Number15648 Написано Мај 6, 2013 Пријави Подели Написано Мај 6, 2013 veruju i da je bezgrešan i rođen od device...ako može samo da bude bezgrešan? zna se greengrin Је л' мухамед гријешан по муслиманском вјеровању, учењу ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Мај 7, 2013 Пријави Подели Написано Мај 7, 2013 Је л' мухамед гријешан по муслиманском вјеровању, учењу ? Ни један посланик није грешан по њиховом веровању. Мисли се на чињење греха, прихватање и преношење Божије објаве људима. Зато Муслимани доста замерају Хришћанима и Јеврејима када о неком пророку (посланику) говоре да је чинио грехе и грешке. Поготову за Соломона (Сулејмана) , Давида (Давуда) ... Што само доказује да је Библија веродостојнија и реалнија од Курана написаног вековима касније. Циљ Хришћансва јесте Нови човек, обожење и промена. То се и дешавало са појединим пророцима (посланицима). Нису се они безгрешни родили (осим Исус који и није пророк него Богочовек), код њих је дошло до промене. Једини ко се родио безгрешан и остао безгрешан је Богочовек Исус Христос. Сви остали нису. Зато једино Исус може преузети грехе човечанства, очистити од греха, бити Судија целом свету и дати живот вечни. Нико други то не може. Благовесник, Интегра and Небојша Јовановић је реаговао/ла на ово 3 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Небојша Јовановић Написано Мај 14, 2013 Пријави Подели Написано Мај 14, 2013 Планина Атос република монаха Света Земља Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Небојша Јовановић Написано Септембар 10, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 10, 2013 Jedno od islamskih ucenja o Isusu a ima ih 5. http://youtu.be/1mxlpsVvNbU w.a.mozart је реаговао/ла на ово 1 Планина Атос република монаха Света Земља Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Небојша Јовановић Написано Новембар 29, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2013 однос према Исусу Христу. Може се рећи да муслимани поштују Исуса Христа. То ће бити нетачно јер они Исуса Христа као таквог уопште не знају. Иса Масих из Курана радикално се разликује од Исуса Христа. Као прво, разликује се по имену. Ствар је у томе што превод имена Исуса ни у ком случају неће гласити Иса, већ Јесуа или Јешуа. Зато арапски хришћани не зову Исуса Христа Иса, они га зову Јесуа, да би тачно пренели реч Божију. При том је занимљиво како је Мухамед објашњавао тај превод. Ствар је у томе што је Мухамед предобро знао истинско име, али је говорио да на други начин неће ући у ритам Курана. Име Исуса Христа је било измењено да би се лакше сместило у ритам Курана! Планина Атос република монаха Света Земља Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nikolajj Написано Новембар 30, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 30, 2013 Historiju pišu pobjednici!Ako ćemo historiju uzeti kao dokaz onda ćete morati priznati da je Biblija ekstremno iskrivljena!Ali vi kao hrišćani nečete to nikada prihvatiti!Zar ne? Ovu rjec si popamtio iz "Nacionalne geografije" previse TV gledas brate gledao sam i ja al nije to to da ti ameri pune glavurdu oni jos uvek predaju "Darvi'novu" teoriju Istochnik and kordun је реаговао/ла на ово 2 “Ја нисам нешто посебно талентован. Само сам страствено радознао.” Алберта Ајнштајна Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istochnik Написано Новембар 30, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 30, 2013 Ovu rjec si popamtio iz "Nacionalne geografije" previse TV gledas brate gledao sam i ja al nije to to da ti ameri pune glavurdu Nikolaj, ti si car... Treba se manje gledati TV, to je elektronski satana... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nikolajj Написано Новембар 30, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 30, 2013 Eto kurance http://gusic.tripod.com/kuran_bos/ “Ја нисам нешто посебно талентован. Само сам страствено радознао.” Алберта Ајнштајна Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Небојша Јовановић Написано Децембар 7, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 7, 2013 glavni argument da isa nije Bog (Isa i Isus nisu isto na arapskom se Isus izgovara Jesua ili Ješua) ne znam da li ovakvim gafovima oni misle da nesto postižu šta vi mislite Планина Атос република монаха Света Земља Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Децембар 7, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 7, 2013 nasko naser 1 month ago zasto krscani se krste kada se isa nikada nije krstio nikada¨¨?? po filmo vidim da nigde se nije krstio.. Nasko naseo LOL Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Небојша Јовановић Написано Децембар 7, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 7, 2013 ko te je to pitao? a ovaj komentar na jutjubu pogledaj te ovaj film i videćete svu glupost kuranskog učenja o isi koji opet ponavljam nema veze sa istorijskim Isusom Планина Атос република монаха Света Земља Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Децембар 8, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 8, 2013 nije me niko pitao... to je neko komentarisao ispod filma. Neko ko se na jutjubu zove nasko naser Караконџула је реаговао/ла на ово 1 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Небојша Јовановић Написано Децембар 8, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 8, 2013 da videh kad otvorih link... jedna mi muslimanka reče mi poštujemo Mojsija,Avrama i Isusa oni su doneli pravu objavu od Boga ali ste je vi i jeverji iskvarili a odmah u sledećoj rečenici ma kakve zapovesti na Sinaju to Mojsije nije dobio od Boga već ih je prepisao iz egipatske knjige mrtvih...tako da priča da oni poštuju ranije proroke i Isusa potpuno pada u vodu i slične priče poput dva puta ka istom cilju takođe. Планина Атос република монаха Света Земља Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Децембар 8, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 8, 2013 На жалост, ретко са којим муслиманом се може причати о теологији, посебно о концепту личности и природе и њиховом односу. Зато Ignjatije је реаговао/ла на ово 1 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Небојша Јовановић Написано Децембар 13, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2013 islamski pogled na hrišćanstvo i Isusu tj to jest o onome hriscanstvu i Isusu koje je Muhamed poznavao (naravno to hriscanstvo je jeretičko preuzeta čuda iz apokrifa) http://bosnamuslimmedia.files.wordpress.com/2009/06/istina-o-krscanstvu-kroz-istoriju.pdf Планина Атос република монаха Света Земља Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука