Аурор Написано Септембар 29, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 29, 2016 14 minutes ago, GeniusAtWork рече И онда имаш гомилу оних којима је важније да ли су сви у разреду устали када су они ушли, или да ли се ђаци кроз школу крећу главним степеништем - резервисаним само за наставнике - или споредним (ово није зезање, код мене у основној је тако било, ниси смео када долазиш у школу да користиш главно централно степениште, него посебно које иде около зграде, поред WC-a), уместо да помогну око учења онима којима не иде њихов предмет. Тријумф форме над суштином. Колико је све то накарадно ваљда не треба посебно да се прича... Њихов улаз, хол, степенице и канцеларија у основној - све величанствено и има централно место у структури зграде. Ђаци тамо нису смели ни да присмрде. Наша два улаза - један код WC-a, други на ћошку забачен, врата разбијена, сав никакав... drvce, Juanito, АлександраВ and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Септембар 29, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 29, 2016 2 minutes ago, Господин Дареалис рече Њихов улаз, хол, степенице и канцеларија у основној - све величанствено и има централно место у структури зграде. Ђаци тамо нису смели ни да присмрде. Наша два улаза - један код WC-a, други на ћошку забачен, врата разбијена, сав никакав... Баш тако, буквално Juanito, Аурор, Grizzly Adams and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Септембар 29, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 29, 2016 3 minutes ago, GeniusAtWork рече Баш тако, буквално Једном сам се у трећем разреду расекао на та разбијена и никаква врата, носим ожиљак до дан данас. GeniusAtWork and Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана 1234 Написано Септембар 29, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 29, 2016 ja se sećam da je u komšiluku u zgradi bila šnajderka.i da sam mami rekla da bih želela neku drugačiju uniformu od one kupljene. Bila dva modela, a roditelj ko roditelj uvek odabere ono što se detetu ne sviđa. To bilo u osnovnoj U srednjoj smo nosili neke mini školske torbe, pa strpaš nekako i kecelju, tako se zvala uniforma u mom kraju..a onda se kriješ od majke koja u toj školi radi da ne vidi to čudo na tebi..izgužvani bili mi u srednjoj asad malo ozbiljnije..to sa pravilima o ulaženju u školsku zgradu itd..to se danas vodi kao pravila o bezbednosti učenika..tako nama na početku svake školske godine kažu..i napišu detaljan pravilnik ponašanja..sve sa ne sme se i zabranjeno I još malo ozbiljna da budem, ustvari šalozbiljna...ove školske godine pričam i pripovedam..i ništa...i ništa...pitam se uvek gde je taj čuveni rezultat rada..negde u džepovima one uniforme što mi je komšinica šnajderka ne saši pre toliko godina...davno Светислав Павловић, АлександраВ and GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Септембар 29, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 29, 2016 12 minutes ago, Господин Дареалис рече Њихов улаз, хол, степенице и канцеларија у основној - све величанствено и има централно место у структури зграде. Ђаци тамо нису смели ни да присмрде. Наша два улаза - један код WC-a, други на ћошку забачен, врата разбијена, сав никакав... Па очигледно да им је добробит деце на првом месту... GeniusAtWork, Светислав Павловић and Аурор је реаговао/ла на ово 3 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Нифада Написано Септембар 29, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 29, 2016 GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 1 Нифада Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Нифада Написано Септембар 29, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 29, 2016 Children in China who climb 2,500 foot cliff to get to school may be given stairs | The Independent Нифада Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Септембар 29, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 29, 2016 Управо сада, Нифада рече Children in China who climb 2,500 foot cliff to get to school may be given stairs | The Independent Ово да покажемо маторима кад крену да нам причају како су они као деца пешачили десет километара по снегу да би дошли до школе... Нифада, GeniusAtWork, drvce and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Нифада Написано Септембар 29, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 29, 2016 1 minute ago, Juan рече Ово да покажемо маторима кад крену да нам причају како су они као деца пешачили десет километара по снегу да би дошли до школе... Tih deset km kada se prevede na kineski dobije se ovo Нифада Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Септембар 29, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 29, 2016 15 minutes ago, Нифада рече Редар, ко је одсутан? drvce, Juanito, Нифада and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Септембар 29, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 29, 2016 С друге стране, шта мислите о ”Шеширу професора Косте Вујућа” и ”Лајању на звезде” Милована Витезовића? Просто друга времена (прво је време Мике Аласа и осталих, а друго је време кад је сам Витезовић био средњошколац) или превише идеализације и романтизовања? Биљана 1234 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Септембар 29, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 29, 2016 On 9/22/2016 at 18:58, Grizzly Adams рече Јер док заврши школу - значи десетак најважнијих година у животу - присиљен да ради за некакве бројке у "дневнику" није му више ни до чега... Колико има људи који догурају до факултета и онда се једноставно "искључе". Kod mene obrnuto, do kraja redovnih studija sam odradjivao skolu, tad sam dao gas, ocistio sve, zavrsio u junu i u zdravlju i veselju sabio postdiplomske. Grizzly Adams, АлександраВ and Paradoksologija је реаговао/ла на ово 3 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Септембар 29, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 29, 2016 11 minutes ago, Juan рече С друге стране, шта мислите о ”Шеширу професора Косте Вујућа” и ”Лајању на звезде” Милована Витезовића? Просто друга времена (прво је време Мике Аласа и осталих, а друго је време кад је сам Витезовић био средњошколац) или превише идеализације и романтизовања? SLičnu sam situaciju imala u gimnaziji, meni skroz realno Биљана 1234 је реаговао/ла на ово 1 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Септембар 29, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 29, 2016 27 minutes ago, Juan рече Ово да покажемо маторима кад крену да нам причају како су они као деца пешачили десет километара по снегу да би дошли до школе... Jok, cuvaj sliku za klince da ih lozis da su tebe uslikali na putu do skole. Juanito је реаговао/ла на ово 1 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Септембар 29, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 29, 2016 7 hours ago, Juan рече Узели су нам фабрике, узимају нам руднике, чак и изворе воде. Сами су одлучили да су наши органи државни. Оберучке прихватамо све западне трендове. Помислио би човек да смо баш модерни. Сада нам некако узимају и децу. Dzaba se ona maskirala u socijaldemokratu, u finu drustveno liberalnu i prosvecenu osobu. Crvena sekta se po recniku poznaje. Posto u odeljku "o autoru" kaze da voli da slusa Slejer mogu samo da je pozdravim jednom prigodnom pesmom. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука