Гости Guest Написано Децембар 4, 2016 Гости Пријави Подели Написано Децембар 4, 2016 MIslim verovatno ovo neece biti mnogima interesantno, meni je izbacio youtube pa pogledah... zanimljivo je sta cini sujeta.. ali zato je Alexandra Radovic zena dostojanstvena, uvek sam je gotivio. Davno započeti sukob između članica žirija u "Pinkovim zvezdama" ne jenjava, a čini se da, kako takmičenje odmiče, tako odnosi između Zorice Brunclik i Aleksandre Radović bivaju sve zategnutiji. Zorica Brunclik, Foto: Printscreen Naime, ovog puta povod za sukob bio je nastup mladog takmičara Branka Petrovića koji je za interpretacije pesama "Ti živiš u oblacima mala" i "Pogledaj dom svoj Anđele" dobio četiri glasa žirija. Nakon prve numere, Aleksandra je posavetovala Branka da "manje reži" dok peva, dok se Zorica osvrnula na komentar Radovićeve kada je davala ocenu za drugu pesmu. - Bio si toliko dobar da to što ti se dogodilo nije važno. To je bila blokada koju je možda izavala opaska da režiš - prokomentarisala je Zorica na šta se Aleksandra osmehivala. Aleksandrin gest ostavio je Zoricu bez teksta, pa je spustila svoju stolicu. - Ovo je prešlo svaku granicu pristojnosti, nemam reči više - rekla je Zorica, a onda je počela da plače i jeca, pa je čak i napustila emisiju, a ova njena reakcija je iznenadila sve u studiju. Međutim, ni Aleksandra nije ostala dužna Zorici. - Ne razumem, šta je ovo? Ona sada hoće da me satanizuje, je l' to poenta? Baš je ružno ovo što je Zorica uradila. Nisam uradila ništa da je povredim - vikala je Aleksandra, a Zorica se ubrzo vratila na svoje mesto, te je emisija nastavljena. I dok je drama dve pevačice uveliko trajala, TV kamera je uspela da zabeleži i Šabana Šaulića kog je u celom ovom incidentu iznervirala činjenica da je "pao" tiket u kladionici. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Децембар 4, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 4, 2016 Shvataš da ovo nije nikakva sujeta već da je sve namešteno da se sirotinja nečim zanima...distraction. Икар Губелкијан and JESSY је реаговао/ла на ово 2 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Децембар 4, 2016 Гости Пријави Подели Написано Децембар 4, 2016 пре 45 минута, Natasa. рече Shvataš da ovo nije nikakva sujeta već da je sve namešteno da se sirotinja nečim zanima...distraction. Moguce... mada mi je malo glupo da ovako place za gledanost. Ja ne bih mogao...zato sam pomislio da je sujeta... ne verujem da bi Alexandra bas ucestvovala u jednoj ovakoj namestaljci. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Децембар 4, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 4, 2016 пре 52 минута, Natasa. рече Shvataš da ovo nije nikakva sujeta već da je sve namešteno da se sirotinja nečim zanima...distraction. Da, samo što ta nameštaljka ima sledeći scenarijo. Oni svi imaju lične asistente u emisiji a asistenti imaju zadatak da ih filuju tamo gde su oni slabi i da smišljaju "filmove" šta je ko ustvari mislio kad je nešto rekao, kad se nasmejao, kad je govorio nešto nejasno, dvosmisleno,provokativno...... I onda dobijemo živu bombu učesnicu učestvuju sa istinskim emocijama, scenarijo koji se poigrava stvarnim osećanjima a narod voli koloseumske bitke na život i smrt. Ovo je potpuna istina o onome što se na pinku dešava od početka njegovog postojanja i stvaranja ovakvih emisija. Setimo se i minimaksa. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Децембар 4, 2016 Гости Пријави Подели Написано Децембар 4, 2016 пре 9 минута, Volim_Sina_Bozjeg рече scenarijo scenario... Moguce, ja sam samo naivni gladalac Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Децембар 4, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 4, 2016 Управо сада, R2D2 рече scenario... Moguce, ja sam samo naivni gladalac Nisi ni slutio kakvo pitanje otvaraš ovom naizgled nebitnom farsom. Davno su prevazidjene "nameštaljke" glumom, gde neko od učesnika zna da je sve to gluma, ovo su perfidne stvari iza koje stoji dobro organizovana "umetnost" istinskog poigravanja ljudskim sudbinama. A ako je to online onda gledanost raste. Koloseum. Inače ekipa u pinku je dobro vodjena od istinskih profesionalaca u ovom po meni potpuno nezakonitom poslu. Ne znam što se psihtrapeuti ne bave razotkrivanjem takvih stvari, po meni oni to vide ali je to toliko jednostavno pred njihovim očima, da prosto ne mogu da poveruju da je to organizovano i da ima i veće razmere od onoga što mi imamo prilike da vidimo. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Децембар 4, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 4, 2016 пре 31 минута, R2D2 рече Moguce... mada mi je malo glupo da ovako place za gledanost. Ja ne bih mogao...zato sam pomislio da je sujeta... ne verujem da bi Alexandra bas ucestvovala u jednoj ovakoj namestaljci. Uradiće i mnogo crnje za gledanost. Jok i ne bi A učestvovala za pare. Pa mora od nečeg da živi i da bude u javnosti. Koliko god da je talentovana, uglavnom peva prateće vokale manje talentovanim pevaljkama. Danas nije dovoljno pevati lepo, ne samo na ovim prostorima, već uopšte. Potrebna je harizma i umeće da napraviš show, gde je A.R. tanka, isuviše uštogljena. Kao i J. Tomašević, sve super u glasu, harizma nula. Ceca pevaljka, Aca Lukas plagijator, ali prave žurku, a Tomaševićka neka nuna tamo u pozadini. http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Децембар 4, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 4, 2016 najbolje obozavam likove sa recenicama - znate li vi ko sam ja....ja sam institucija, ja sam zvezda, ja sam snimila milion ploca, ja sam na estradi 1000 godina, ja sam....ja sam.....ja...ja...pa ja...sta je to nego cista sujeta.... Volim_Sina_Bozjeg and Аурор је реаговао/ла на ово 2 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Децембар 4, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 4, 2016 Управо сада, JESSY рече najbolje obozavam likove sa recenicama - znate li vi ko sam ja....ja sam institucija, ja sam zvezda, ja sam snimila milion ploca, ja sam na estradi 1000 godina, ja sam....ja sam.....ja...ja...pa ja...sta je to nego cista sujeta.... Da ali imaš ljude koji jih filuju time i prave im slabu tačku u "okršajima". Dakle zamisli ekipu oko tebe njih 4 člana žirija svako ima ličnog asistenta, koji koordinira sa režijom koji im filuje priče a glavni baja režiser zna kad i šta treba da naspinuje u prvatnim razgovorima i zna koje filmove svaki od članova žirija može da proguta. Sve to bude "bezazlena" igrarija kao shou must go, akteri se upecaju i eto ti zaplet ljudskih osećanja i poigravanje sa istima. A da pri tom ne spominjem kako postoji tim koji se samo time bavi. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Децембар 4, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 4, 2016 пре 1 минут, Volim_Sina_Bozjeg рече не може јаре и паре...знао си где улазиш и хтео си да уђеш....тражили сте , гледајте Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Децембар 4, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 4, 2016 пре 3 минута, JESSY рече не може јаре и паре...знао си где улазиш и хтео си да уђеш....тражили сте , гледајте Da ali ni oni ne veruju da je to razradjena šema i misle kako sami neće biti žrtve, jer navodno znaju da se to u bezazlenoj formi dešava i toleriše. No, nikako da poveruju da stoje inteligentni ljudi na sve spremni za tako nešto. Evo čak i naš premijer ima ekipu koja ga savetuje kako i šta koristiti u izjavama i u duelima. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Децембар 4, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 4, 2016 пре 15 минута, Volim_Sina_Bozjeg рече ma, nije vredno pomena... Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука