Grizzly Adams Написано Октобар 18, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2016 8 minutes ago, Arsenija рече borbi protiv bele kuge "Бела куга" је само још један од термина којима власт покушава да замаже очи народу. Тиме желе да кажу да је у питању некаква "мистериозна зараза којој нема лека", појавила се ниоткуда, неочекивано, па се они ту нешто "боре против" тога... Каква смејурија. Људи одлазе, деца се не рађају - управо због морона на власти који су све упропастили и настављају да лажу и краду. Сетих се рефрена једне песмице што смо написали мој другар Сима и ја па певали још крајем 80-тих: Неки су умрли млади, а други сад лажу и краду. Неки су гинули за бољи свет, а створили су рђу и шљам. Била је о комуњарама, а сад видим уједно и пророчка... Ronald, Justin Waters, АлександраВ and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ronald Написано Октобар 18, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2016 8 minutes ago, Grizzly Adams рече "Бела куга" је само још један од термина којима власт покушава да замаже очи народу. Тиме желе да кажу да је у питању некаква "мистериозна зараза којој нема лека", појавила се ниоткуда, неочекивано, па се они ту нешто "боре против" тога... Каква смејурија. Људи одлазе, деца се не рађају - управо због морона на власти који су све упропастили и настављају да лажу и краду. Сетих се рефрена једне песмице што смо написали мој другар Сима и ја па певали још крајем 80-тих: Неки су умрли млади, а други сад лажу и краду. Неки су гинули за бољи свет, а створили су рђу и шљам. Била је о комуњарама, а сад видим уједно и пророчка... Bolji naziv bi bio državna "Bijela mantra" Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 http://forum.b92.net/topic/50270-naucnik-koga-ne-postuju/page-5#entry2447353 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Duhem–Quine_thesis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Октобар 18, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2016 1 hour ago, Paradoksologija рече Meni je zaista tužno kad vidim da se mladići unapred odriču bitne uloge koju mogu igrati u životu svog deteta. Не одричем се, далеко било. Али дете, да би израсло у функционалну и задовољну одраслу особу, треба да има и негујућег и критичког родитеља. Може мама да буде критички, а тата негујући, али то је онда role reversal. Мада можда ни то није лоше, сигуран сам да ће и та деца одрасти у срећне феминисткиње. 1 hour ago, Paradoksologija рече Ne znam odakle uopšte ideja da sam neiskrena Не мислим да си неискрена, стварно. 1 hour ago, Paradoksologija рече izvodim nekakve 'političarske zahvate'. Па испало је да сам сексиста јер сам сугерисао оно... 1 hour ago, Paradoksologija рече Moj muž i mnogi drugi normalni, stabilni, nežni muškarci koje znam su divni očevi svojoj deci. Мислиш дивне маме? Све је то јако лепо и красно, стварно, али мушкарци једноставно имају другу природу посла на овом свету, не знам како да ти објасним. Други крст за носити, ако ћеш хришћански. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Октобар 18, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2016 4 minutes ago, Господин Дареалис рече Па испало је да сам сексиста јер сам сугерисао оно... Даре је у фазону "ако је кока гудра, онда сам ја наркоман". Paradoksologija је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
АлександраВ Написано Октобар 18, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2016 3 hours ago, ☺︎ Juan ☺︎ рече Нигде ником нисам ускраћивао право да мисли шта жели, па немојте ни ви мени. Извини, мало сам жешће одреаговала, можда више због неких разговора некада са неким другим људима, а ту нит сам препознала у твом посту, нећу да идем у офф, прича је отишла у другом правцу, није ни битно. У сваком случају, извини због реакције. Не делимо исто мишљење, и то је ОК (а ја понекад знам да будем свађалица када ми се учини да се људи неправедно етикетирају, нарочито на основу поделе интелектуалци-остала боранија...). 3 hours ago, ☺︎ Juan ☺︎ рече А коме се не свиђа, има на форуму опција за игнорисање. Таман посла, па више сам овде на форуму од тебе, гризлија и парадоксологије научила и на основу вашег писања (са којим се на прву лопту нисам слагала) кориговала нека своја (морам признати претврда) размишљања, тебе када не бих читала, учинила бих себи медвеђу услугу. Извините сви за оф. Juanito, GeniusAtWork and Paradoksologija је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Октобар 18, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2016 27 minutes ago, Grizzly Adams рече Била је о комуњарама Ниси знао да су најбоље песме о њима снимљене већ? Мог ћала су иначе приводили почетком осамдесетих (кад је био мојих година), зато што су наручивали на некој свадби српске патриотске песме... Цела фамилија (четничка од прадеде) имала проблеме са црвенима. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ronald Написано Октобар 18, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2016 Aleksandra E vala jesi svadjalica, i lako se iznerviras, hehehe, salim se АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 http://forum.b92.net/topic/50270-naucnik-koga-ne-postuju/page-5#entry2447353 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Duhem–Quine_thesis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Октобар 18, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2016 1 minute ago, Господин Дареалис рече Ниси знао да су најбоље песме о њима снимљене већ? А брате, ово је било давно пре Баје Малог Книнџе. Још се Маршал није био охладио кад смо ми ово писали... Требало је да видиш фацу мог ћалета кад се вратио с` посла, а нас двојица се из свег гласа уз гитаре деремо "Неки су умрли млади, а други сад лажу и краду"... АлександраВ, Аурор, Juanito and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Октобар 18, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2016 14 minutes ago, Господин Дареалис рече Све је то јако лепо и красно, стварно, али мушкарци једноставно имају другу природу посла на овом свету, не знам како да ти објасним. Kao to da nisu jednaki . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Октобар 18, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2016 9 minutes ago, Grizzly Adams рече Неки су умрли млади, а други сад лажу и краду"... Тужан део: Ти 'други' и даље лажу и краду. 17 minutes ago, ☺︎ Juan ☺︎ рече Даре је у фазону "ако је кока гудра, онда сам ја наркоман". Песме су о њему миксовали какав је то гад! Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Октобар 18, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2016 Darealis, ti se u svojoj argumentaciji vrtiš u sopstvenom izmišljenom krugu: muškarci su 'vaki a žene 'nake jer je to tako i ja to kažem, a svi oni silni muškarci koji su 'naki su u stvari žene, dok su žene koje su 'vake u stvari muškarci, jer se zna da su muškarci 'vaki a žene 'nake. Niko tebi ne brani da u to veruješ, ali to je samo još jedno iracionalno verovanje koje ljudi mogu imati, poput verovanja u karakter determinisan horoskopskim znakom. Nije obavezujuće za druge ljude i teško da im ga možeš 'objasniti' i privoleti ih da ga prigrle. Juanito је реаговао/ла на ово 1 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Октобар 18, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2016 14 minutes ago, Ronald рече Aleksandra E vala jesi svadjalica, i lako se iznerviras, hehehe, salim se Pa tako to s ženama, kažeš pa se odmah i izvinjavaš АлександраВ, Grizzly Adams, GeniusAtWork and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Октобар 18, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2016 16 minutes ago, АлександраВ рече нарочито на основу поделе интелектуалци-остала боранија Ух, па ја се на то јежим на квадрат, тако да дефинитивно нисам на то мислио... 17 minutes ago, АлександраВ рече Таман посла, па више сам овде на форуму од тебе, гризлија и парадоксологије научила и на основу вашег писања (са којим се на прву лопту нисам слагала) кориговала нека своја (морам признати претврда) размишљања, тебе када не бих читала, учинила бих себи медвеђу услугу. Исти случај. На пример, ја намерно "гурам" свуда нове технологије да бих видео где ће да се најбоље да се приме, али свакако размишљам о твојим "креда је важна за моторику" писањима. Кад год пишем по белој табли фломастером и осетим трење и физички отпор, сетим се тебе и кренем да размишљам зашто, како и остало. GeniusAtWork, Paradoksologija and АлександраВ је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ronald Написано Октобар 18, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2016 4 minutes ago, Paradoksologija рече Darealis, ti se u svojoj argumentaciji vrtiš u sopstvenom izmišljenom krugu: muškarci su 'vaki a žene 'nake jer je to tako i ja to kažem, a svi oni silni muškarci koji su 'naki su u stvari žene, dok su žene koje su 'vake u stvari muškarci, jer se zna da su muškarci 'vaki a žene 'nake. Niko tebi ne brani da u to veruješ, ali to je samo još jedno iracionalno verovanje koje ljudi mogu imati, poput verovanja u karakter determinisan horoskopskim znakom. Nije obavezujuće za druge ljude i teško da im ga možeš 'objasniti' i privoleti ih da ga prigrle. Pusti Darela, on kao da je kulturna evolucija nepromenljiva, pa tako i odnosi i aktivnosti u porodici http://forum.b92.net/topic/50270-naucnik-koga-ne-postuju/page-5#entry2447353 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Duhem–Quine_thesis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Октобар 18, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2016 22 minutes ago, АлександраВ рече Таман посла, па више сам овде на форуму од тебе, гризлија и парадоксологије научила и на основу вашег писања (са којим се на прву лопту нисам слагала) кориговала нека своја (морам признати претврда) размишљања, тебе када не бих читала, учинила бих себи медвеђу услугу. Медвеђа услуга је најбоља! Juanito, АлександраВ, GeniusAtWork and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука