Драгана Милошевић Написано Децембар 18, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 18, 2016 А ти знаш за границу? Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Децембар 18, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 18, 2016 1 hour ago, Muramasa рече Ako ja neću da budem prepodoban to se sviđa Satani, ali vi onda uskačete sa pričom da ja njemu time služim, a ja ne služim nikome, nego svojoj volji. To što i Satani odgovara, to je samo usputno, kao bakterijama u kanalizaciji. Pa tebi niko nije rekao da služiš Satani pobogu. Nego je priča počela od pitanja da li bi prihvatio Carstvo gde vlada Bog ili nepostojanje. I onda kreće priča o paklu, e sad...da postoji Bog, da postoji Satana, gde bi išao pre...a negde moraš. Hipotetičko pitanje. http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Децембар 18, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 18, 2016 пре 3 минута, Muramasa рече Ako se setimo ono priče o ženikovom zamku kao nekom elitnom klubu, a paklu kao svemu ostalom, biram pakao, dakle van zamka i van izabranih prepodobnih. Hipsteru http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Децембар 18, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 18, 2016 пре 5 часа, Muramasa рече To kažeš zato što ti je ispran mozak i zato što razmišljaš kao rob. Ali brate ti kad bi znao... znas koliko se ja svojim delima odupirem od Boga, pre svega svojim gresima, pomislima, kad bi znao koliko sam mozda ne puno odaljen od tebe po tom pitanju. Koliko puta sebi kazem ma kakav bre raj,pakao,ovo ono, kakve besmislice...i onda se desi Bog i shvatim u kakvoj sam zabludi bio u tim trenucima. I ta borba traje, ne zato sto Bog nije jasan,nego zato sto smo mi ljudi takvi, po prirodi gresni,nemarni,lenji i uvek spremni da utrcimo u voz koji je pogresan i uvek spremni da budemo u tom vozu dok on ne dodje do kraja iako i pre toga iz stanice u stanicu mozemo shvatiti da to nije onaj koji nama treba ali eto. Ne shvatas da nisu vernici isprani mozgovi i zatupljeni, jednostavno desio im se Bog, videli su ga, osetili su ga, osecaju ga... i zatupljen je onaj koji bi u tom trenutku zazmurio i rekao ja ne vidim ono sto moje oci vide, ja ne cujem ono sto moje usi cuju, ja ne osecam ono sto moje srce i dusa osete, to je zatupljenost, ispranost mozga. Ti sad mislis auu al' im guzice pomeram, glupim vernicima ispranog mozga i verovatno mnoge ovde zamisljas kao neke ne znam kakve-verovatno i ovo ko zna gde kopiras i pokazujes i govoris hehe vidi sta im radim, a ne shvatas da smo mi tu negde na istom, samo smo svesni da nas Bog dotacinje, a ti sa druge strane to ili ne vidis ili ne zelis da vidis, ali mlad si, polako. Н И Н Е је реаговао/ла на ово 1 Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Децембар 18, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 18, 2016 пре 7 минута, Muramasa рече Rekao sam da ti je ispran mozak zato što od samog starta razmišljaš kao rob ili bar kao sluga, zato što ti je nepojmljivo da neko može da se ne pokorava nikome. Svako je pokoran makar prirodi i njenim zakonima.Ako postoji neko ko je apsolutno nepokoran to je onda Bog. Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Н И Н Е Написано Децембар 18, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 18, 2016 Сви су слуге Творца, хтели то да признају или не. Ништа се не дешава без допуштења. Блажени гладни и жедни правде, јер ће се наситити; Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Децембар 18, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 18, 2016 пре 2 минута, Muramasa рече Ja se nešto ne sećam da je Brejvik ikome tražio dozvolu. Samo je uzeo AR-icu i uradio šta je naumio. Ti možda jesi sluga, zato što ti je ispran mozak. Ja nisam ničiji sluga. Kakve veze ima slučaj Brejvik sa pokoravanjem?Šta ovo što je uradio je kao izraz slobode i nepokornosti? Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Н И Н Е Написано Децембар 18, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 18, 2016 И лош слуга је слуга. Natasa. је реаговао/ла на ово 1 Блажени гладни и жедни правде, јер ће се наситити; Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
florenntina Написано Децембар 18, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 18, 2016 Niko nikome ne moze duhovno sluziti silom jer se covek na sve moze naterati osim da voli a to je kljuc. Dakle, nema prisile nego slobode da biras sta ces i kuda ces, kome ces dozvoliti da se izbori za tvoju ljubav. To je Njegos svojevremeno divno opisao u jednom stihu, parafraziram: "o' coveka se otimaju svetovi" Н И Н Е је реаговао/ла на ово 1 https://freestateproject.org/about/101-reasons-move-new-hampshire Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Н И Н Е Написано Децембар 18, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 18, 2016 пре 18 минута, Muramasa рече Na osnovu čega ti tvrdiš da je neko sluga? Kad je iko od nas koji nismo vernici stupio u radni odnos? Gde je ugovor o radu? Сви сте учесници у промислу, створени сте и имате своју улогу. Блажени гладни и жедни правде, јер ће се наситити; Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Н И Н Е Написано Децембар 18, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 18, 2016 пре 2 минута, Muramasa рече Jel i Adolf Hitler imao svoju ulogu? Наравно. И Понтије Пилат је имао своју улогу. Блажени гладни и жедни правде, јер ће се наситити; Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Н И Н Е Написано Децембар 18, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 18, 2016 Управо сада, Muramasa рече A da li su imali slobodnu volju, ako su imali uloge? Јесу али већ је било познато унапред како ће искористити слободу. Блажени гладни и жедни правде, јер ће се наситити; Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Н И Н Е Написано Децембар 18, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 18, 2016 пре 8 минута, Muramasa рече Kakva je to onda sloboda kada je unapred određena? Није одређена, само је позната. То ти је оно "read only". Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 Блажени гладни и жедни правде, јер ће се наситити; Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Децембар 18, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 18, 2016 пре 24 минута, Muramasa рече Kakva je to onda sloboda kada je unapred određena? Poznata.Znaš kad proročica u matrixu kaže Neu ti si već napravio izbor samo ne znaš zašto.Ne razumeš. Unapred za tebe,za Boga sada.Čudi me da voliš tehnologiju,informatiku al da nisi u stanju da asptraktuješ. Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
florenntina Написано Децембар 18, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 18, 2016 пре 11 минута, Muramasa рече Da li može da bude drugačija od toga što je poznato da će biti? Moze. Vidis da je Tram pobedio na izborima iako je svima bilo poznato da ce pobediti Hilari Кратос and Рапсоди је реаговао/ла на ово 2 https://freestateproject.org/about/101-reasons-move-new-hampshire Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука