александар живаљев Написано Октобар 9, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 9, 2016 Dom omladine Beograda 08.11.2013. Razgovor čija je tema „Zašto (ni)sam ateista". Pokušali smo zajedno, u otvorenom razgovoru da otkrijemo koji nas sve motivi navode na to da ne verujemo ili pak verujemo u bogove. Od filozofskih ubeđenja, preko ličnih iskustava, pa do impulsivnih odluka. НА ТРИБИНИ ЈЕ БИЛО РЕЧИ И О ФОРУМУ ПОУКЕ. Debora and АлександраВ је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Октобар 9, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 9, 2016 Када причају о ЖРУ? Немам времена да гледам све... "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Октобар 9, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 9, 2016 Sad mi dođe da pokrenem anketu na ŽRU zašto ste verujući.... АлександраВ, Broken and Ненад Р. је реаговао/ла на ово 3 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Октобар 9, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 9, 2016 2 minutes ago, Kratos рече Sad mi dođe da pokrenem anketu na ŽRU zašto ste verujući.... Pokreni. Ankete su najbolja stvar. Sad ću i ja jednu. александар живаљев and АлександраВ је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Октобар 9, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 9, 2016 2 minutes ago, Broken рече Pokreni. Ankete su najbolja stvar. Sad ću i ja jednu. A di se to pokreće?Mislim na kom delu foruma. Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Октобар 9, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 9, 2016 5 minutes ago, Kratos рече A di se to pokreće?Mislim na kom delu foruma. U razbibrigu. Кратос је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Октобар 9, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 9, 2016 Зашто нисам атеиста? Једва сам и у ово поверовао у шта сад верујем. Нема шансе да поверујем да Бог не постоји. Ненад Р., АлександраВ and Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Октобар 9, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 9, 2016 33 minutes ago, Kratos рече Sad mi dođe da pokrenem anketu na ŽRU zašto ste verujući.... Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Октобар 9, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 9, 2016 Да , читам поуке које су ми донеле доста лепих тренутака.Форум је утицао на мене да да исправим неке своје грешке јер сам био и сувише тврд и сматрао сам да треба да овде провлађују црквене теме и једно време сам и сам форсирао. Много је лепо када верујеш да у сваком тренутку бди неограничена љубав над тобом, почев од Анђела Чувара, па све до Господа.Атеисти једноставно не знају колико је то леп осећај. АлександраВ and Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 2 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука