aстрофизичaр Написано Септембар 30, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 30, 2016 6 minutes ago, Рапсоди рече A ruke i konopče, sila delujuća je ......je.....ostade mi dužan odgovora ... Пронађи одговор!! Негде ти је промакао... Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
aстрофизичaр Написано Септембар 30, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 30, 2016 И не заборавите да сам ја сада у Рамбо-моду, сам против свих!! Ако ми случајно промакне неко питање, неки ваш пост - подсетите ме обавезно на њега или поново напишите, јер желим свакоме да одговорим... Хвала! Тенкс. Спасиба... АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Септембар 30, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2016 Е Астро, занимљивост за тебе, тренутно сам на пар миља од Ајнштајнове куће. Ignjatije, Juanito and aстрофизичaр је реаговао/ла на ово 3 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
aстрофизичaр Написано Септембар 30, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 30, 2016 19 minutes ago, Grizzly Adams рече Е Астро, занимљивост за тебе, тренутно сам на пар миља од Ајнштајнове куће. Море не би Ајнштајн био то што јесте да није било Милеве!! Што јес јес... Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Септембар 30, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2016 27 minutes ago, Grizzly Adams рече Е Астро, занимљивост за тебе, тренутно сам на пар миља од Ајнштајнове куће. А шта је то миља, тога нема у међународноме систему јединица? aстрофизичaр је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Септембар 30, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2016 1 minute ago, Juan рече А шта је то миља, тога нема у међународноме систему јединица? European faggots... My mile is bigger then your km! АлександраВ and aстрофизичaр је реаговао/ла на ово 2 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Септембар 30, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2016 1 hour ago, aстрофизичaр рече Хе хе, може! У томе је фазон. Е сад треба размислити и провалити како то може да се објасни. Да сачекамо да ли ће неко имати идеју, па ћу онда и ја мало да помогнем неким потпитањима... Може ако је, рецимо, ставим у рерну. То није кресање нити паљење. Или мислиш на ону фору са белим фосфором којим се, наводно, пале свеће саме од себе у Јерусалиму... aстрофизичaр је реаговао/ла на ово 1 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Септембар 30, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2016 59 minutes ago, aстрофизичaр рече Е па да попричамо мало о томе. Да, сагоревање је спајање са кисеоником и тај процес се дешава при СВАКОЈ температури, а не само при високој. По закону који одређује брзину хемијских реакција, ако се температура спусти за 10 степени, брзина реакције биће 2 пута мања! Ајд сад мозак у турбо погон и мооозгааањеееее!!!!!! Шта из тога следи? Да шибица брже изгори када је бацимо у ватру, него кад само запалимо онај запаљиви део? aстрофизичaр је реаговао/ла на ово 1 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
aстрофизичaр Написано Септембар 30, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 30, 2016 26 minutes ago, Juan рече А шта је то миља, тога нема у међународноме систему јединица? Миља је једна моја комшиница. Мислим да јој је право име Миљана, али јој тако тепају... АлександраВ, Grizzly Adams and Juanito је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
aстрофизичaр Написано Септембар 30, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 30, 2016 19 minutes ago, Ignjatije рече Може ако је, рецимо, ставим у рерну. То није кресање нити паљење. Или мислиш на ону фору са белим фосфором којим се, наводно, пале свеће саме од себе у Јерусалиму... Јок бре! Све регуларно... АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
aстрофизичaр Написано Септембар 30, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 30, 2016 6 minutes ago, Џуманџи рече Да шибица брже изгори када је бацимо у ватру, него кад само запалимо онај запаљиви део? Да изгори на собној температури ако јој ништа не урадимо! АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Септембар 30, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2016 Можда пар дана... Немам благе везе. АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
aстрофизичaр Написано Септембар 30, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 30, 2016 Ево још једна мала помоћ: нека је 1 шибица масе од 1 грама, и 1 грам дрвета изгори за 1 секунду на температури од 600 степени. Нека то буду почетни услови и питање сад нек гласи: кад ће једно дрвце шибице сагорети на температури од 20 степени а да му ми ништа не урадимо?!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Септембар 30, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2016 Profesore , kazite nam resenje . aстрофизичaр је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Септембар 30, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2016 3 hours ago, aстрофизичaр рече Ех да. Та обрнута физика даје одговоре као што су: тУГа тРКа ...јер живот уме да буде тежаК. Ма "удри" тамо где је најтеже, јер можеш и часно да изгубиш или још часније да победиш. Главу горе и напред. АлександраВ and aстрофизичaр је реаговао/ла на ово 2 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука