Данче* Написано Септембар 15, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2016 6 minutes ago, Милан Ракић рече . Slike koje je Huan pronašao da li su njene ili ne to već ne znam Слике је преузела од македонске мисице Елена Смилевска . https://www.google.rs/search?q=Мис+Македонија+Елена+Смилевска&client=firefox-b-ab&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwixyquGkZLPAhUKthoKHQMfDVgQ_AUICCgB&biw=1366&bih=657#tbm=isch&q=+Елена+Смилевска&imgdii=qzYdO65F_rXn_M%3A%3BqzYdO65F_rXn_M%3A%3ByvpyL4M0jVi3uM%3A&imgrc=qzYdO65F_rXn_M%3A Биљана, Караконџула, Милан Ракић and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Септембар 15, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2016 3 minutes ago, kordun рече al nisu trolovi razlog da se ne mjenja vlast na forumu Нису тролови, него мандат одозго, који чини власт на форуму непроменљивом. Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Септембар 15, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2016 Ја се сећам Јупитера Кака је та појава била, да је доста форумаша апеловала администрацију да их заштити од њега. Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Септембар 15, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2016 54 minutes ago, RYLAH рече Креативни и паметни теолови су освежење форуму, често и тестери нашег стрпљења, знања, а и социјалних вештина. Глупе или очигледне тролове треба одстранити чим их провалиш, јер они само загађују и затрпавају. Али и могу да буду и најопаснији, све у зависности каква им је намера и циљ. RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Септембар 15, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2016 8 minutes ago, Данче* рече Слике је преузела од македонске мисице Елена Смилевска . Da, lepa Elena. Данче* је реаговао/ла на ово 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Септембар 15, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2016 Послије свега овога, више ником не вјерујем Данче* and RYLAH је реаговао/ла на ово 2 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deja Vu Написано Септембар 15, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2016 Ne zaboravite Marka Dragicevica ako se tako zvao. Koliko je ono profila imao? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Септембар 15, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2016 @Deja Vu и ти си ми сумњив Deja Vu је реаговао/ла на ово 1 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Септембар 15, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2016 9 minutes ago, Биљана рече Послије свега овога, више ником не вјерујем To i ja tvrdim, mi sa malo dužim stažom na ŽRU postajemo paranoici Биљана and Данче* је реаговао/ла на ово 2 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Септембар 15, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2016 VUKMAN ČEJOVIĆ http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Септембар 15, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2016 7 minutes ago, Deja Vu рече Ne zaboravite Marka Dragicevica ako se tako zvao. Koliko je ono profila imao? Ja sam mu banovao bar 10 Deja Vu је реаговао/ла на ово 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Септембар 15, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2016 Управо сада, Natasa. рече VUKMAN ČEJOVIĆ Da Vukman. Pa Milan Rakić i to je veliki trol. Natasa. and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 2 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Септембар 15, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2016 15 minutes ago, Natasa. рече Da, lepa Elena. Pa i nije neka lepotica. Nego, jel neko od vas primeti kod sebe neke unutrsnje pokrete ... neku privlacnost prema trolovanju ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Септембар 15, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2016 Управо сада, Broken рече Pa i nije neka lepotica. Nego, jel neko od vas primeti kod sebe neke unutrsnje pokrete ... neku privlacnost prema trolovanju ? Ja mogu da se našalim i budem sarkastična, ali da pravim lažni profil da bih trolovala-jok. To mi je malo šizofreno. Лидија Миленковић and Биљана је реаговао/ла на ово 2 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Септембар 15, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2016 2 minutes ago, Broken рече Nego, jel neko od vas primeti kod sebe neke unutrsnje pokrete ... neku privlacnost prema trolovanju ? Никад, живота ми. До скора нисам ни знала значење те ријечи. А контам да сви ми имамо неки стил писања по којем се лако препознајемо. Ето, ја користим ријечи попут; ето, значи и то скоро па несвјесно радим, нешто као узречица и сконтали би ме дефинитивно. Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука