Александар Милојков Написано Април 14, 2010 Пријави Подели Написано Април 14, 2010 http://ihtus.us/ihtus/viewtopic.php?p=32886 4chsmu1 0110_hahaha 0110_hahaha tanning winter klapklap Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Април 14, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Април 14, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аљонка Написано Април 14, 2010 Пријави Подели Написано Април 14, 2010 Jao majko mila kakvi bolesnici.... uzas.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Април 14, 2010 Пријави Подели Написано Април 14, 2010 Изгледа је њима тамо досадно за медаљу па смишљају глупости да се самозабаве 4chsmu1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
šangaj Написано Април 14, 2010 Пријави Подели Написано Април 14, 2010 Има ги разни. ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Април 14, 2010 Гости Пријави Подели Написано Април 14, 2010 Супер, супер. 4chsmu1 Баш ми се допада када су људи вако креативни. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Април 14, 2010 Пријави Подели Написано Април 14, 2010 Неозбиљно и детињаство...надасве просто,вулгарно,мржњом одишуће и талентовано неинтелигентно. Ипак,волео бих када би се назив топика преименовао.Не свиђа ми се оно "психопате",било то истина или не,јер то не доликује нама...моје мишљење. Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аљонка Написано Април 14, 2010 Пријави Подели Написано Април 14, 2010 Ja ranije nisam ni gledala ovaj forum, a sad me glava zabole. SMRDI na bolest 4chsmu1 0110_hahaha 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Април 14, 2010 Пријави Подели Написано Април 14, 2010 Неозбиљно и детињаство...надасве просто,вулгарно,мржњом одишуће и талентовано неинтелигентно.Ово реч која све говори 4chsmu1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Април 14, 2010 Пријави Подели Написано Април 14, 2010 Неозбиљно и детињаство...надасве просто,вулгарно,мржњом одишуће и талентовано неинтелигентно.Ово реч која све говори 4chsmu1На жалост,брате Дејане,али стварно је тако.Не могу да схватим некога ко се декларише као Хришћаним и то православне вере а да из себе просипа толику количину одијума на све и свакога ко се случајно усуди да има супротно мишљење...то су заиста посебна стања и могу само да жалим због тога. Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Април 14, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Април 14, 2010 Неозбиљно и детињаство...надасве просто,вулгарно,мржњом одишуће и талентовано неинтелигентно. Ипак,волео бих када би се назив топика преименовао.Не свиђа ми се оно "психопате",било то истина или не,јер то не доликује нама...моје мишљење. Промењен наслов теме. 4chsmu1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Април 14, 2010 Пријави Подели Написано Април 14, 2010 Неозбиљно и детињаство...надасве просто,вулгарно,мржњом одишуће и талентовано неинтелигентно. Ипак,волео бих када би се назив топика преименовао.Не свиђа ми се оно "психопате",било то истина или не,јер то не доликује нама...моје мишљење. Промењен наслов теме. 4chsmu1 Жив ми био,брате! :smiley: Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Април 14, 2010 Пријави Подели Написано Април 14, 2010 Изгледа је њима тамо досадно за медаљу па смишљају глупости да се самозабаве klapklap Слажем се. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Април 14, 2010 Гости Пријави Подели Написано Април 14, 2010 Али нису они ово направили, само су прекопирали klapklap Ма нека, и то је реклама. Иначе, волео бих да нам објасне шта им значи ово ихтус? Наставак ус може имати у грчком језику именица мушког рода у акузативу и то у множини. Међутим, ихтис-риба је женског рода. Ово би значило да видиш рибе мушког рода, ако уопште и може нешто тако да се замисли. Дакле име им не значи ништа. Али шта ћеш, то је та теологија и нека је. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јосиф II Написано Април 14, 2010 Пријави Подели Написано Април 14, 2010 Неозбиљно и детињаство...надасве просто,вулгарно,мржњом одишуће и талентовано неинтелигентно. Ипак,волео бих када би се назив топика преименовао.Не свиђа ми се оно "психопате",било то истина или не,јер то не доликује нама...моје мишљење. Слажем се у потпуности. Но, мени сметају и овакве теме. Шта би сада ми требали да пишемо овде? Нормално је да ћемо подржати о. Ивана, али писати о супротној страни је сувишно. За о. Ивана говоре његова дела. Овакве теме ме увек подсете на Орвелових "два минута мржње". Мислим да овом форуму то не треба. ~ = + = ~ ПЕВНИЦА НА ВКОНТАКТЕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука