Драгана Милошевић Написано Децембар 29, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 29, 2016 Одлази година 2016. Какви су нам били планови и шта смо урадили? Јесмо ли постали бољи људи, хришћани? Дајте 'вамо карте на сто Sanja Т. and АлександраВ је реаговао/ла на ово 2 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Децембар 29, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 29, 2016 Uf, ja rek`o ovi iz Credit Expressa opet salju neke opomene... Juanito, Данче*, "Tamo daleko" and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Децембар 29, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 29, 2016 александар живаљев је реаговао/ла на ово 1 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Децембар 29, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 29, 2016 1 hour ago, Драгана Милошевић рече Јесмо ли постали бољи људи, хришћани? Дајте 'вамо карте на сто Мене срамоооота , постала сам гора, а ни покајања немам. Све ми као оправдано Драгана Милошевић and Mилена КШ је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Децембар 29, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 29, 2016 По чему ћете памтити ову годину? (на личном плану) Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Adelaida Написано Децембар 29, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 29, 2016 пре 2 часа, Драгана Милошевић рече По чему ћете памтити ову годину? (на личном плану) Ah...ova 2016. Meni je bila tako oslobadjajuca. Otkacila sam sve one ljude koje nisam otkacila 2012... ( neki tada nisu stigli na red, a neki su se pojavili u medjuvremenu) postavila neke stvari na mesto, neke ljude takodje - sto mi je izuzetno bitno...i tako Suma sumarum: Bila mi je dobra godina. александар живаљев је реаговао/ла на ово 1 Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Децембар 29, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 29, 2016 Имао сам планове и радио на томе, али Бог ми је дао само прилику да се нечему научим.Хвала господу Богу и на томе.Није било много лако, али сада сам са више искуства за наредни период. И то је нешто.Идемо даље. Sanja Т. and александар живаљев је реаговао/ла на ово 2 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Децембар 29, 2016 Гости Пријави Подели Написано Децембар 29, 2016 Kad se sve sabere i oduzme - moglo je i gore... Zato neka je slava Bogu za sve sto je dao. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука