Jump to content

Naši trolovi :)

Оцени ову тему

Juanito

Препоручена порука

пре 2 часа, Natasa. рече

To me uvek zanimalo kako se živelo nekad po patrijarhalnim sredinama. Ok, muškarac Bog, žena potlačena...ali kad malo zagrebeš površinu i pogledaš međuljudske odnose, kako li je to stvarno izgledalo. 

Verujem za crnogorske babe...one mi čak deluju patrijarhalnije od bilo kog muškarca.

Ma kakvi to, nisu smjele pisnuti, nema govora o tome. Pa da jesu vodile glavnu rijec odgojile bi muškarce da poštuju više žene kao Holandjanke, a ne da je danas svaka treća prezivjela neki vid zlostavljanja. 

Подели на овим сајтовима

пре 38 минута, Ronald рече

Ma kakvi to, nisu smjele pisnuti, nema govora o tome. Pa da jesu vodile glavnu rijec odgojile bi muškarce da poštuju više žene kao Holandjanke, a ne da je danas svaka treća prezivjela neki vid zlostavljanja. 

Odgojeni su da poštuju samo majku, ostale ne valjaju.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Natasa. рече

Odgojeni su da poštuju samo majku, ostale ne valjaju.

To jeste, maminih sinova ima koliko hoćeš, u CG su takvi fabrički napravljeni:D

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Ronald рече

To jeste, maminih sinova ima koliko hoćeš, u CG su takvi fabrički napravljeni:D

Pa to, hoće da vladaju njima. Ja majka, ja jedina žena u tvom životu, ostale ne valjaju. I tako se prenosi ludilo.

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Управо сада, Natasa. рече

Pa to, hoće da vladaju njima. Ja majka, ja jedina žena u tvom životu, ostale ne valjaju. I tako se prenosi ludilo.

Ima toga, ja mamin sin, ja volim mamu, ja volim zenu ako je mama voli, ja volim vise mamu nego ženu, ja slušam mamu a ne ženu, ja sam oženjen ali mi moja mama i dalje sprema hranu, ja volim kad mama zvoca ženi, ja sam uvijek na maminoj strani, danas još ima na sreću zena, ja ostao sa mamom zena otisla:)

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Ronald рече

Ima toga, ja mamin sin, ja volim mamu, ja volim zenu ako je mama voli, ja volim vise mamu nego ženu, ja slušam mamu a ne ženu, ja sam oženjen ali mi moja mama i dalje sprema hranu, ja volim kad mama zvoca ženi, ja sam uvijek na maminoj strani, danas još ima na sreću zena, ja ostao sa mamom zena otisla:)

Tako nekako. Al ja muškarčina...ali mamina :smeh1:

To mu dođe emocionalni incest.

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Не паничите. Описи за синове у Црној Гори су готово истоветни за синове у Србији или постоје незнатне разлике.

• Волим 1

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Тања1 рече

Не паничите. Описи за синове у Црној Гори су готово истоветни за синове у Србији или постоје незнатне разлике.

Znači na ovim prostorima je izraženiji emocionalni incest majka-sin. :D

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, Тања1 рече

Jesu to niko ne spori:D

Подели на овим сајтовима

пре 24 минута, Ronald рече

Takvi su skoro svi...:skidamkapu:

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Natasa. рече

Znači na ovim prostorima je izraženiji emocionalni incest majka-sin. :D

Samo Italijani su gori, normalno je da majka zove po nekoliko puta dnevno.:D

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...