Ivan85 Написано Март 19, 2017 Пријави Подели Написано Март 19, 2017 Ne znam da li pitam na pravom podforumu Šta mislite o mešanju ćirilice i latinice? Npr. kreirao sam ovaj nalog sa user-om Ivan85, a često osetim potrebu da pišem ćirilicom. Profesorka srpskog nas je učila da na istim papirima ne mešamo ćirilicu i latinicu. Tako i ovde, ili ima izuzetaka? Da li da molim nekog da mi promeni username u Иван85? Pozdrav noćobdijama GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Март 19, 2017 Пријави Подели Написано Март 19, 2017 Velika ti je to dilema za ovaj mali svet Ivan85, Goku, GeniusAtWork and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Март 19, 2017 Пријави Подели Написано Март 19, 2017 пре 7 минута, Ivan85 рече Šta mislite o mešanju ćirilice i latinice? Нe znам шta da tи kaжem пре 7 минута, Ivan85 рече Npr. kreirao sam ovaj nalog sa user-om Ivan85, a često osetim potrebu da pišem ćirilicom. Alt+Shift и променио си писмо, посо од две секунде чим осетиш потребу АлександраВ, Goku, Lady Godiva and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ivan85 Написано Март 19, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Март 19, 2017 Hehe, znam to naravno i koristim non stop. Nego da li je ok, ne bode oci i ne smeta ljudima da povremeno mesam? GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ivan85 Написано Март 19, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Март 19, 2017 пре 3 минута, Живана рече Velika ti je to dilema za ovaj mali svet Samo zelim da ne ispadnem ne pismen Лапис Лазули, Paradoksologija, Goku and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Март 20, 2017 Пријави Подели Написано Март 20, 2017 пре 27 минута, Ivan85 рече Hehe, znam to naravno i koristim non stop. Nego da li je ok, ne bode oci i ne smeta ljudima da povremeno mesam? Мени ни најмање не смета. А мислим да важи и за све остале Paradoksologija је реаговао/ла на ово 1 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ivan85 Написано Март 20, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Март 20, 2017 Супер! Хвала на одговору. Лака ноћ свима! GeniusAtWork, Goku and Paradoksologija је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дијана. Написано Март 20, 2017 Пријави Подели Написано Март 20, 2017 Фала ви за ту цаку алт шифт, иначе бих писала ћирилицом ал' је латиница нужна за логоввање. Просто волим те пречице а не гањање мишом по екрану. Иване пиши како ти воља, нико те неће оптужити да си неписмен, евентуално те приупитати шта си пио (), а ако хоћеш да мијењаш ник иди на тему Питајте администрацију. Paradoksologija је реаговао/ла на ово 1 ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надамo да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Acquila non capit muscas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука