GeniusAtWork Написано Октобар 5, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2016 6 hours ago, Kratos рече Će da glasam za njega.Lud je ko struja. Ваљда би требало бар једном у новијој историји да неко нормалан дође на чело ове државе? Чисто мало за промену. Светислав Павловић, Paradoksologija, Данче* and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Октобар 5, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2016 Свима ће Вук сад да поремети рачуницу. Добија изборе и без било какве озбиљније кампање, а ако га неко и подржи, не може да рачуна са тим да ће моћи икада да га контролише. То јест, ако буде хтео да се кандидује, а велике су шансе да оће. Aquilius Cratus, Ћириличар and Paradoksologija је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Октобар 5, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2016 @verum est in beer, Jes' ti nekad jedan ozbiljan post napisao za sve godine što si ovde? verum est in beer, Леон Професионалац and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 3 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Октобар 5, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2016 Да ви пошаљемо Трампа? Видим да је популаран... ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Октобар 5, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2016 10 hours ago, Grizzly Adams рече Да ви пошаљемо Трампа? Видим да је популаран... Mi nehočemo Trampa. Mi hočemo .... Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Октобар 5, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2016 4 hours ago, Ignjatije рече Најновији интервју Андреја Фајгеља. @Arsenija, Овде говори и о тој кући: Govori u trecem minutu da brvna maze lanenim uljem . Ali to mu nije nikakva garancija da ta kuca jednog dana nece da se srusi , posebno ako se ne projektuje kako treba . Znam iz iskustva , jer sam i ja pokusavala da napravim kucicu za psa , pa se raspala cim je pas usao unutra ... A sve je bilo prelakirano do visokog sjaja ... Ponekad je potrebno mnogo vise od ideje . Plasim se da mu ovo nije jedna velika utopija . Ina Ina and emilija је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Октобар 5, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 5, 2016 1 hour ago, Grizzly Adams рече Да ви пошаљемо Трампа? Видим да је популаран... Популаран је у нашем народу. Поготову нама српским радикалима. Нека дође, али са својим милијардама. Таман да плати дуг Србије. Барем један део, јер како смо кренули неће нам помоћи Гејтс и Цукенберг заједно. Доналд Трамп? Да да, да да. Ха ха хаааааа Grizzly Adams and Џуманџи је реаговао/ла на ово 2 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Debora Написано Октобар 6, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 6, 2016 Ja sam juče čula njegov prvi intervju, i odmah potom drugi, treći... Postoji u ovom čoveku nešto što nas, i nakon toliko poraza i izgubljenih nada, opet tera da verujemo. Harizma? Sigurno. Jako je harizmatičan, a to je jedna od najosnovnijih odlika vođa. Do sad sam govorila (citiram sebe sa fejsa, ovo sam napisala posle izbora): " Nisam glasala, niti ću ikada više. Nemam za koga. A i da imam, opet Gospodar Mračni pobeđuje, jer za njega glasaju i živi i mrtvi, i deca a verovatno i papagaji i ostali kućni ljubimci. Ovom umrtvljenom narodu treba jak, harizmatičan vođa, kao što je to nekada bio Mr Che Guevara nekom drugom narodu. Ne treba nam Srbin. Treba nam neki Eskim na primer, jer Eskima bi verovatno šokiralo sve nenormalno - što je nama postalo normalno. Kad se Eskim šokira, onda i narod krene da se šokira, i tek tada se budi kolektivna svest. Tako da.. Eskim ja te čekam, dok ne dođeš, neka nam je kako nam je. "Biće nam bolje kad i mi budemo bolji", Patrijarh Pavle. " Izgleda da ipak imamo "Eskima" Verujem ovom čoveku, jer on upire prstom u sve što nije normalno - a nama je postalo normalno, što postavlja stvari na svoje mesto, što ima zdrav razum! Njegov zdrav razum me najviše kupuje i volela bih da ga bar vidim u parlamentu, ali da se ne lažemo - šanse su male, sem ako ne usmerimo ovu pasivnu agresiju pišuću po društvenim mrežama protiv gamadi, a umesto toga se raširimo svuda kako bi smo gospodinu Andreju napravili svojevrsnu kampanju. Predlažem i da se prilkjuče svi koji mogu nešto da urade: animacije, logo, bilo šta od marketinga. Ja bih pomogla u grafičkom dizajnu koliko je u mojoj moći... Ne može se bez marketinga u sve ovo, to je jedino gde gubim nadu.. :/ Kako on može da dopre do običnog čoveka koji nema internet? A kladim se da bi celo selo za njega glasalo, samo da ga čuju! "Lepota je u oku onog ko gleda, tako nas i Bog vidi s one strane neba." - Marčelo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Октобар 6, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 6, 2016 G. Fajgelj me podseća na onog dečaka koji hoće da dokaže da Bog postoji. Negde me i asocira na neko dete, detinjasto naivan. Grizzly Adams, Debora, Ina Ina and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Октобар 6, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 6, 2016 1 hour ago, Дејан рече Negde me i asocira na neko dete, detinjasto naivan. Одлично запажање. Таквих је пуно Царство Небеско. Није он само безазлен као голхуб, него и мудар кано гуја љута.. Такав нам и треба на челу државе. emilija and Debora је реаговао/ла на ово 2 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Debora Написано Октобар 7, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2016 23 hours ago, Ignjatije рече Одлично запажање. Таквих је пуно Царство Небеско. Није он само безазлен као голхуб, него и мудар кано гуја љута.. Такав нам и треба на челу државе. A šta ćemo mi kao pojedinci uraditi da bude na čelu države? U parlamentu, za početak? Ovaj čovek nema novac, nema skupe kampanje, nema reklame. Ima samo internet. Da li je to dovoljno? I ako jeste, kako možemo pomoći da ga što više naroda čuje? Dodatak: ukoliko Andrej Fajgelj zaista dospe negde u vrh države... i ukoliko ga vremenom položaj pokvari, ili dođe na vlast sa nekom drugom pričom od ove sadašnje, glavu dajem da je definitivno smak sveta u toku, da je sotona ovladao konkretno i bukvalno na svim poljima, zaposeo ljude i krenuo u svoj pohod. U tom slučaju se selim iz Srbije, ovo obećanje dajem sebi danas, zapamtila sam i datum i poslala ovo sebi na mejl. emilija је реаговао/ла на ово 1 "Lepota je u oku onog ko gleda, tako nas i Bog vidi s one strane neba." - Marčelo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Леон Професионалац Написано Октобар 7, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2016 Нема он машинерују. Нема ко да по провинцији иде од врата до врата и да смара позивима на фиксни телефон. Нема ни оне неопходне табаџије да плаше људе а нема ни уља и брашна за шта се данас купују гласови. :-) Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока Debora and emilija је реаговао/ла на ово 2 ,,Формалисти, завршићете у формалину!" Блажени Леон Нови Професионалац Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Октобар 7, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2016 Plašim se da nije dobar diplomata. Reaguje previše srčano i emotivno. Debora and Ina Ina је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Debora Написано Октобар 7, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2016 10 hours ago, Леон Професионалац рече Нема он машинерују. Нема ко да по провинцији иде од врата до врата и да смара позивима на фиксни телефон. Нема ни оне неопходне табаџије да плаше људе а нема ни уља и брашна за шта се данас купују гласови. :-) Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока Znam, to je i poenta mog prethodnog posta. S obzirom da nema, kako da se izbori, da se njegov glas čuje? 1 hour ago, Иван ♪♫ рече Plašim se da nije dobar diplomata. Reaguje previše srčano i emotivno. I ja se pomalo toga plašim. Ali, verujem da će znati da izvaga: nekada je neophodno tako reagovati da bi se narod probudio, a nekada to mora da ide postepeno. Kada je Boško Obradović (u koga sam polagala nade, ali je razočarenje), konačno dobio termin na RTS-u da priča, nije umeo da priča. Rekao je "peder bal". To je bilo previše i za one koji su protiv gej parade, jer je narod izlobotomiran u dobroj meri, pa tako na takve reči se breca i plaši patrotizma koji se na taj način prezentuje. Zato sam Andreju i prokomentarisala na fejsbuku da radi svoj posao, neka bude protiv "peder balova", ali neka to radi diskretno. "Mudar kao zmija". Mišljenja sam da ukoliko bude nastupao mudro a držao se dosadašnjih stavova - da će daleko dogurati... No videćemo. Леон Професионалац and dada 982 је реаговао/ла на ово 2 "Lepota je u oku onog ko gleda, tako nas i Bog vidi s one strane neba." - Marčelo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Октобар 7, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2016 On 10/6/2016 at 9:16, Ignjatije рече Такав нам и треба на челу државе. Шта је с' тобом, ти баш волиш блескасте људе? Ћириличар је реаговао/ла на ово 1 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука