Драшко Написано Септембар 29, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 29, 2016 Поштовани посетиоци, на подфоруму ЖРУ саветовалиште у категорији ОБРАЗОВАЊЕ, можете да се информишете, дискутујете и поставите питања у вези са: Основном и средњом школом и појединостима из начина рада школских и високошколских установа Разним предметима која деца уче у току школовања Уписом и похађањем музичке школе (и ниже и средње) Савлађивањем појединих ситуација у току образовања као и другим питањима На располагању су Вам сви чланови форума који испод своје профилне слике имају банер „ОБРАЗОВАЊЕ“. Хвала Sanja Т., Џуманџи, Млађони and 7 осталих је реаговао/ла на ово 10 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
АлександраВ Написано Септембар 29, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 29, 2016 Лепо Драшко, александар живаљев, Anika and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
aстрофизичaр Написано Септембар 30, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2016 Одлична ствар, а и ја вам стојим на располагању за информације, разговор... Џуманџи, Драшко, АлександраВ and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
aстрофизичaр Написано Септембар 30, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2016 Наравно, и објављиваћу веома занимљиве текстове везане за ову тему, као и неке значајне стварчице! АлександраВ, Драшко and александар живаљев је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Октобар 1, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 1, 2016 aстрофизичaр је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
АлександраВ Написано Новембар 20, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2016 Не знам где бих ово могла да поставим, али чини ми се да је баш интересантно... aстрофизичaр је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Новембар 20, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2016 Btw, lepa tema, pitanje je kako ce se odvijati i da li ce u njoj ucestvovati ljudi koji zaista rade u obrazovnim institucijama ili oni koji nikada nisu. Иван ♪♫, Драшко, aстрофизичaр and 2 осталих је реаговао/ла на ово 4 1 "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Октобар 13, 2017 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2017 http://news.mit.edu/2017/brain-waves-reflect-different-types-learning-1011 Iulianus је реаговао/ла на ово 1 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 13, 2017 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2017 Da li postoji neka prica (uopste) u svetu o modeliranju obrazovanja po strukturi licnosti ucena. Na sta konkretno mislim? Citao sam dosta po internetu o ucenju jer mi je trebala pomoc za mene licno, i nasao sam da dosta ima tipova "ucenja" i da ne prija svaki tip ucenja isto svakom tipu coveka. Naprimer postoje audotorni tipovi, koji najbolje uce kada slusaju ili "mehanicki" tipovi koji najbolje uce u pokretu, naprimer kada crtaju to sto uce i tako dalje. Da li uopste postoji neka prica o tome, ili neka potencijalna prica o reformi obrazovanja u tom nekom smeru? Takodje sta mislite o segregisanom skolovanju - odvojeno decaci odvojeno devojcice? Ja sam isto iz citanja skontao da postoji neki razlicit tip nacina na koji uce decaci a na koji devojcice, naprimer da standardantip ucenja sedenje i slusanje na casu mnogo vise prija malim devojcicama nego malim decacima, pa zato decaci imaju "zaostatak" u odnosu na devojcice. Da li mislite da bi u redu bio izbor roditelja za segregisano odelenje? Takodje sam nasao negde da se u pubertetu mozak devojcica/devojki drugacije razvija od mozga decaka pa i u tom smislu ucenja, da li mislite da je to dobar razlog za izbor segregacije. aстрофизичaр је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука