Jump to content

Препоруке књига

Оцени ову тему

Препоручена порука

Один монах вошёл в склеп к покойникам и крикнул: "Христос воскресе!" А они ему все хором: "Воистину воскресе!"
--- / -.. --- -- .. -. . --..-- / -- .. ... . .-. . .-. .
http://www.srdjanantic.blogspot.com/

Подели на овим сајтовима

Один монах вошёл в склеп к покойникам и крикнул: "Христос воскресе!" А они ему все хором: "Воистину воскресе!"

Подели на овим сајтовима

:)

Artur-Klark-komplet-od-6-knjiga_slika_O_

• Волим 1

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

originalslika-8897804.jpg

Подели на овим сајтовима

To brate! Omiljena lektira iz skole, i danas je imam... :)

• Волим 1

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Овај несрећни "Соларис" ми је некако био ужасно монотон.

Можда ни ја нисам био у идеалном расположењу за њега али није ме одушевио.

Филм ми је савршен али књига... Некако имам утисак да је Тарковски боље разумео Соларис од самог Лема.

Ако си пао, немој да се каљаш; ако си се укаљао, немој да се ваљаш! —Св. Јустин Ћелијски
Подели на овим сајтовима

eef370773cbba31230e5714391346b25.jpg

ovo stivo je ipak skakljivo, ko je procitao zna na sta mislim, tako da oprez, new age alarm! :lol:

• Волим 1

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Овај несрећни "Соларис" ми је некако био ужасно монотон.

Можда ни ја нисам био у идеалном расположењу за њега али није ме одушевио.

Филм ми је савршен али књига... Некако имам утисак да је Тарковски боље разумео Соларис од самог Лема.

meni je knjiga bas super, a film vidis nisam pogledo tu prvu verziju, gledo sam sa Klunjom i nista posebno

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

meni je knjiga bas super, a film vidis nisam pogledo tu prvu verziju, gledo sam sa Klunjom i nista posebno

Сасвим у реду, никакав проблем. :)

А тај други је смеће, тотално.

Филм Тарковског је бриљантан, једно је од ремек-дела фимске уметности без даљњег, а овај амерички...

Брате слатки, који крш! :)

Ако си пао, немој да се каљаш; ако си се укаљао, немој да се ваљаш! —Св. Јустин Ћелијски
Подели на овим сајтовима

E da Ursula Legvin bilo bi neoprostivo nju ne pomenuti,jedan ženski senzibilitet u sf koji ruku na srce naginje epskoj fantastici ali svejedno je ime i dela koja se ne propuštaju!

http://naucnafantastika.com/scifi-pisac/le-guin-ursula-k/

originalslika-11428650.jpg

viber_zpsyey5mxiw.jpg

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...