Милан Ракић Написано Новембар 14, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 14, 2016 1 minute ago, lab_man рече nemoj da zezaš... kod nas postojala situacija slicna onoj prici između nemackog obavestajca i Albanca-prevodioca... Па рецимо да треба бити изузетно надарен сценариста, достојан неке престижне светске награде у тој категорији, е да би написано било само фикција... За сада толико. Драшко and lab_man је реаговао/ла на ово 2 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
lab_man Написано Новембар 14, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 14, 2016 11 minutes ago, Милан Ракић рече Па рецимо да треба бити изузетно надарен сценариста, достојан неке престижне светске награде у тој категорији, е да би написано било само фикција... За сада толико. hm...baš bi bilo fino da propevaš... Милан Ракић and александар живаљев је реаговао/ла на ово 2 Господи возвах к Тебе, услиши мя. Да исправится молитва моя,яко кадило пред Тобою,водеяние руку моею,жертва вечерняя.Услиши мя, Господи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Новембар 14, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 14, 2016 13 hours ago, Kratos рече Možda zato što je vrlo bliska istini... Prosto se potrefio dobar scenario Divan krajolik Skladna podela glumaca Biće i ova serija dobra ali....ja uvek imam nešto da zamerim Bolje da ne idem u detalje, morao bih od one scene sexa александар живаљев је реаговао/ла на ово 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
александар живаљев Написано Новембар 14, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 14, 2016 9 minutes ago, Драшко рече Bolje da ne idem u detalje, morao bih od one scene sexa Баш су добре за дизање рејтинга синоћ "Убице" окупише скоро 40% укупног ТВ гледалишта у Србији: Преглед гледаности по програмима од 7. до 13. новембра 2016. Десет најгледанијих емисија на РТС-у Драшко and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Новембар 14, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 14, 2016 Гледеамо серију, наравно за сад су ми сумњиви Марјановић и онај макро. А ко је с ким - то је већа мистерија александар живаљев је реаговао/ла на ово 1 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Новембар 14, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 14, 2016 Звучи нешто као ово: александар живаљев and Драгана Милошевић је реаговао/ла на ово 2 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
staimamagazin Написано Новембар 14, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 14, 2016 Gledam i to slucajno sam poceo da gledam jer sam slucajno pogledao najavu koju je Vuk Kostic napravio u drugom dnevniku... Svidja mi se sto scenaristi ne prate izlizani americki format gde je svaka epizoda zasebna prica i gde za 14 minuta otkriju ko je ubio kenedija i ima li rakije na marsu, vec cekas rasplet... Lepo prikazuju nasu sumornu stvarnost, politicko-kriminalna hobotnica i moralni sunovrat prodavanja duse za saku novca i moci... Vuk je nas najbolji glumac nove generacije... Paradoksologija, Милан Ракић, Драгана Милошевић and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Новембар 14, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 14, 2016 7 hours ago, александар живаљев рече Баш су добре за дизање рејтинга синоћ "Убице" окупише скоро 40% укупног ТВ гледалишта у Србији: Немам ништа против поменутих сцена, дапаче, шакштавише АЛи ако су са стилом, укусом и функцијом, један од две јучерашње ми је била.....ван параметара Иначе да је заплет добар, јесте, и онај тренер са фр пасошем....па Марјановић...па Карановићка александар живаљев је реаговао/ла на ово 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Новембар 14, 2016 Гости Пријави Подели Написано Новембар 14, 2016 Ima li negde link na netu da se pogleda? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Новембар 30, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 30, 2016 OVO JE SERIJA ZA CEO SVET Tihomir Stanić o uspehu "Ubica moga oca" - Radovao bih se da serija ima nastavak jer je očigledno da se dopala ljudima - kaže Tihomir Stanić za „Blic“. Foto: G. Srdanov / RAS SrbijaTika kao šef policije: „Nikada nisam bio popularniji“ - U stvari, vidim da se dopala velikom broju ljudi jer čini mi se da nikada nisam bio popularniji - objašnjava za „Blic“, pola u šali a pola ozbiljno, glumac Tihomir Stanić. On u popularnoj seriji „Ubice mog oca“ igra šefa policije Marjanovića, koji, nagoveštava radnja, ima prilično mutnu, dvostruku ulogu u celoj priči o ubistvu Mileta Jakovljevića, njegovog bivšeg prijatelja i oca mlađeg kolege Aleksandra Jakovljevića, koga igra Vuk Kostić. - Konačno smo dobili žanrovski sasvim novu seriju u kojoj možemo da pratimo radnju. Ovo je serija koja nema lokalni karakter i koja bi, zapravo, mogla svuda u svetu da se prikazuje. “Ubice mog oca” nije skup anegdota, kao što je dosad bio slučaj i, što je još važnije, nije „mentalitetska stvar“. E, zato je ova serija značajna, jer se konačno neko bavi konkretnim problemom - kaže Tihomir - Tika Stanić za “Blic”. Poslednja epizoda serije „Ubice mog oca“ biće emitovana 1. januara 2017, a kako je nagovešteno, uveliko je u toku pisanje scenarija za drugu sezonu ove serije. Sudeći po raspoloženju glumaca i oduševljenju gledalaca, ista ekipa će biti na okupu i u novim epizodama. Još se ne zna ko je ubica Serija je postala uzbudljivija nakon što se u poslednjoj prikazanoj epizodi ubio glavni optuženi za ubistvo i sa sobom je poneo tajnu. Nagađa se da je taj trag bio pogrešan, te da će naredne epizode tek doneti neverovatan zaplet ali i nove likove. Драгана Милошевић је реаговао/ла на ово 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Новембар 30, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 30, 2016 Meni su sad svi sumnjivi, pocev od "ministra". Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука