтус? Наставак ус може имати у грчком језику именица мушког рода у акузативу и то у множини. Међутим, ихтис-риба је женског рода. Ово би значило да видиш рибе мушког рода, ако уопште и може нешто тако да се замисли. Дакле име им не значи ништа. Али шта ћеш, то је та теологија и нека је.

Подели на овим сајтовима

Слажем се у потпуности. Но, мени сметају и овакве теме. Шта би сада ми требали да пишемо овде?

Нормално је да ћемо подржати о. Ивана, али писати о супротној страни је сувишно. За о. Ивана говоре његова дела. Овакве теме ме увек подсете на Орвелових "два минута мржње". Мислим да овом форуму то не треба.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...