Драшко Написано Октобар 3, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 3, 2016 Управо сада, Natasa. рече Draško, tema se da lako istrolovati Oх извини Враћам се на ток п.с. видим у теби модераторски потенцијал АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Октобар 3, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 3, 2016 Управо сада, Драшко рече Oх извини Враћам се на ток п.с. видим у теби модераторски потенцијал Nećeju me Draško, kažu mnogo psujem sanja84, АлександраВ and Јелена011 је реаговао/ла на ово 3 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lana87 Написано Октобар 3, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 3, 2016 Предраг VId- само ћу рећи да сјај и биједу славе и луксуза најбоље знају дјеца "славних" родитеља и да у коначници више има овог другог. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Октобар 3, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 3, 2016 2 minutes ago, Natasa. рече Nećeju me Draško, kažu mnogo psujem Душмани ццц...а ти си тако сва звездичаста Јелена011 and Natasa. је реаговао/ла на ово 2 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плаво Небо Написано Октобар 3, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 3, 2016 1 hour ago, Lana87 рече Сматрам да један од основних проблема савремене породице лежи у такмичењу жена са мушкарцима и тој фамозној еманципацији која је отишла у крајност. Бити високо образована, зарађивати и уживати пуно поштовање у друштву и држани свакако да. Али, ако жена стави каријеру испред свега да би свом мужу доказала да је паметнија и боља или зато што има болесне амбиције и потребу да се доказује у друштву, а паралелно изроди двоје-троје дјеце за чији одгој нема времена, ту дјецу преузму агресивни медији који репродукују примитивизам "са дна каце" и улица и онда имамо "надуване тинејџере" и разводе бракова. По мени, најбољу дефиницију брачних и породичних односа дала је царица Александра Романова. Жена мора имати поштовање, право на образовање и запослење, али исто тако се морају правилно поставити приоритети и мора се знати "ко коси, а ко воду носи". Свака жена која инсистира на равноправности са мушкарцима, нек узме пушку и одслужи војни рок, а послије затражи запослење у руднику. Породица може бити успјешна само ако се базира на начелима православног Јеванђеља. Када си поменула царицу Александру, сетих се овог видео клипа којег сам први пут одгледао пре једно 3 месеца. Што се мене тиче, ништа лепше нисам прочитао, а да се тиче поука о Браку и Породици. Знам да има породица које живе по овим принципима, јер, сва лепота и јесте у Православљу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Јул 7, 2020 Пријави Подели Написано Јул 7, 2020 Dvoje nasih Krusevljana, inace Milosa licno poznajem. Mlios se dugo molio Bogorodici i s. Kseniji (oko 6 meseci) pa je onda upoznao Mariju, a molio se i svo vreme dok je kontaktirao sa njom. I eto Bogu nista nije nemoguce.... Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vasilije. Написано Јул 7, 2020 Пријави Подели Написано Јул 7, 2020 On 3.10.2016. at 23:40, Зосима рече Иначе "Домина" је чест фетиш у мушкарчевим маштаријама... Jadni su to muškarci i takvi brzo dosade dominama. Degenerički fetiš. Mene pali suprugicastost. ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јул 8, 2020 Пријави Подели Написано Јул 8, 2020 пре 11 часа, Vasilije. рече suprugicastost Kakva je situacija na terenu, ima li suprugičastih omladinki ili slabo? http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука