Jump to content

Проф. др Радмило Рончевић о заблудама теорије еволуције

Ignjatije

Препоручена порука

пре 4 часа, Juanito рече

Наравно да не постоје. Постоји еволуциони биолози који су православци. Православни еволуционисти постоје таман толико колико православни металоглодачи.

A el postoje neki drugi biolozi?

• Свиђа ми се 1

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

Zar nisu pravoslavni evolucionisti, oni vernici koji veruju da je Bog stvorio svet i coveka, ali, putem evolucionih metoda ?

Onda kazemo kao pojam i sintagma ...'pravoslavni evolucionista'. Kako drugacije da definisemo takvu situaciju ? :scratch_head:

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, Ana Bjelan рече

znaci moderatori i ceo ovaj sajt podrzava teoriju evolucije da zakljucimo?

Skroz. Cak i ovi sto pisu protiv TE to rade samo da bi nam bilo zanimljivo.

Od kako je patrijarh javno prihvatio evoluciju, stvari su se i na forumu drasticno preokrenule...

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, cloudking рече

Od kako je patrijarh javno prihvatio evoluciju, stvari su se i na forumu drasticno preokrenule...

gde ima da je javno prihvatio ja znam da je nesto drugo izjavio

Подели на овим сајтовима

пре 24 минута, cloudking рече

A kad je patrijarh to prihvatio?

• Свиђа ми се 1

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

I što je uklonjen post Ane Bjelan?

• Свиђа ми се 1

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, cloudking рече

Ne znas?

Cini mi se da je bio cetvrtak, valjda.

i bejaše svuda oko tebe sivi oblaci....:D

• Хахаха 1

Подели на овим сајтовима

"You know something is messed up when you see it"

Подели на овим сајтовима

• 1 month later...
  • 2 weeks later...
On 11/13/2017 at 5:29, Ana Bjelan рече

1:17

Šta?

(šta bi ovde trebalo da mi bude interesantno tj. na šta mi skrećeš pažnju?)

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Avocado рече

Šta?

(šta bi ovde trebalo da mi bude interesantno tj. na šta mi skrećeš pažnju?)

nisam htela konkretno tebi nego se tako namestilo nije moglo drugacije da se postavi kao da si ti zavladao na ovoj temi sa svojim ateizmom ako se ne varam :D

pa zanimljivo je kad vec pitas to da Darvinova i slicne teorije odvlace coveka od Boga (covek se igra Boga) sad neko rece da je ovaj monah evolucionista, pa eto dokaza da nije

Подели на овим сајтовима

пре 4 часа, Ana Bjelan рече

pa zanimljivo je kad vec pitas to da Darvinova i slicne teorije odvlace coveka od Boga (covek se igra Boga)

Nikad nisam ni bio blizu pa nije moglo da ništa da me odvuče... ali ono što nauka svakako radi - približava nas boljem razumevanju realnosti... ako te to udaljava od Boga, nešto nije u redu sa tvojim Bogom ili sa tvojim viđenjem Boga...

пре 4 часа, Ana Bjelan рече

sad neko rece da je ovaj monah evolucionista, pa eto dokaza da nije

Nije... šta više, rekao bih da o nauci pojma nema...

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...