Милан Ракић Написано Новембар 8, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 8, 2016 2 hours ago, Господин Дареалис рече A i ti britanski vojnici se nisu borili da bi ocuvali slobodu i demokratiju, ili zato sto je Hitler radio sta je radio Jevrejima, da se razumemo... Velika Britanija je ratovala protiv Treceg Rajha zato sto je ovaj bio (egzistencijalna) pretnja kakvu nisu imali u istoriji. Жалосно је када се прочита овакав коментар од једног младог момка... Тако ћете вероватно ти и твоји истомишљеници за коју годину да анализујете и овдашње војнике који су се борили против НАТО... Аферим ти Дарко! Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Новембар 9, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 9, 2016 10 hours ago, Ћириличар рече Кол'ко те Радуле плаћа? ПРИЗНАЈ! Пошто нема господина Плутона, ложа је мене одредила да ширим Радулову Реч на форуму https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aurelije Написано Новембар 9, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 9, 2016 2 hours ago, ☺︎ Juan ☺︎ рече До скора у западној култури жене нису биле третиране као људска бића? Ok hajd da uporedimo tretman zena 1800 te godine u evropi i u islamskim kulturama danas? I da vidimo koja je od te dve kulture bolje tretirala zene? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Новембар 9, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 9, 2016 2 hours ago, Aurelije рече Napisao sam ti kompletan odgovor ali kada sam video ovo skontao sam da nije vredno? Jednostavno nema smisla. Ne zelis da vidis svoje greske. Koje sam ti vise puta objasnio. i onda je mrmot zavio čokoladu u foliju... Цитат Zato sto si iskoristio izraz "neke" za oko 90 % islamskih drzava i smatras da je taj izraz "precizan". I ne uvidjas da je to PC. Jos tvrdis kako si strogo protiv pc. A nemas hrabrosti da kazes realno da 90 % islamskih drzava ima tu vrstu zakona o kojima pricamo, vec koristis izraz "neke". Koju vrstu zakona? Homoseksualnost npr. za koju si postavljao onu mapu? Islamske zemlje (više od 50% muslimana) u kojima je homoseksualnost legalna su Albanija, Azerbejdžan, Bahrein, Bosna i Hercegovina, Burkina Faso, Čad, Džibuti, Gvineja Bisao, Liban, Kazahstan, Kirgistan, Mali, Niger, Tadžikistan, Turska, Indonezija (osim dve provincije). Dakle, 16 zemalja u kojima je homoseksualnost legalna i oko 30 islamskih zemalja u kojima nije... Rekao bih da je u odnosu na realnost, izraz koji sam upotrebio (neke zemlje) ipak tačniji od tvog (90%), zar ne? Dakle, nije da nemam hrabrosti da kažem da 90% islamskih država ima tu vrstu zakona, nego nemam običaj da izvlačim takve "podatke" direktno iz svoje guzice i proglašavam ih za "istinu". Nego, šta ćemo sa oko 35 hrišćanskih zemalja u kojima je homoseksualnost ilegalna? Paradoksologija је реаговао/ла на ово 1 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Новембар 9, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 9, 2016 1 hour ago, Милан Ракић рече Жалосно је када се прочита овакав коментар од једног младог момка... Тако ћете вероватно ти и твоји истомишљеници за коју годину да анализујете и овдашње војнике који су се борили против НАТО... Аферим ти Дарко! Ово ти није било на месту уопште, Милане... Не бих то рекао за наше јунаке у животу. Заправо сам цитирао једног британског историчара ког сам чуо у једном документарцу, буквално је оним речима рекао... Друго, и Британци су намерно бомбардовали (и то ноћу...) њихове градове (од којих многи нису имали стратешку тежину...) и убијали десетине хиљада цивила, претварајући их у ватрено језеро и уништавали су их у потпуности (Хамбург, Дрезден, Келн (>250 пута), Берлин и многи многи други...). -Они нису имали ништа против да наша земља жестоко страда против Вермахта, нациста и њихових колаборатора, док год се фокус бар мало преусмери са њихове славне империје и док год се неко бори против њихових непријатеља. Да им је нешто запало за зубе, жртвовали би нас за чачкалице (што рече Гризли... ). -Они нису имали проблема да подржавају овдашње комуњаре, ако су проценили да је то повољније за њих, нити су имали проблем да они остану и после рата (можда си чуо да је Черчил одговорио 'што, хоћете ли ви да живите тамо?' када га је неко питао како могу...). -Да су хтели да спасу немачке Јевреје пре 1939., итекако су могли, али нису хтели.https://en.wikipedia.org/wiki/Évian_Conference -Декретом су забранили Јеврејима да дођу у Палестину (док су били под жестоким прогоном у Европи) и да купују земљу тамо:https://en.wikipedia.org/wiki/White_Paper_of_1939 -Још нешто, знаш ко је први измислио и конструисао концентрационе логоре и стрпао људе у њих? Spoiler Енглези, у Борском рату. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aurelije Написано Новембар 9, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 9, 2016 14 minutes ago, Avocado рече Islamske zemlje (više od 50% muslimana) u kojima je homoseksualnost legalna su Albanija, Azerbejdžan, Bahrein, Bosna i Hercegovina, Burkina Faso, Čad, Džibuti, Gvineja Bisao, Liban, Kazahstan, Kirgistan, Mali, Niger, Tadžikistan, Turska, Indonezija (osim dve provincije). Dakle, 16 zemalja u kojima je homoseksualnost legalna i oko 30 islamskih zemalja u kojima nije... Rekao bih da je u odnosu na realnost, izraz koji sam upotrebio (neke zemlje) ipak tačniji od tvog (90%), zar ne? Ja bih rekao da ti imas probelma sa pamcenjem, kao i sa citanjem. Moj post upucen tebi pre par sati( dole na slici, gde jasno kazem vecina, sa preko 90 % da nemaju muslimani nikakvu opoziciju). Nabrojao si 46 zemalja od kojih su 2/3 takve da im je homoseksualnost nelegala, oko 70 %. I to ssi iskoristio zemlje koje su oko 50 % muslimanske a 50 % hriscanske pa ova polovina hriscana kontrolise ove muslimane. Kada bi njih iskljucio iz brojanja (Albanija, Bosna, mozda i jos neka) to bi bio jos veci procenat od 70 % U svakom slucaju 70 % je mnogo blize 90 nego "neke" "par" "nekoliko" i ostale tvoje "precizne" termine i izrazavanje. Ili ces sada reci da nisi rekao "nekoliko" ili "par" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aurelije Написано Новембар 9, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 9, 2016 Sad se razmisljam o avocadovom izrazu "nekoliko". Kada dodjete kod nekog i on vam trazi nekoliko cigareta, dajte mu 2/3 svih cigareta koje imate, to je nekoliko.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aurelije Написано Новембар 9, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 9, 2016 24 minutes ago, Avocado рече Dakle, 16 zemalja u kojima je homoseksualnost legalna i oko 30 islamskih zemalja u kojima nije... Rekao bih da je u odnosu na realnost, izraz koji sam upotrebio (neke zemlje) ipak tačniji od tvog (90%), zar ne? Ja i dalje citam ovo i ne verujem. Nekoliko je u odnosu na realnost bolji opis za 70....i jos me pitas "zar ne?"..... Imas nekoliko minuta, jedno 42.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Новембар 9, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 9, 2016 18 minutes ago, Aurelije рече Ja bih rekao da ti imas probelma sa pamcenjem, kao i sa citanjem. Moj post upucen tebi pre par sati. Nabrojao si 46 zemalja od kojih su 2/3 takve da im je homoseksualnost nelegala, oko 70 %. I to ssi iskoristio zemlje koje su oko 50 % muslimanske a 50 % hriscanske pa ova polovina hriscana kontrolise ove muslimane. Kada bi njih iskljucio iz brojanja (Albanija, Bosna, mozda i jos neka) to bi bio jos veci procenat od 70 % U svakom slucaju 70 % je mnogo blize 90 nego "neke" "par" "nekoliko" Spisak si dobio kao odgovor na poslednju poruku. Na poruku za koju sad postavljaš SS sam već odgovorio shodno delu razgovora na koji se odnosio taj komentar (nije se odnosio na antiLGBT zakone): "Ne postoji ni jedna država u kojoj su stvari koje si nabrojao (ubistva, silovanja) dominantan obrazac ponašanja. Postoje države u kojima postoji ozbiljna diskriminacija žena, homoseksualaca i nevernika i u pitanju je par država na Bliskom istoku i par u Africi... pri čemu većina muslimana ne živi u tim državama. To što ti znaš samo za Tursku je samo problem tvog obrazovanja." Priznajem, preterao sam sa izrazom "par"... А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aurelije Написано Новембар 9, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 9, 2016 Управо сада, Avocado рече Spisak si dobio kao odgovor na poslednju poruku. Nego, mozes li da me vodis u kafanu nekoliko dana u godini, jedno 230? Pa tu mozes da vadis jednu poruku iz konteksta konverzacije i odvajas od necega sto sam ti rekao jos pre 2 sata. Ionako nema vajde da diskutujes iskreno jer ti je 70 % blizi opis nekoliko - nego 90 %. Sta je smisao pricati sa covekom koji u konverzaciji kada kaze ostavi mi nekoliko cigala misli na 15 iz paklice!? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Новембар 9, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 9, 2016 21 minutes ago, Aurelije рече Ja i dalje citam ovo i ne verujem. Nekoliko je u odnosu na realnost bolji opis za 70....i jos me pitas "zar ne?"..... Imas nekoliko minuta, jedno 42.... Loše čitaš... pokušaj ponovo... sriči ako je potrebno... "Rekao bih da je u odnosu na realnost, izraz koji sam upotrebio (neke zemlje) ipak tačniji od tvog (90%), zar ne?" А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aurelije Написано Новембар 9, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 9, 2016 Управо сада, Avocado рече Loše čitaš... pokušaj ponovo... sriči ako je potrebno... Rece mi covek kome je "nekoliko" dobar opis za 70 % necega. Sta sve internet vidi i istrpi. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Новембар 9, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 9, 2016 2 minutes ago, Aurelije рече Rece mi covek kome je "nekoliko" dobar opis za 70 % necega. Sta sve internet vidi i istrpi. Pa kad ti vidiš reč "nekoliko" u rečenici "Rekao bih da je u odnosu na realnost, izraz koji sam upotrebio (neke zemlje) ipak tačniji od tvog (90%), zar ne?" ne znam šta dalje da ti kažem... А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aurelije Написано Новембар 9, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 9, 2016 Управо сада, Avocado рече Pa kad ti vidiš reč "nekoliko" u rečenici "Rekao bih da je u odnosu na realnost, izraz koji sam upotrebio (neke zemlje) ipak tačniji od tvog (90%), zar ne?" ne znam šta dalje da ti kažem... Molim te, pogresio sam reci mi na sta se koristi neke. 1 od 10, 2 od 10, 5 od 10? Koja je kolicinska vrednost termina nekoliko? Nauci me tu tvoju retoriku, ja je ne znam. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aurelije Написано Новембар 9, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 9, 2016 Ja avocado ne znam kako tebi da objasnim sustinu i da konstantn one bezis u detalje koji su irelevantni. Ja sam rekao da oko 90 % islamskih drzava ima to. Ti si na to odgovorio neke, u kontekstu, nekolicina, neke drzave ali ne sve. I iz brojanja koje si sam izneo ,u kom si ukljucio i drzave na koje ja nisam mislio, koje imaju opoziciju, dobio si brojku od oko 70 % drzava, zapravo 67-68. Ako bi iskljucio drzave kao albaniju, bih i jos par, taj procenat bi dosao do toga da 80 % drzava ima takve zakone. I ti pored svega toga kreces da se raspravljas sa mnom o tome kako je tvoj izraz neke drave blizi stvarnoj situaciji od mog opisa 90 % kojim sam hteo da docaram da velika vecina islamskih drzava. Umesto da prihvatis cinjenicu realnosti da sam bio u pravu, tamo gde muslimani kroje kulturu, gde ima tako 80-90 % muslimana ti imas lose kulturne vrednosti. Jer je najteze priznati da gresis, i da si ispao PC jer nisi hteo da predstavis muslimane kao neke likove koji imaju tako problematidcne vrednosti. A sve je krenulo od tvoje price da "vecina muslimana to nema", naprotiv ovde smo videli da vecina muslimana to ima. Muslimani koji to NEMAJU su uglavnom sa jakom hriscanskom opozicijom ili cini manjinu muslimana u zemlji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука