Jump to content

Zašto treba privatizovati Nasu

Оцени ову тему

Juanito

Препоручена порука

1 hour ago, Grizzly Adams рече

Компаније интересују сва истраживања (која су некоме корисна), само - као и сваки човек који завршава посао - имају списак задатака по приоритету и раде на првом одозго док га не заврше. Па онда прелазе на следећи.

Тако не раде баш сви људи (ако ико ради 100%). Напротив, многи великани током историје су били сваштари који су свашта започињали и не баш све завршавали, али бисмо данас без њих били ко зна где. Ово нема толико везе с државом. И без ње би било потпуно бесмислено све радити искључиво на основу економских приоритета и тренутне исплативости. То просто није људски. Човек је креативно биће. Не радиш ни ти тако, сигуран сам. Сто посто радиш ствари преко приоритета и не само према томе колико се исплате. 

Осим тога, чак и да то јесте идеал, далеко од тога да је тржиште толико савршено са приоритетима и завршавањима ствари пре него што се пређе на следеће. Типичан пример ми је ово лудило са годишњим објављивањем апдејтова мобилних оперативних система у бесмисленој тржишној трци. Резултат, не стигну да доврше старо и исправе багове који се вуку годинама, а већ морају да избаце нови производ  или нови фичер који је наравно недовршен и тако у круг. 

Подели на овим сајтовима

19 minutes ago, ☺︎ Juan ☺︎ рече

И без ње би било потпуно бесмислено све радити искључиво на основу економских приоритета и тренутне исплативости. То просто није људски. Човек је креативно биће. Не радиш ни ти тако, сигуран сам. Сто посто радиш ствари преко приоритета и не само према томе колико се исплате.

Професионална деформација брадер, увек кад нешто доказујем полазим од најгорег случаја... :)

Иначе се слажемо.

• Волим 1

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...