geronymo Написано Децембар 12, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2016 https://youtu.be/k4vOZSPbyFc Pravo dobro za učenje francuskog ???????? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
emilija Написано Децембар 12, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2016 Zmijanac: "idi,lutaj,to je tvoje pravo kakve veze ti imas sa pravdom?" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
emilija Написано Децембар 12, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2016 Dzej: "Vino piju,meni suze liju osecanja sama sebe kriju da je sa mnom zivot bih joj dao nikom nije kao meni zao" gotivna ova poluautomatska osecanja... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
emilija Написано Децембар 12, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2016 "Vina mi i pogace zbog te male ludace prevari me nos idem go i bos" nista...'oce da kaze da se ozenio... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
emilija Написано Децембар 12, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2016 Paz' recenicne konstrukcije: "Ne pitaj me zasto ne pitaj me cemu ja sam bez te zene ubijen u svemu" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
emilija Написано Децембар 12, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2016 Zlatin biser "Proklet da je ovaj zivot sto mi dusu uze proklet da je ovaj zivot NANOSI mi suze" (otkinula sam na glagol:) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
emilija Написано Децембар 12, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2016 "Samo za korak ili dva opet mi bezis kao pre moja te suza ne stize i ne brise".. Brena Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
emilija Написано Децембар 12, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2016 "umri muski na moj znak ne plasi se, budi jak umri muski, necu ja slava mrtvima" 3006, АлександраВ and -Владимир- је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Војвода7 Написано Јануар 12, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2017 Voze badnjak i ide ova pjesma: "Duni, vjetre, malo preko jetre duni, vjetre, malo preko jetre umrijecu od bola, umrijecu od bola izgorjelo sve od alkohola" Pravo hriscanski... geronymo, АлександраВ and ines је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ines Написано Јануар 12, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2017 On 12/11/2016 at 22:34, JESSY рече 1. Jedva čekam da sa’ranim majku pa u kuću da dovedem Rajku! 2. Suzama sam lepio tapete kad ti ode i odvede dete! 3. Kuče laje, a ja mislim ti si, otiš’o si sarmu probo nisi! 5. Igra kolo a u kolu Duda, od radosti tresu mi se kosti! 6. Ja sam seljak veseljak, a u duši tugu skrivam, šta ću jadan kraj Morave kad ne znam da plivam! 7. Uz vetar sam uvek iš’o i nikoga nisam šiš’o, od malena radim tako ja sam rođen naopako! 8. Što na kafu zoveš mene kada nemaš samlevene! 9. Nemoj da plačeš na mom pragu da mi vrata ne povuku vlagu! 10. Imam garažu i mercedesa tri, još samo mi fališ ti!11. Plači, mala, plači, ost’o sam na Rači… 12. Pijem vino i rakiju vruću i ne mislim na traktor i kuću. Šta će meni venčanje i žena kad sa tuđom živim bez problema! 13. Na kući se odžak puši, na tavanu meso suši, ja sam seljak u srcu i duši. 14. Puče puška u dolini Drima pa udari, mili babo, Ibrahim Selima. 15. Ustaj, more, babo iz te zemlje ladne, pa nahrani, mili babo, siročiće gladne. 16. Caki, Caki, Cale kupi mi sandale, samo pazi Cale da ne budu male! 17. Zbogom sine zbogom rode, pazi da ti voz ne ode! 18. Kraj kazana svako veče gledam kad se šljiva peče! Gradiram svako piće pa ga punim u buriće! 19. Kaži mala svoje muke, čiča ima zlatne ruke! Neće čiča tu da srlja, hoće samo da podrlja! 20. Moja mala nema prednji zubi, kad me ljubi jezikom me ubi! veselo veselo Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ines Написано Јануар 12, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2017 пре 3 часа, Sasa Vojvoda рече Voze badnjak i ide ova pjesma: "Duni, vjetre, malo preko jetre duni, vjetre, malo preko jetre umrijecu od bola, umrijecu od bola izgorjelo sve od alkohola" Pravo hriscanski... pa jes pravo balkanski ....za razliku od zapada koji ovako peva pa eto razlike 2 ova sveta: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Јануар 12, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2017 Posla Maru njena mati s' kaludjerom drva brati nece Kale drva brati nego stade vragovati Ref. Oj, joj, oj, joj, kaludjere oj, joj, oj, joj, kaludjere nauci me, nauci me nauci me, kaludjeru moj nauci me, nauci me nauci me, kaludjeru moj Kaludjer sad kola pravi njemu kaze lepa Mara pokazi mi, kaludjere kako kola da napravim Ref. Odi 'vamo divna Maro da te lepo sad naucim da udarim srcanicu eto kola sad gotova Ref. Kaludjerovic Sreten and Mилена КШ је реаговао/ла на ово 2 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mилена КШ Написано Јануар 12, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2017 Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 1 http://www.youtube.com/watch?v=skAGp_OwU10 http://youtu.be/lKgI7Cxm0go Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sofija_ Написано Јануар 12, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2017 Za sve koji voze Ford mada, ove starije pesme su male bebe za novije turbo giga mega sega hitove Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Чунга Лунга Написано Јул 23, 2020 Пријави Подели Написано Јул 23, 2020 ДАБОГДА УМРО НА ЊОЈ (Цецина дискографија) Вилер Текс, БанеЛ and Дуња је реаговао/ла на ово 1 1 1 Солидарност ће спасити свет. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука