aстрофизичaр Написано Септембар 30, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 30, 2016 4 minutes ago, Arsenija рече Profesore , kazite nam resenje . Помогао сам вам максимално. Ако до сутра нико не реши, шта ћу - ће вам рекнем... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
aстрофизичaр Написано Септембар 30, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 30, 2016 4 minutes ago, Ненад Р. рече Ма "удри" тамо где је најтеже, јер можеш и часно да изгубиш или још часније да победиш. Главу горе и напред. Да пуцам?! АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Септембар 30, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2016 Управо сада, aстрофизичaр рече Помогао сам вам максимално. Ако до сутра нико не реши, шта ћу - ће вам рекнем... Dobro . Do sutra onda ... P.s. Sta dobija onaj ko pogodi ? aстрофизичaр је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
aстрофизичaр Написано Септембар 30, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 30, 2016 2 minutes ago, Arsenija рече Dobro . Do sutra onda ... P.s. Sta dobija onaj ko pogodi ? Ко погоди - добија нови задатак за погађање!! Може? АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Септембар 30, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2016 5 minutes ago, aстрофизичaр рече Ево још једна мала помоћ: нека је 1 шибица масе од 1 грама, и 1 грам дрвета изгори за 1 секунду на температури од 600 степени. Нека то буду почетни услови и питање сад нек гласи: кад ће једно дрвце шибице сагорети на температури од 20 степени а да му ми ништа не урадимо?!! Ја кад дођем до овде изгубим мотивацију да срачунам до краја... То се аутсорсује... Па за шта је Бог створио Индију и Кину? aстрофизичaр је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
aстрофизичaр Написано Септембар 30, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 30, 2016 2 minutes ago, Grizzly Adams рече Ја кад дођем до овде изгубим мотивацију да срачунам до краја... То се аутсорсује... Па за шта је Бог створио Индију и Кину? Стој!! Нема сад извлачења... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Септембар 30, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2016 Управо сада, aстрофизичaр рече Ко погоди - добија нови задатак за погађање!! Може? Ihhhh ... Ajde , moze . aстрофизичaр је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
aстрофизичaр Написано Септембар 30, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 30, 2016 2 minutes ago, Arsenija рече Ihhhh ... Ajde , moze . Ето. Сви срећни и задовољни... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Септембар 30, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2016 8 minutes ago, Ненад Р. рече 7 minutes ago, aстрофизичaр рече Да пуцам?! Ма не, смајл сам поставио само фигуративно. Треба сам увек да идемо даље и да газимо оно што нас снађе. aстрофизичaр је реаговао/ла на ово 1 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Септембар 30, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2016 ОК, ал` си строг профа бре... Значи, 600 - 20 = 580 580 / 10 = 58 Значи, пошто се брзина реакције преполови на сваких 10 степени (тј. потребно време дуплира), онда то дође неких 258 секунди, или у преводу на црквенословенски - "ниње и присно". Ваљда нисам промашио много... aстрофизичaр је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
aстрофизичaр Написано Септембар 30, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 30, 2016 4 minutes ago, Ненад Р. рече Ма не, смајл сам поставио само фигуративно. Треба сам увек да идемо даље и да газимо оно што нас снађе. Да бре! Кобре дабре!! Ненад Р. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Септембар 30, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2016 4 minutes ago, Grizzly Adams рече онда то дође неких 258 секунди, ...или ти неких 9 милијарди година. Биће потребна баш веелика залиха кокица да се то дочека aстрофизичaр, АлександраВ, Лидија Миленковић and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Септембар 30, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2016 41 minutes ago, aстрофизичaр рече Миља је једна моја комшиница. Мислим да јој је право име Миљана, али јој тако тепају... Поздрави комшиницу. GeniusAtWork and aстрофизичaр је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
aстрофизичaр Написано Септембар 30, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 30, 2016 5 minutes ago, Grizzly Adams рече ОК, ал` си строг профа бре... Значи, 600 - 20 = 580 580 / 10 = 58 Значи, пошто се брзина реакције преполови на сваких 10 степени (тј. потребно време дуплира), онда то дође неких 258 секунди, или у преводу на црквенословенски - "ниње и присно". Ваљда нисам промашио много... Ма потрефио си у секунд!! А то ниње и присно кад се срачуна - испадне неких десет милијарди година... Одличан старт!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
aстрофизичaр Написано Септембар 30, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 30, 2016 3 minutes ago, GeniusAtWork рече ...или ти неких 9 милијарди година. Биће потребна баш веелика залиха кокица да се то дочека Тај фазон!! GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука