Jump to content

Да ли сте сањар....?

JESSY

Препоручена порука

Naravno da sam sanjar

To me je izvuklo toliko puta u životu

Pre dve nedelje sam teo d`iskočim iz kože dok sam šetao Taš-om, jer bejah pred pucanjem od nekih ...situacija, ali ko što obično biva, naletiš na nečiju majicu u prolazu na kojoj piše "sledi svoje snove"...

nemoj tuđe

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

• 1 month later...

“Izazivam vas da budete sanjari, izazivam vas da budete oni koji nešto rade da učine ovaj svijet boljim mjestom.”

Brian Schweitzer

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Сањар јесам јер би волео да живим у свету који је прилично другачији од овог, а то да ли радим нешто да буде овај свет бољи, то препуштам други да оцене.

По некад сањам како би био овај свет да је уопште без насиља,и да се све што се ради било у корист свих људи. Колико би то леп и напреднији свет био. Али ето, на жалост стварност је поприлично другачија, нажалост.

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

сањати и сањарити..моји снови у боји буду и звуке чујем, ал ваљда тако сви..а сањарила сам..ономад ..кад путујем возом..дањине близу, ал и далеко, са облака таласима и без њих, шалим се мало, не замерите. Обично се каже за песнике романтизма да су сањари..а они умирали од сушице, и писали чудновате ствари о човеку и тим замишљајима који се не могу остварити. То ми увек било занимљиво, како је од те динамичне епохе у времеплову забележен и остао појам романтичан, за сањаре. Ево понела ме тема, нестадоше запете и тачке сасвим, а велика слова заобилазим у широком луку

Подели на овим сајтовима

Svaki veliki san počinje sa sanjarem. Zauvek zapamti, u sebi imaš snagu, strpljenje, i strast da dosegneš zvezde i da promeniš svet.

– Hariet Tubman

Budućnost pripada onima koji veruju u lepotu svojih snova. 

– Eleonor Ruzvelt

Čovek nije star dok snovi ne ustupe mesto žaljenju.

– Džon Barimor

Naš najstvarniji život je kada sanjamo budni. 

– Henri Dejvid Toro

Svi naši snovi se mogu ispuniti, ako imamo hrabrosti da ih pratimo. 

– Volt Dizni

San nije nešto što vidite tokom spavanja, već ono što vam ne dozvoljava da spavate.

– A.P.J.Abdul Kalam

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...