cloudking Написано Јануар 11, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2017 Управо сада, Volim_Sina_Bozjeg рече SPC, pokradena,isprebijana,iznutra lomljena,narodu otudjena, odlično nam se održala zahvaljući upravo tim nekim babama koje nisu bile nešto ni intelektualno ni finansijski jake da pokranu ovu zemlju na bolje onako kako im je sveti sava ostavljao u amanet. Odlično se drži SPC. Ne da se drzi nego je jedna od najjacih politickih organizacija u srbiji... bez premca. Mislim, tako sva "jadna, mucena i iprebijana"... (skoro da sam zaplakao ovde dok sam citao a ruka sama krenula ka dzepu da uplati neku donaciju) пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јануар 11, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2017 Управо сада, cloudking рече Ne da se drzi nego je jedna od najjacih politickih organizacija u srbiji... bez premca. Mislim, tako sva "jadna, mucena i iprebijana"... (skoro da sam zaplakao ovde dok sam citao a ruka sama krenula ka dzepu da uplati neku donaciju) Da, znam za tvoj plač što više nema rodea jahanja divljih popova protivnika naroda i države. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јануар 11, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2017 Ma ne znam gde mi je Dare da mi objasni kako ovo nije hriscanstvo, kako to nigde ne pise i kako to niko normalan ne radi... @Аурор пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јануар 11, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2017 Zaista zaista vam kažem više ima kludinga u SPC nego li vsb-a. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јануар 11, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2017 пре 1 минут, Volim_Sina_Bozjeg рече Da, znam za tvoj plač što više nema rodea jahanja divljih popova protivnika naroda i države. Sad samo pokusavas da me uvredis... zasto uopste dozvoljavas sebi da padas toliko nisko? Paradoksologija је реаговао/ла на ово 1 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јануар 11, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2017 Управо сада, cloudking рече Ma ne znam gde mi je Dare da mi objasni kako ovo nije hriscanstvo, kako to nigde ne pise i kako to niko normalan ne radi... @Аурор E tek to je tragedija ovoga vremena jer mi i ne stignemo objašnjavati ljudima šta jeste Hrišćanstvo, kad ih stalno umivamo od modrica koje im vi pravite iskorištavajući i šutirajći svakoga ko padne na zemlju iz svoje slabosti ili neznanja. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јануар 11, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2017 Управо сада, Volim_Sina_Bozjeg рече E tek to je tragedija ovoga vremena jer mi i ne stignemo objašnjavati ljudima šta jeste Hrišćanstvo, kad ih stalno umivamo od modrica koje im vi pravite iskorištavajući i šutirajći svakoga ko padne na zemlju iz svoje slabosti ili neznanja. Pa ono jes... znao sam da sam nekako ja kriv sto doktori slave slavu u drzavnoj bolnici zato sto misle da ce u suprtonom svi da poumiru od bozije kazne... Ocigledno je da sam ja taj koji je negde pogresio... Paradoksologija је реаговао/ла на ово 1 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јануар 11, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2017 пре 1 минут, cloudking рече Sad samo pokusavas da me uvredis... zasto uopste dozvoljavas sebi da padas toliko nisko? Pa ti ako nisi video da su 50 godina jahali popove i da su sveštenici linčovani samo Hrista radi, da je SPC bila puna službe državne bezbednosti druga tita i da se takva SPC naravno nije još oporavila, onda bolje i da te jako izvredjam da se trgneš malo. ( a nisam ) Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јануар 11, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2017 Управо сада, cloudking рече Pa ono jes... znao sam da sam nekako ja kriv sto doktori slave slavu u drzavnoj bolnici zato sto misle da ce u suprtonom svi da poumiru od bozije kazne... Ocigledno je da sam ja taj koji je negde pogresio... Eto slave, misle da će poumirati jer im telo nije duhovno i fizički uravnoteženo a za bozju kaznu ti vodi računa. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јануар 11, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2017 Управо сада, Volim_Sina_Bozjeg рече Pa ti ako nisi video da su 50 godina jahali popove i da su sveštenici linčovani samo Hrista radi, da je SPC bila puna službe državne bezbednosti druga tita i da se takva SPC naravno nije još oporavila, onda bolje i da te jako izvredjam da se trgneš malo. ( a nisam ) haha, ali ta prica nema nikakve veze sa ovom vescu пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јануар 11, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2017 Управо сада, Volim_Sina_Bozjeg рече a za bozju kaznu ti vodi računa. Sto ja? Pa oni cvikaju da ce bog da ih pobije ako ne slave slavu... eno pise ti gore u tekstu, imas citat čak. Paradoksologija је реаговао/ла на ово 1 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јануар 11, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2017 Управо сада, cloudking рече Sto ja? Pa oni cvikaju da ce bog da ih pobije ako ne slave slavu... eno pise ti gore u tekstu, imas citat čak. Ja sam ti rekao, oni govore o tome što im telo i duh nisu uskladjeni. Metafizika. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јануар 11, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2017 пре 2 минута, Volim_Sina_Bozjeg рече Eto slave, misle da će poumirati jer im telo nije duhovno i fizički uravnoteženo a za bozju kaznu ti vodi računa. Dareeeeee... pa ti mi rece da hriscanski bog ne kaznjavaaaaaa! @Аурор пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јануар 11, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2017 Управо сада, Volim_Sina_Bozjeg рече Ja sam ti rekao, oni govore o tome što im telo i duh nisu uskladjeni. Metafizika. Sto ne probaju jogu, cuo sam da cuda cini posle samo dve nedleje pohadjanja... posto hriscanstvu ni 2000 godina nije dovoljno da ga hriscani skapiraju пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јануар 11, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2017 Управо сада, cloudking рече Dareeeeee... pa ti mi rece da hriscanski bog ne kaznjavaaaaaa! @Аурор Ko je rekao da kažnjava, to što se tebi pričinjavaju zmajevi to ne mora da važi i za Hrišćane. (to su dinosaurusi) Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука