Jump to content

Материјално потребно за брак - Љубав и новац

Оцени ову тему

Препоручена порука

Отварам ову тему да размотримо шта је од нужног материјалног потребно за склапање и очување озбиљне љубавне везе и за брак и децу. 

По мом искуству ја сам научио скоро све што треба да има мушкарац у односу на жену, и све бивше девојке су ме за то похвалиле али због једне моје мане су ме скоро све остављале а то је да нисам научио да зарађујем довољно новца који је потребан за озбиљну љубавну везу а сутра за брак и децу. Тако моје бивше девојке иако су мене емотивно више волеле оне су одлазиле момцима који више зарађују и имају боље послове, за њих се удавале и родиле им децу. Зато мислим да је спососбност мушкарца и сутра мужа и оца да довољно зарађује врло битна и то треба научити а не кукати на "тешка времена", "кризу", и чекати да ти држава или неко да посао и поклања добру плату или да ти однегде добра зарада падне са неба. Јесте да све може да падне са неба у смислу ако се молимо Богу за то, али и сами лично учимо и радимо вредно на томе да довољно зарађујемо. Тек тада се отвара пут за могућност озбиљне љубавне везе и брака.

Подели на овим сајтовима

Мислим да за било коју везу новац не сме да буде пресудан. А ако јесте, проблем је у нечем много дубљем од количине пара коју неко има или нема...

А способност мушкарца и мужа да зарађује је битна онолико колико и способност жене и супруге за то исто. Зашто би се то очекивало само од мушкараца, а не и од жена?

Подели на овим сајтовима

On 12. 9. 2016. at 16:06, Vladimir Jankovic рече

Тако моје бивше девојке иако су мене емотивно више волеле оне су одлазиле момцима који више зарађују и имају боље послове, за њих се удавале и родиле им децу.

Expand  

Јадна деца...

Подели на овим сајтовима

On 12. 9. 2016. at 16:22, GeniusAtWork рече

Мислим да за било коју везу новац не сме да буде пресудан. А ако јесте, проблем је у нечем много дубљем од количине пара коју неко има или нема...

А способност мушкарца и мужа да зарађује је битна онолико колико и способност жене и супруге за то исто. Зашто би се то очекивало само од мушкараца, а не и од жена?

Expand  

Хвала на коментару.

Међутим, и ми мушкарци од жена тражимо и да је лепа, згодна, дотерана, да је добра у кревету, да добро кува, да уме да ради по кући, да воли децу и да уме да их чува, итд. итд. Још и ако тражимо од жене и да ради на послу уз то све, а за време трудноће и после дојења бебе и чувања док беба мало не порасте она не може да иде на посао, из свега тога произилази да и ми мушкарци треба да имамо и развијамо неке квалитете: да зарадимо, да се не гојимо превише, да умемо да одржавамо кућу, итд.

Подели на овим сајтовима

On 12. 9. 2016. at 16:31, Juan рече

Јадна деца...

Expand  

Што су јадна, важно да имају потребне услове за живот и раст, сигурно је да имају и љубави, а да су оне остале са мном питање је кад бих се ја тргнуо и почео да мислим о заради а оне би морале да чекају на мене да ми дође памет у главу, а онда и њима и мени младост би прошла, као што је мени већ прошла. 

Подели на овим сајтовима

On 12. 9. 2016. at 16:32, Vladimir Jankovic рече

Међутим, и ми мушкарци од жена тражимо и да је лепа, згодна, дотерана, да је добра у кревету, да добро кува, да уме да ради по кући, да воли децу и да уме да их чува, итд. итд.

Expand  

14322433_10207194923331321_2332793645029974801_n.jpg

:)

Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру!

Подели на овим сајтовима

Slikovni rezultat za кантар

Ај да видимо где ће да превагне? 

Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога.

(Мт.6, 34)

Подели на овим сајтовима

On 12. 9. 2016. at 17:12, Vladimir Jankovic рече

А шта да превагне?

Expand  

Ова тема. И да, добродошао на форум!

Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога.

(Мт.6, 34)

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

On 12. 9. 2016. at 17:17, Милан Ракић рече

Где ли је Твртко?

Expand  

У лову је. 

(Мт.6, 34)

Подели на овим сајтовима

Dobro dosao @Vladimir Jankovic

Ovakvih tema smo imali vise, brzom pretragom se da utvrditi.

@Милан Ракић

Sad ce da dodje, nista se nemoj brinuti.

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

sv. Ignjatije Brjančanjinov

Подели на овим сајтовима

On 12. 9. 2016. at 16:32, Vladimir Jankovic рече

Хвала на коментару.

Међутим, и ми мушкарци од жена тражимо и да је лепа, згодна, дотерана, да је добра у кревету, да добро кува, да уме да ради по кући, да воли децу и да уме да их чува, итд. итд. Још и ако тражимо од жене и да ради на послу уз то све, а за време трудноће и после дојења бебе и чувања док беба мало не порасте она не може да иде на посао, из свега тога произилази да и ми мушкарци треба да имамо и развијамо неке квалитете: да зарадимо, да се не гојимо превише, да умемо да одржавамо кућу, итд.

Expand  

E, tu je kvaka. 

Dobrodosao :)

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

Da ... Gledala sam emisiju na Tv-u ... I u njoj sam čula jednu groznu rečenicu u kojoj devojka pita kandidata - Šta ti možeš meni da obezbedis ? Tako sam i odlučila da je odgledam do kraja .

Zaključila sam ... 

Ljudi danas tako razmišljaju ... Našao je mladić devojku ... Njegov otac kaže da je useljiva ... A to znači da ima stan ... Druga žena kaže kako je njen sin verio devojku - ima stan u Budvi ... 

Aman ljudi ... Ne znamo ni kako se zove , a već znamo šta poseduje ... Znaci - njena licnost je sporedna stvar ... Sve prodje ... i mladost i lepota ... oni se naviknu jedno na drugo ... parice nisu problem ... nema skoro nikakvih stresova ...  Ja do skoro to nisam ni mogla da primetim ... a onda su mi se  malo otvorile oči ... 

Juče sam ponovo pročitala pripovetku Jelka i svadba ... Dostojevski je genije .

Tako da mislim da je Tvrtko upravu ... 

:351780:

Подели на овим сајтовима

Ako je Tvrtko u pravu kako se udadose i ozenise ovi silni ljudi koji nemaju stanove, novce, automobile...?

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

sv. Ignjatije Brjančanjinov

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...