Jump to content

Nikolić uneo badnjak u zgradu Predsedništva

Оцени ову тему

Ronald

Препоручена порука

пре 2 минута, Paradoksologija рече

Da li jos nekog brine to sto lekari misle da se razboljevaju i umiru od posledica neslavljenja ambulantne slave?

To je za mene najstrasniji deo citavog teksta.

Samo zbog te recenice  bi ovakva praksa trebalo da naidje na osudu i ateista i vernika... i "sekularaca" i konzervativaca...

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

Управо сада, cloudking рече

To je za mene najstrasniji deo citavog teksta.

Samo zbog te recenice  bi ovakva praksa trebalo da naidje na osudu i ateista i vernika... i "sekularaca" i konzervativaca...

Srasno strasno, a ne brine te strucnost tih ljudi ili ti je to reper njihovih kupljenih diploma i njihove nestručnosti sa izgleda već tragičnm posledicama prema deci dugi niz godina u ovoj ustanovi?

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Volim_Sina_Bozjeg рече

A to bi bilo maltretiranje bolesne dece dok se postavlja slavski sto?

VSB... ja ne ynm odakle da pocnem da ti objasnjavam zbog cega je sve ovo slavljenje slave pogresno.

A mislim da je  i protiv ustavno, ali bih voleo da mi to blize objasne @Avocado ili @RYLAH

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, Paradoksologija рече

Da li jos nekog brine to sto lekari misle da se razboljevaju i umiru od posledica neslavljenja ambulantne slave?

Pa pazi ako ćeš tako da li onda nekog brine što postoje visokoobrazovani ljudi raznih profesija(uključujući i lekare) koji misle da će se isceliti ako se poklone i pomole pred moštima nekog mrtvog čoveka koga smatraju za svetog?

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

VSB... ja ne ynm odakle da pocnem da ti objasnjavam zbog cega je sve ovo slavljenje slave pogresno.

A mislim da je  i protiv ustavno, ali bih voleo da mi to blize objasne @Avocado ili @RYLAH

Pa otpočetka kao kod frojda.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Volim_Sina_Bozjeg рече

Srasno strasno, a ne brine te strucnost tih ljudi ili ti je to reper njihovih kupljenih diploma i njihove nestručnosti sa izgleda već tragičnm posledicama prema deci dugi niz godina u ovoj ustanovi?

Izivni, ovo ti je jedan od najglupljih komentara na ovom sajtu ikada... a nisi ni blizu da budes glup covek.

Pravdanje negativne pojave drugom negativnom pojavom je diskurs a la Risticevic ili Martinovic... nemoj tolko nisko da padas...

Подели на овим сајтовима

Prvo i da misle, čime bi time ugožavali nekog drugog. ?

Prvo, ne direktno. Indirektno, ako lekari o bolesti i smrti razmišljaju na magijski način (ljudi se razboljevaju i umiru zato što insitucija u kojoj rade ne slavi slavu) to je problem sam za sebe.

Drugo, ko smo to svi mi koji smo srećni kada se Sv. Sava obeležava u školskim prostorijama? Od mene to nisi čuo.

Treće, ne razumem tačno koja je poenta.

• Волим 1

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, cloudking рече

Ovo već može da liči i na neki argument ali na žalost ti samo još misliš. Reće će rilah onda dok ti misliš.

Подели на овим сајтовима

Ovo već može da liči i na neki argument ali na žalost ti samo još misliš. Reće će rilah onda dok ti misliš.

Neka crkva zida bolnice... a ne obratno...

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Paradoksologija рече

Prvo, ne direktno. Indirektno, ako lekari o bolesti i smrti razmišljaju na magijski način (ljudi se razboljevaju i umiru zato što insitucija u kojoj rade ne slavi slavu) to je problem sam za sebe.

Ma ajde?

Jedino što treba da nas zanima jeste stručnost tih ljudi a ne njihov doživljaj i razmišljenje o životu.

Dakle problem bi bio, da lekar kaže mami deteta da mu se dete razboljeva često od prehlade zato što ona ne slavi slavu i ne pruži mu adekvatnu lekarsku pomoć. 

Poenta jeste kome bre smeta slavski sto ako ljudi rade svoj posao profesionalno i na vreme?

Подели на овим сајтовима

Crkva je ovde donela i škole i bolnice. 

Sudeci po svakodnevnim prierima, SPC je u srbiji u poslednjih stotinak godina jedino sposobna da zida nove crkve... i NISTA vise...

Zato i traze ove alternativne nacine da se na mala vrata uvlace u drzavne institucije... 

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, cloudking рече

Sudeci po svakodnevnim prierima, SPC je u srbiji u poslednjih stotinak godina jedino sposobna da zida nove crkve... i NISTA vise...

Zato i traze ove alternativne nacine da se na mala vrata uvlace u drzavne institucije... 

SPC, pokradena,isprebijana,iznutra lomljena,narodu otudjena, odlično nam se održala zahvaljući upravo tim nekim babama koje nisu bile nešto ni intelektualno ni finansijski jake da pokrenu ovu zemlju na bolje onako kako im je sveti sava ostavljao u amanet.

Odlično se drži SPC.

Подели на овим сајтовима

@Milan Rakic Mozda bi ovo mogla da bude zasebna tema?

Pa i nije zasebna uvek je pokrećete kao papagaji i da se napravi zasebna tema uvek iznova bi je ponavljali na ovakvim.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...