Ћириличар Написано Март 12, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Март 12, 2018 пре 18 минута, Lady Godiva рече Добар си ти и испао, на чему си одрастао. Шта бараби једно село море, кад бараба нит копа нит оре? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Srdjan Написано Март 12, 2018 Пријави Подели Написано Март 12, 2018 On 3/30/2017 at 15:01, Ћириличар рече Ovaj video me je natjerao na razmišljanje: Ono što me je "udarilo" po glavi jeste njegov opis zmaja koji čuva blago i koji će te pojesti ako mu pokušaš uzeti to blago. Ali isto tako, da bi mu uzeo to blago, i ti moraš biti surov, opasan, "loš" kako bi to postigao. To jest, moraš imati kapacitet za zlo, biti čudovište. Onda to završava sa:"Ne možeš biti čestit ( virtuous ) ako nisi čudovište, jer ako nisi čudovište onda si samo bezopasan ( ... ) Moraš imati kapacitet za zlo i ne iskorištavati ga, kako bi bio čestit.". Odmah mi na pamet padoše sljedeće rečenice: - "Junaštvo je kada braniš sebe od drugih, a čojstvo je kada braniš druge od sebe." ( Marko Miljanov ) - "Lako je dobrim u dobru biti. Na muci se poznaju junaci." ( Gorski vijenac ) Čak štaviše, ne možeš učiniti dobro ako nekad ne uradiš nešto zlo. Ne možeš odbraniti sebe od napada ako ne prebiješ napadača. Fascinantno mi je kako mi vremenom sve više izgleda da je ovaj čovjek apsolutno u pravu u svom pogledu na mitologiju i tradiciju, kao i da sam griješio čitavog života misleći da nema neke značajne univerzalnosti u pojedinačnim nacionalnim predanjima. Ово, наравно, апсолутно није тачно. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Март 12, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Март 12, 2018 пре 13 минута, Srdjan рече Ово, наравно, апсолутно није тачно. Рад сам чути зашто није тачно. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Март 12, 2018 Пријави Подели Написано Март 12, 2018 пре 5 часа, Juanito рече Ја сам био један од оних ређих што нису ватали и било ми жао девојчица. И тако једном “бранио” цурицу у коју сам био заљубљен да бих схватио да је њој баш пријала пажња ваћароша. Није ту баш све црно бело, више су оне нијансе сиве. Ваћароши и ваћарене се често удруже да киње и понижавају оне који би да буду фини. Fakat. Sve to video uzivo. "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Март 12, 2018 Пријави Подели Написано Март 12, 2018 On 3/11/2018 at 13:46, Ћириличар рече Имао је сада већ елгендаран интервју на Каналу 4 у Британији. Лудило од водитељке: 8 милиона прегледа. 8 МИЛИОНА! А интервју је био очајан. ... Kakva vesticenda je ova voditeljka... Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Darth Sidious Написано Март 13, 2018 Пријави Подели Написано Март 13, 2018 Његове речи нису у складу са православним схватањем човека и човековог деловања у свету. Он промовише да човек треба да буде агресиван-умерено агресиван. Ово је неспојиво са смирењем, које чини основу православног ”понашања.” Такође, он слободно говори о сексуалности, односно, сексуалност представља као нешто нормално и дозвољено. Опет, ако прегледате календаре које СПЦ издаје за сваку годину и кренете да бројите посне дане, суботе, недеље и празничне дане, можете доћи до бројке од 305 дана у које није благословено имати сексуалне односе. Да се разумемо, не подржавам смирење и толики нагласак на суздражњу. Само мислим да православни хришћанин који мисли да може наћи нешто добро у Питерсоновим речима живи у извесној врсти схизофреног стања. А опет са друге стране, у Православљу постоји јаз између теорије-писане или усмене и онога што православни живе. I am The Senate! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Март 13, 2018 Пријави Подели Написано Март 13, 2018 пре 9 часа, Ћириличар рече А не не. Нишлијка је сва медена и њежна. Не би та ни мрава згазила ДОк јој неко не стане на жуљ... Ћириличар је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Март 13, 2018 Пријави Подели Написано Март 13, 2018 пре 11 минута, Darth Sidious рече Такође, он слободно говори о сексуалности, односно, сексуалност представља као нешто нормално и дозвољено. Ево коначно некога ко разуме. Сексуалност је ненормална, те стога забрањена. пре 14 минута, Darth Sidious рече можете доћи до бројке од 305 дана у које није благословено имати сексуалне односе Чекај бре.. како у неке дане није благословено? Значи ли то да је у неке дане благословено? А како је благословено када је ненормално? Сад си ме збунио/ла. Ћириличар је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Darth Sidious Написано Март 13, 2018 Пријави Подели Написано Март 13, 2018 Јасно је да сам мушко, пошто сам Сит лорд и Сенат и галактички император, све истовремено. Морао бих да прегледам изворе који говоре у које је дане ”благословено” имати сексуалне односе. Написао сам коментар без конкретних навода. I am The Senate! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Март 13, 2018 Пријави Подели Написано Март 13, 2018 пре 13 минута, Darth Sidious рече Јасно је да сам мушко, пошто сам Сит лорд и Сенат и галактички император, све истовремено. Стварно, Машо, очекивали смо жену. Потруди се мало. Paradoksologija, Ћириличар, obi-wan and 1 члан је реаговао/ла на ово 1 2 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Darth Sidious Написано Март 13, 2018 Пријави Подели Написано Март 13, 2018 пре 8 минута, Lady Godiva рече Стварно, Машо, очекивали смо жену. Потруди се мало. Тамна страна Силе је превише за нежнији пол. Зато ми верујте на реч да сам мушко. I am The Senate! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Darth Sidious Написано Март 13, 2018 Пријави Подели Написано Март 13, 2018 Ево један линк, јер ме мрзи да куцам. Одмах да кажем, да ово није скроз званичан став Цркве, али га Црква није ни осудила. http://православнапородица.орг.срб/pravoslavna-porodica/duh-osnove-porodice/107-2013-08-05-14-22-09 I am The Senate! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Март 13, 2018 Пријави Подели Написано Март 13, 2018 пре 7 минута, Darth Sidious рече Тамна страна Силе је превише за нежнији пол. Зато ми верујте на реч да сам мушко. Не верујем ништа док не видим како радиш bench press. Чучњеви су за цурице.. Ћириличар је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Darth Sidious Написано Март 13, 2018 Пријави Подели Написано Март 13, 2018 пре 2 минута, Lady Godiva рече Не верујем ништа док не видим како радиш bench press. Чучњеви су за цурице.. Да користим Силу или редовно? I am The Senate! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Март 13, 2018 Пријави Подели Написано Март 13, 2018 пре 11 минута, Darth Sidious рече Да користим Силу или редовно? „Тамна страна Силе је превише за нежнији пол." Трло, 13. марта лета Господњег 2018 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука