Paradoksologija Написано Децембар 9, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 9, 2016 Goli laktovi kao haram a truditi se da izgledaš privlačno kao halal, pa i hvale vredno. Zanimljivo. Ne smeta mi ni jedno ni drugo, ali ap. Pavle je samo jedno od ta dva eksplicitno osudio - i to kroz osudu ni manje ni više no pletenica, za koje niko živ pravoslavan sad verovatno ne bi imao ništa loše da kaže. Mode se menjaju kroz vreme i prostor, društveno prihvatljivo oblačenje koje nikoga neće sirotog uzbuditi takođe, a 'pravoslavna odeća' nikad nije postojala kao večna i nepromenljiva katergorija koja striktno označava određene krojeve i komade odeće (suknja - halal, pantalone - haram, itd.) Ronald, Ayla and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 3 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ines Написано Децембар 9, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 9, 2016 пре 56 минута, obi-wan рече Ove haljine su super, bez sumnje, bas jesu lepe i zenstvene. Samo nisu "pravoslavne", nego sasvim obicne haljine, k`o i sve druge... Bilo bi dobro da se tako počnu oblačiti ove razgolićene estradne umetnice ili kako god se već nazivaju...čisto eto malo radi promene da se i obuku PredragVId је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Икар Губелкијан Написано Децембар 9, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 9, 2016 Meni izgledaju k'o da hoće da se prošetaju s Čehovim po Arbatu. PredragVId је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Децембар 9, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 9, 2016 1 hour ago, Ненад. рече Meni izgledaju k'o da hoće da se prošetaju s Čehovim po Arbatu. Или се спремају да статирају у неком Шотрином филму PredragVId, Икар Губелкијан, Goku and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Децембар 9, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 9, 2016 пре 9 часа, obi-wan рече Zaludu je i pokrivanje glave i dugacka haljina/suknja ako iza toga stoji pritajena smizla, da prostite opet na recniku... Amin! ...i oprošteno ti je na rječniku. obi-wan, Лидија Миленковић, Mилена КШ and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PredragVId Написано Децембар 9, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 9, 2016 1 hour ago, ines рече Bilo bi dobro da se tako počnu oblačiti ove razgolićene estradne umetnice ili kako god se već nazivaju...čisto eto malo radi promene da se i obuku Па облаче се. Само што са стране додају огроман шлиц. Срђан Шијакињић and obi-wan је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Децембар 9, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 9, 2016 пре 2 минута, PredragVId рече Па облаче се. Само што са стране додају огроман шлиц. А ти као не волиш да видиш... PredragVId је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PredragVId Написано Децембар 9, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 9, 2016 Управо сада, Juanito рече А ти као не волиш да видиш... Што више гледаш то мање видиш. Tavita and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Децембар 9, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 9, 2016 пре 1 сат, ines рече Bilo bi dobro da se tako počnu oblačiti ove razgolićene estradne umetnice ili kako god se već nazivaju...čisto eto malo radi promene da se i obuku Razgolićene? Gdje se to može vidjeti...eto, ja ne nailazim na takve. U stvari, shvatam da ne gledamo i ne pratimo isto. Čula sam da ima filmova gdje su akteri skroz goli, ali samo samo čula, ali ni to nisam vidjela. Ono što tražimo, u tome i uživamo, a kao zamjeramo, a - da nam je...je li? Ne zamjeram nikome. Neka nosi ko šta hoće i kako hoće, samo neka je srce čisto, i neka me Gospod sačuva pokrivenih i ukrivenih a ogorčenih. Sviđaju mi se ove haljine, ali ne idu uz salonku sa visokom štiklom, a vidim ih u nude boji. Pitam se, ima li pravoslavnih baggy pantalona, u military printu. Uzela bih jedne... za casual varijantu. ines, Paradoksologija, Mилена КШ and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ronald Написано Децембар 9, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 9, 2016 пре 2 часа, Paradoksologija рече Goli laktovi kao haram a truditi se da izgledaš privlačno kao halal, pa i hvale vredno. Zanimljivo. Ne smeta mi ni jedno ni drugo, ali ap. Pavle je samo jedno od ta dva eksplicitno osudio - i to kroz osudu ni manje ni više no pletenica, za koje niko živ pravoslavan sad verovatno ne bi imao ništa loše da kaže. Mode se menjaju kroz vreme i prostor, društveno prihvatljivo oblačenje koje nikoga neće sirotog uzbuditi takođe, a 'pravoslavna odeća' nikad nije postojala kao večna i nepromenljiva katergorija koja striktno označava određene krojeve i komade odeće (suknja - halal, pantalone - haram, itd.) Da li bi smo mogli tako u kontekstu vremena posmatrati i ostale njegove osude kao da ih je vrijeme pregazilo http://forum.b92.net/topic/50270-naucnik-koga-ne-postuju/page-5#entry2447353 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Duhem–Quine_thesis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ronald Написано Децембар 9, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 9, 2016 пре 8 минута, Ayla рече Razgolićene? Gdje se to može vidjeti...eto, ja ne nailazim na takve. U stvari, shvatam da ne gledamo i ne pratimo isto. Čula sam da ima filmova gdje su akteri skroz goli, ali samo samo čula, ali ni to nisam vidjela. Ono što tražimo, u tome i uživamo, a kao zamjeramo, a - da nam je...je li? Ne zamjeram nikome. Neka nosi ko šta hoće i kako hoće, samo neka je srce čisto, i neka me Gospod sačuva pokrivenih i ukrivenih a ogorčenih. Sviđaju mi se ove haljine, ali ne idu uz salonku sa visokom štiklom, a vidim ih u nude boji. Pitam se, ima li pravoslavnih baggy pantalona, u military printu. Uzela bih jedne... za casual varijantu. Ti i tvoje military pantalone Ayla and Paradoksologija је реаговао/ла на ово 2 http://forum.b92.net/topic/50270-naucnik-koga-ne-postuju/page-5#entry2447353 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Duhem–Quine_thesis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Децембар 9, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 9, 2016 Управо сада, Ronald рече Ti i tvoje military pantalone Ah, šta ću... ne borim se sa sobom. Paradoksologija and Ronald је реаговао/ла на ово 2 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ronald Написано Децембар 9, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 9, 2016 Управо сада, Ayla рече Ah, šta ću... ne borim se sa sobom. Pa dobro sredjujes nokte, hehehe http://forum.b92.net/topic/50270-naucnik-koga-ne-postuju/page-5#entry2447353 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Duhem–Quine_thesis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Децембар 9, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 9, 2016 пре 1 сат, Ronald рече Pa dobro sredjujes nokte, hehehe Mene nana učila - Uvijek spremna, sine! Mudra, nana... :*** Ronald је реаговао/ла на ово 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ines Написано Децембар 10, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 10, 2016 пре 14 часа, Ayla рече Razgolićene? Gdje se to može vidjeti...eto, ja ne nailazim na takve. U stvari, shvatam da ne gledamo i ne pratimo isto. Čula sam da ima filmova gdje su akteri skroz goli, ali samo samo čula, ali ni to nisam vidjela. Ono što tražimo, u tome i uživamo, a kao zamjeramo, a - da nam je...je li? Ne zamjeram nikome. Neka nosi ko šta hoće i kako hoće, samo neka je srce čisto, i neka me Gospod sačuva pokrivenih i ukrivenih a ogorčenih. Sviđaju mi se ove haljine, ali ne idu uz salonku sa visokom štiklom, a vidim ih u nude boji. Pitam se, ima li pravoslavnih baggy pantalona, u military printu. Uzela bih jedne... za casual varijantu. ma jeste u pravu ste treba poštovati slobodu, samo da to sve manje utiče na našu decu koja oponašaju takve Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука