Тања1 Написано Октобар 1, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 1, 2016 1 hour ago, Зосима рече Једна обука од 3-6 месеци не би ништа шкодила... Мало је. Генетски везана она српска ствар 'голготу по албанским беспућима'... не би је издржали ни после 3-6 година обуке (новије генерације). Нажалост. Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Октобар 1, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 1, 2016 3 minutes ago, PredragVId рече Joooj!! Ubih se tražeći dobrog šustera. Bele strane! Bele strane!! Ako nađeš dobre patike 42 javi mi. No te prokupes nada . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PredragVId Написано Октобар 1, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 1, 2016 Управо сада, Arsenija рече No te prokupes nada . E baš si prava veštica. Ništa te ne razumen. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Октобар 1, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 1, 2016 21 minutes ago, Deja Vu рече A tek kako ne bi škodila jedna obuka od 3-6 meseci trenutno najtraženijih zanimanja u svetu. Al nema nikog da se toga seti... Војник је и више него тражено занимање... али није то суштина твоје саркастичне поруке, већ да млади уче језике,програмирање,да што пре запале из ове земље,тамо где нема шкргут зуби и јецаја... Ајд бре пали... -Владимир- је реаговао/ла на ово 1 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Октобар 1, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 1, 2016 41 minutes ago, Ћириличар рече Па имамо професионалце Ово ме подсјети на један клип: Па имамо. Немој се спрдати српским ратницима! Ја сам за! Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Октобар 1, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 1, 2016 1 hour ago, Тања1 рече Па зар нису научити нешто о животу и о правим вредностима војно-безбједносни аргументи? Не. То не одбија непријатељски напад. Способност у борби одбија као и технолошка, војна, економска и дипломатска надмоћ. "Праве вриједности" се доносе из куће. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PredragVId Написано Октобар 1, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 1, 2016 Ja bih obavezno uveo vojni rok - ali nemam gitaru! АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Октобар 1, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 1, 2016 1 hour ago, Тања1 рече Па имамо. Немој се спрдати српским ратницима! Ја сам за! Е сад... Залажеш се за увођење обавезног војног рока који би произвео масу регрута и резервиста чија је једина борбена квалитета то што су научени да се случајно не упуцају јер знају основно руковање оружјем, а онда долази видео о САЈ-у којег чине сушти професионалци који би ме могли убити пластичном кашичицом на сто начина у 2 секунде јер сваки дан то тренирају Поред тога, то је специјална полиција ( но то и дође нешто попут војске у неку руку ). Ово је изгледа једно питање које лијепо звучи ( "Увести војни рок!" ) али је суштина далеко досаднија и прорачунатија. Оно, ја сам за професионалну војску. Таман за земљу и окружење као што је наше ( а ако неког занима какав учинак професионална а малобројна војска може имати, нека погледа Велики сјеверни рат између Шведске и Русије ). Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Октобар 1, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 1, 2016 5 minutes ago, PredragVId рече Ja bih obavezno uveo vojni rok - ali nemam gitaru! Bolje kupi fotoaparat. Posto sa obaveznom ili dobrovoljnom vojskom koju bi mogli imati mozemo samo da se slikamo, onako kolektivno makar svi bili pod oruzjem. florenntina and Ћириличар је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PredragVId Написано Октобар 1, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 1, 2016 3 minutes ago, Aquilius Cratus рече Bolje kupi fotoaparat. Posto sa obaveznom ili dobrovoljnom vojskom koju mi mozako organizovati mozemo samo da se slikamo, onako kolektivno makar svi bili pod oruzjem. Eeee, pa može. Da slikam koncert. Baš dobra ideja. Hvala ti druže. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Октобар 1, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 1, 2016 18 minutes ago, Ћириличар рече Не. То не одбија непријатељски напад. Способност у борби одбија као и технолошка, војна, економска и дипломатска надмоћ. "Праве вриједности" се доносе из куће. 14 minutes ago, Ћириличар рече Е сад... Залажеш се за увођење обавезног војног рока који би произвео масу регрута и резервиста чија је једина борбена квалитета то што су научени да се случајно не упуцају јер знају основно руковање оружјем, а онда долази видео о САЈ-у којег чине сушти професионалци који би ме могли убити пластичном кашичицом на сто начина у 2 секунде јер сваки дан то тренирају Поред тога, то је специјална полиција ( но то и дође нешто попут војске у неку руку ). Ово је изгледа једно питање које лијепо звучи ( "Увести војни рок!" ) али је суштина далеко досаднија и прорачунатија. Оно, ја сам за професионалну војску. Таман за земљу и окружење као што је наше ( а ако неког занима какав учинак професионална а малобројна војска може имати, нека погледа Велики сјеверни рат између Шведске и Русије ). Где сам се ја то залагала за број војника који би произвео масу регрута и резервиста? Могу ли знати зашто ми користиш коментаре да би паметовао? Написала сам неколико речи, а ти ми спремаш роман објашњења и наметање мишљења и лично познавање материје (на којој основи?). Где је ту дијалог, питања за мене, размена мишљења? Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Октобар 1, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 1, 2016 Narvno ovo nema nikakve veze sa jacanjem borbene gotovosti vec sa treniranjem strogoce, ispiranjem mozga i primoravanjem da se sluzi drzavi. Grizzly Adams, Juanito, Ћириличар and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Октобар 1, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 1, 2016 1 hour ago, PredragVId рече E baš si prava veštica. Ništa te ne razumen. Ma kakva vestica ... Videcu ako mogu nekako da ti sredim jedne cizme ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PredragVId Написано Октобар 1, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 1, 2016 4 minutes ago, Arsenija рече Ma kakva vestica ... Videcu ako mogu nekako da ti sredim jedne cizme ... Oprosti Arso na ovako drskim rečima. АлександраВ and Arsenija је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Октобар 1, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 1, 2016 2 minutes ago, PredragVId рече Oprosti Arso na ovako drskim rečima. Izvinjenje primljeno . Oprostaj izvsen . АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука