cloudking Написано Септембар 19, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2016 2 minutes ago, Месечева рече Може она сама по себи да буде основ озбиљне расправе, али не можемо се на њу позивати као крунски доказ за било шта с обзиром да је сама још увек предмет расправе. ОК? @Срђан Шијакињић E blago nama s medicinskim obrazovnim sistemom kad nam daruje ovakve doktore... jel me sad kapiras, ili dalje mislis da sam se zaleteo? пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Септембар 19, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2016 11 minutes ago, Paradoksologija рече Rapso, nekad pomislim da si cloudkingov trolovski alterego koji dokazuje sve njegove predrasude. Он уопште нема предрасуде, него разуме добро... Јер ми њему објашњавамо како је овако, а не онако, а онда дођу неки други православни који све супротно. "Што не кажеш њему?" је онда логично питање. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Септембар 19, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2016 3 minutes ago, VaSa110 рече Da li se u Etiopiji (i u većem delu Afrike) uopšte troši energija za decu (a bogami i za ostalo)? Ne bi imali eksponencijalni rast stanovnistva da se ne trosi. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Месечева Написано Септембар 19, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2016 Управо сада, cloudking рече @Срђан Шијакињић E blago nama s medicinskim obrazovnim sistemom kad nam daruje ovakve doktore... jel me sad kapiras, ili dalje mislis da sam se zaleteo? Ти си наше савршенство без мане. Све знаш и све капираш. Него подсети ме на савршен текст који сам прочитала на овом сајту. Текст о гордости. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Септембар 19, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2016 1 minute ago, Господин Дареалис рече Он уопште нема предрасуде, него разуме добро... Јер ми њему објашњавамо како је овако, а не онако, а онда дођу неки други православни који све супротно. Ja ti zato lepo kazem, i tebi i svima vama pravoslavcima... ne gubite vreme da objasnjavate meni... objasnite prvo sami sebi, ako to uspete nikakvih problema nece biti ikada igde... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Септембар 19, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2016 3 minutes ago, Господин Дареалис рече Он уопште нема предрасуде, него разуме добро... Јер ми њему објашњавамо како је овако, а не онако, а онда дођу неки други православни који све супротно. Predrasuda je ako zdravo za gotovo uzima da svi mislimo na određeni način - ili da su oni koji razmišljaju drugačije toliko retki da se mogu zanemariti. Predrasuda je prosto preterana i nekorisna generalizacija. Ko smo uopšte 'mi', a ko 'drugi pravoslavni'? Svako od nas je prvo čovek, pa onda pravoslavac, kao što bi cloudking valjda prvi primetio... te bilo jedna, bilo druga generalizacija nema mnogo svrhe, a nije ni fer. Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Септембар 19, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2016 5 minutes ago, Месечева рече Ти си наше савршенство без мане. Све знаш и све капираш. Него подсети ме на савршен текст који сам прочитала на овом сајту. Текст о гордости. Kakav tekst? пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Месечева Написано Септембар 19, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2016 1 minute ago, cloudking рече Ja nemam sajt. Kakav tekst? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Септембар 19, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2016 2 minutes ago, Paradoksologija рече Predrasuda je ako zdravo za gotovo uzima da svi mislimo na određeni način Па тако би требало, мислим... Зар не? (притом не мислим на мишљење о америчким изборима, него овакве ствари...) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Септембар 19, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2016 1 minute ago, Месечева рече Mrzi me da citam. Moja gordost jednostavno potice odatle sto sam mnogo pametan... nista drugo. пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Месечева Написано Септембар 19, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2016 Не могу да расправљам с неким ко је толико жучан у ставовима за које, чињенично, нема доказе. Чак си и кликнуо да ти се допада коментар , ако се не варам, једне од корисница која је објаснила зашто су све студије о усвојеној деци од стране хомосексуалаца непотпуне и мањкаве али и даље настављаш у ''свезнајућем '' маниру. Путуј и нек' ти је са срећом. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Месечева Написано Септембар 19, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2016 1 minute ago, cloudking рече Mrzi me da citam. Moja gordost jednostavno potice odatle sto sam mnogo pametan... nista drugo. Супер. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Септембар 19, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2016 Управо сада, Месечева рече Не могу да расправљам с неким ко је толико жучан у ставовима за које, чињенично, нема доказе. Чак си и кликнуо да ти се допада коментар , ако се не варам, једне од корисница која је објаснила зашто су све студије о усвојеној деци од стране хомосексуалаца непотпуне и мањкаве али и даље настављаш у ''свезнајућем '' маниру. Путуј и нек' ти је са срећом. Uh ako sam lajkovao to je onda ozbiljno Izvini, ne mogu da uzmem za ozbiljno osobu koja se predstavlja kao lekar a u stanju je da izvli onakve... recenice (khm)... u vezi sa evolucijom... previse je smesno. A to sto je nekad bilo tragicno a danas samo smesno me zbunjuje jer iskreno ne znam dal je to bolje ili gore... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Септембар 19, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2016 Управо сада, Господин Дареалис рече Па тако би требало, мислим... Зар не? (притом не мислим на мишљење о америчким изборима, него овакве ствари...) Možda idealno u eshatonu - za sada se svaka/o trudi da mozak koji joj/mu je Bog dao koristi u trudu da dokuči - ne samostalno, ali ne ni slepim praćenjem jednog čoveka/izvora - volju Božiju. Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Септембар 19, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2016 3 minutes ago, Paradoksologija рече Možda idealno u eshatonu Е извини онда... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука